Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Κοιτάξτε: Για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους (όσο είναι εφικτό και εν συντομία-και ο κόσμος όλος το καταλαβαίνει). Ποιό ήταν το έγκλημα του έλληνα πρωθυπουργού που πρέπει ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να σηκωθεί να φύγει; Επειδή διέγραψε πάνω απο 100 δις ευρώ χρέος και θα φέρει 240 δις ευρώ απο τη νέα χρονιά στη χώραν συν πολλά άλλα - εξαιρετικά θετικά; Και γιατί ζήτησε να εχει την επικυρωση του ελληνικού λαού; ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΕΩΣ!  Προδότης αναμφίβολα!  Η ουσία ποια είναι; Οτι οι (φούσκα) τραπεζίτες θα χάσουν τις τράπεζες τους (με την ανακεφαλαιοποίηση με κοινές μετοχές που εξήγγειλε ο Γ.Παπανδρέου, ωμά και καθαρά), οτι οι (σημερινοί) -φούσκα-εκδότες θα χάσουν τα...δανεικά και αγύριστα απο τις τράπεζες (το ...πορτοφόλι τους, μέχρι τώρα) - χαρακτηριστικά δείγματα τα λουκέτα σε "Ελευθεροτυπία" και Alter και επίσης οχι μόνο θα αποκαλυφθεί το "μαύρο χρήμα" στους διάφορους (εξωχώριους) λογαριασμούς - με ονόματα - αλλά και θα φορολογηθεί με 40% και θα διωχθούν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος (όσοι δεν καταφέρουν να αποδείξουν πως βρέθηκαν με αυτά τα χρήματα)!
Ε, και εσείς εαν σας αφορούσε αυτη όλη η υπόθεση "θα τρώγατε σίδερα" για να διώξετε κλωτσηδόν ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (εαν είναι δυνατόν) πριν εφαρμόσει το οτιδήποτε απο αυτά, τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό. Λογικότατο. Τα συμφέροντα τους υπερασπίζονται.
Μήπως είναι άραγε ψέμα οτι 30 χρόνια τώρα σχεδόν όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα "σιτίζεται" απο αυτό το... "σύστημα"; (το οποίο είναι δημιούργημα - μην το ξεχνάμε - και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ;).
Κακώς - κάκιστα - ο Γ.Παπανδρέου δέχεται να συζητήσει να...φυγει, θαρρείς και έκανε κάτι κακό; Ζήτησε ο άνθρωπος την ασπίδα προστασίας του ελληνικού λαου, ακριβώς για να λειτουργήσει υπερ των συμφερόντων του ελληνικού λαού, ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όλους αυτούς (που άλλωστε απομυζούν και αρμέγουν...χωρις σάλιο τον ελληνικό λαό).
Τo εγκληματικό και απολύτως τυχοδιωτικό είναι με εκείνους όσους λένε (και...προτείνουν) εκλογές - γιατί πολύ απλά σημαίνει οτι εκλογές δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ γιατί παρα πολύ απλά ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ουτε για να στηθούν οι κάλπες ή να τυπωθούν ψηφοδέλτια! Και το ξέρουν καλά οι παπατζήδες αγύρτες...Εκλογές ΔΕΝ μπορεί να γινουν γιατί ΔΕΝ θα εκταμιευτεί η 6η δόση, θα ακυρωθεί κάθε συμφωνία και θα επικρατήσει το χάος και ο εμφύλιος...Εκλογές πολύ απλά ΔΕΝ μπορούν να γίνουν για καθαρά πρακτικούς λόγους.
Κι αν ακόμη γίνουν με...ρεφενέ (των...ενδιαφερομένων), δεν θα υπάρχει καμμία συνεχεια αφού δεν θα υπάρχει ούτε 6η ή 7η δόση ούτε καμμία συμφωνία. Θα υπάρχει έξοδος απο το ευρώ και χρεωκοπία. Ετσι απλά και στεγνά. ΑΥΤΟΙ είναι οι εγκληματίες πολιτικοί, οι εχθροί του ελληνικού λαού. ΑΥΤΑ τα αθύρματα που παριστάνουν σήμερα τους...ηρακλείς! Οι σαλτιμπάγκοι.
ΓΙΑΤΙ να φύγει λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου; Επειδή το θέλει η Βάσω,ο Λιτζέρης,ο Τηλέμαχος, η Χαρά και όποιος άλλος; Εαν τα κορίτσια και τα παλικαρια θέλουν να φύγουν και να ανατρέψουν την κυβέρνηση ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ απο το τρένο. Δημοκρατία έχουμε, μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση, να υπηρετίσουν τα συμφέροντα τους και να αναλάβουν ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ τις ευθύνες τους. Επειδή το διατάσει μια συγκεκριμένη μερίδα επιχειρηματιών;
Είναι αστείο και τραγικό να λέγεται οτι μια κυβέρνηση ΜΗ πολιτικών θα μας...σώσει!! ΠΟΙΟ γελοίο και επικίνδυνο επιχείρημα κατα του πολιτικού κόσμου (που ...τρομαρα του το...ψελλίζει κατ' εντολή...το πολιτικό προσωπικό) δεν υπάρχει.
Ο Γ. Παπανδρέου κακώς δέχθηκε να συζητήσει με τους εκπροσώπους αυτού του συστήματος. Αν τολμούν, ας τον ρίξουν. Είναι πιο...έντιμο γι αυτούς. Αυτός είναι πρόεδρος και του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας (τα συμφέροντα θα τον έχουν ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΥΣΗ ή προσπάθεια μπροστά τους). Ας διαγράψει ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ δώσουν αρνητική ψήφο και ας συνεχίσει με όλους τους άλλους. Πέτυχε 2 χρόνια μέρα νύχτα εξαιρετικά ευνοικές συμφωνίες υπερ του ελληνικού λαού και έχει ενα πρόγραμμα μεγάλων αλλαγων να υλοποιήσει, ΥΠΕΡ του ελληνικού λαού ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΑΥΤΟ είναι το καθήκον του. ΟΧΙ να φύγει. Οποια κυρία ή κύριος, κατ' εντολή των αφεντικών του θέλει να τον ρίξει, ας το πράξει.
Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει και τα συγκεκριμένα "συμφέροντα" να αντιληφθούν οτι θα έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ και ΜΕΡΤΙΚΟ στο νέο σκηνικό "που στήνεται" εαν αφήσουν να εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα. Μπορούν να βρούνε ενα νέο σημείο ισορροπίας και να κερδίσουν ΟΛΟΙ. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Εχουν όλους τους αναγκαίους διαύλους, για να επέλθει συμφωνία και ο Γ. Παπανδρέου να υλοποιήσει το πρόγραμμα του και να πάμε σε εκλογές το 2013. Οτιδήποτε άλλο είναι τυχοδιωκτικό και καταστροφικό για όλους.
* Επειδή ΟΛΟΙ μπορούν να έχουν "μερίδιο" στην Ελλάδα του αύριο, η κυβέρνηση απόψε πρέπει να πάρει 155 ψήφους (συν της Μιλένας που βιάσθηκε...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου