Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Το ψέμα πάει σύννεφο !!!


Το ψέμα και ο λαϊκισμός ήταν πάντα τα «όπλα» της πολιτικής «μάχης» της Δεξιάς. Παρά τα όσα συνέβησαν, παρά το ότι οι πολίτες δείχνουν πως αυτό το πολιτικό σύστημα το έχουν ξεπεράσει και ζητούν άλλου είδους πολιτική η Δεξιά δεν έχει αλλάξει. Πάντα η ίδια. Το ψέμα πάει σύννεφο και ο λαϊκισμός είναι ο βασικός τους πολιτικός λόγος.

Πρόσφατο δείγμα η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πιερίας για όσα δήλωσε ένας «Τσάμης;» για το θέμα των αλλοδαπών εργατών που έρχονται κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία για να δουλέψουν στα χωράφια.

5 άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για την κοινωνική προστασία


Οι πέντε προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικής προστασίας. Βασικό πρόβλημα προς αντιμετώπιση η ανεργία των νέων. Επεκτείνεται και στις ατομικές επιχειρήσεις, για οφειλές έως 25.000 ευρώ, η ρύθμιση χρεών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Τα ισοδύναμα μέτρα του κ. Σαμαρά κοστίζουν κάτι παραπάνω από....9 δις ευρώ! Αν ισχύσουν οι φοροελαφρύνσεις που προτείνει, τον Ιούνιο αντί για μέτρα 11 δις θα απαιτηθούν μέτρα 20 δις ευρώ!

Στις 6 Μπέης στις 8 Χριστογιάννης!!

Τι σου είναι αυτά τα γαλάζια παιδιά στην Πιερία! Κάνουν τα εύκολα δύσκολα! Τόσο άγχος και φασαρία "εκ του ουκ άνευ" πρώτη φορά βλέπουμε!
Το φαινομενικά ήρεμο κλίμα, η σιγουριά της πρωτιάς και της .... αυτοδυναμίας (εδώ γελάμε!!!) τορπιλίστηκε και έγινε καπνός από την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου για την Πιερία και την αλλάγή του λίγες ώρες μετά!

Συγκεκριμένα γύρω στις 6.00 το απόγευμα ανακοιώθηκε από τη ΝΟΔΕ Πιερίας πως οι 6 υποψήφιοι θα είναι οι Κουκοδήμος, Κωνσταντόπουλος, Κωνσταντινίδου, Μάνη, Μπαραλιάκος και Μπέης.
Κι εκεί που άρχισε το δούλεμα στον Χριστογιάννη που ένα χρόνό τωρα μοίραζε κάρτες υποψήφιου βουλευτή και κουβαλούσε τα φορεία και εξυπηρετούσε όλο τον κόσμο στο νοσοκομείο για να εξασφαλίσει ψήφους, έγινε η μεγάλη ανατροπή.
Γύρω στις 8.00 η ΝΟΔΕ Πιερίας ανακοινώνει πως βγαίνει από το ψηφοδέλτιο ο Μπέης και μπαίνει ο Χριστογιάννης!! Μεγάλε τα κατάφερες! Τους κατάφερες να κάνουν την "κωλοτούμπα" μέσα σε δυό ώρες!
Άντε τώρα και Βουλευτής κόστρα στον "μέντρορά σου" Κωνσταντόπουλο!!

Όσο για την ΝΟΔΕ Πιερίας .... απλά παιδιά τα κάνατε ΜΟΥΣΚΕΜΑ!! Με το έλα εσύ φύγε εσύ ένα μόνο πράγμα δείχνει:
Έχετε πολύ άγχος και αυτό φαίνεται....