Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η Δημοτική Αρχή Κατερίνης ...σφυρίζει αδιάφορα...

Το "χαράτσι" στα ακίνητα όσο επαχθές κι αν είναι, έφερε στο φως μια λαμογιά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την οποία οι Δήμαρχοι ...σφυρίζουν αδιάφορα.
Το ίδιο "χαράτσι" το πληρώνουμε χρόνια τώρα στους Δήμους και δε λέμε κουβέντα. Βέβαια οι Δημοι το εισπράτουν σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ λίγο - λίγο και δεν μας φαίνεται. Δεν είναι όμως ότι το πληρώνουμε. Είναι που το διπλοπληρώνουμε και δίκιο δε βρισκουμε.. 
Υποτίθεται ότι πληρώνουμε Δημοτικά Τέλη για τα ακίνητά μας με βάση την αντικειμενική αξία της περιοχής που είναι τα ακίνητα.

Διασυρμός χωρίς τέλος – Συμπέρασμα μελέτης του ΟΟΣΑ για την ελληνική δημόσια διοίκηση: Η Ελλάδα δεν μεταρρυθμίζεται με τίποτα

- ''Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγξει τα υψηλόβαθμα στελέχη των υπουργείων''
- ''Τα 4/5 των κτηρίων, όπου στεγάζονται τα υπουργεία, δεν διαθέτουν αίθουσα συνεδριάσεων''
- ''Έλληνας έμπειρος υπουργός δηλώνει πως κάθε φορά χρειάζεται πάνω από ένα χρόνο για να βρει μια άκρη''
- ''Τα τελευταία 15 χρόνια εκδόθηκαν σχεδόν 17.000 νόμοι, προεδρικά και υπουργικά διατάγματα αλλαγής αρμοδιοτήτων''
- ''Πρόκειται για συνέπεια της πελατειακής πολιτικής. Δηλαδή τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η Ν.Δ αντάμειβαν με υψηλά πόστα τους οπαδούς τους''

Κανόνας Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης η ρευστότητα(!) κατά τον Σαμαρά

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε χθες στην Ολομέλεια του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που πραγματοποιείται στη Μασσαλία. Παραθέτω ένα καταπληκτικό απόσπασμα:

Αντίθετα με τους Σοσιαλιστές, λοιπόν, εμείς πιστεύουμε στο δυναμισμό της αγοράς. Αλλά και αντίθετα με τους νέο-Φιλελεύθερους, πιστεύουμε ότι οι αγορές πρέπει να τηρούν συγκεκριμένους κανόνες και να υπόκεινται σε ρυθμίσεις.
Ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες;

Σεφέρης, Ελύτης, Κοττάκης

Μιλάνε όλοι για την απουσία του πνευματικού κόσμου, για την αφλογιστία των ανθρώπων του πνεύματος κτλ. Μήπως ήρθε η ώρα για μια ανάκαμψη;

Ο Μανώλης ο Κοττάκης είναι εδώ κι έρχεται να προσθέσει το όνομα του δίπλα στα ιερά τέρατα της νεοελληνικής Λογοτεχνίας.

Τρέξτε να αγοράσετε το βιβλίο του, όταν θα φέρει στην Ελλάδα το 3ο Νόμπελ θα καμαρώνετε ότι το είχατε διαβάσει...
 Άπό Παραπολιτική

Σχόλιο Πρασινοφρουρού: Είχαμε την στρατευμένη τέχνη του "υπαρκτού σοσιαλισμού". Τώρα έχουμε την στρατευμένη πένα του Καραμανλισμού...

-Κε Μιχελάκη, οφείλουν οι πολίτες να γνωρίζουν ποια πολιτικά λαμόγια έχουν λογαριασμούς στην Ελβετία ναι η όχι; ...

Έχεις κάτι να φοβηθείς, όπως υποστηρίζει ο Καρχιμάκης; ...
Τι συμβαίνει κε Μιχελάκη; Υπάρχουν γαλάζιοι με λογαριασμούς στην Ελβετία; Υπάρχουν πράσινοι με λογαριασμούς στην ίδια χώρα;
Ότι χρώμα και νάχουν τα λαμόγια γιατί να τα συγκαλύψουμε κε Μιχελάκη μας, μαμώ τη Ζήμενς;
Υπάρχουν λαδωμένοι ποντικοί οιοδήποτε κόμματος;
Εαν ναι, θα πρέπει να τους μάθουμε και να τους κρεμάσουμε ψηλά!
Διαφορετικά δικαιώνεις τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ που σε προκαλεί με την παρακάτω ανακοίνωση>

Φροντιστήριο για την καταστροφή..

Στα ορεινά της Βουλής με μόνιμο καλοκαιρινό μαύρισμα εθεάθη ο κ. Κ. Καραμανλής κατά την ημέρα της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό του 2012. Το ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού για τον δημοκρατικό διάλογο και την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών καθώς και η υψηλή αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που τον διακρίνει του επέβαλλε την επιλογή να μην συμμετάσχει στη συζήτηση αφού έχει το θάρρος να παραδέχεται στον εαυτό του ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες για τον τόπο δεν έχει κάτι αξιόλογο να προσφέρει.

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ …ΠΟΙΗΤΕΣ ?...

Ο ελληνοελβετός βουλευτής απηύδησε και βγήκε δημόσια και πέταξε τη βόμβα του : ΄Ελληνες πολιτικοί έχουν κρυφές καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες !...

Στην αρχή επιχείρησαν να τον παρουσιάσουν ως παλαβό και μειωμένης αξιοπιστίας, πλην όμως, ο άνθρωπος αποδείχτηκε πως ήξερε τι έλεγε και πως ό,τι είπε είχε βάση.

Και για να μην αφήσει καμιά αμφιβολία για το ζήτημα, έριξε και την καρφάρα του αποκαλύπτοντας πως από το 2005 οι ελβετικές αρχές είχαν θέσει στη διάθεση των ελληνικών τα στοιχεία, αλλά οι ημεδαποί αρμόδιοι έκαναν το κορόϊδο.

ΥΠΕΚΑ: Αστεία τα όσα ισχυρίζεται ο κ.Μιχελάκης για την αμοιβή Αθεμπίγιο

 Από ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση σχετικά με τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη:

Η σημερινή ανακοίνωση του κ. Μιχελάκη είναι αδιανόητη, πρωτοφανής, όσο και απαράδεκτη. Έρχεται μία ημέρα, αφότου ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και λίγους μήνες το συντονισμό από κυβερνητικής πλευράς της αξιοποίησης του Ελληνικού, ενημέρωσαν πλήρως και εμπεριστατωμένα μαζί με τον Πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, καθηγητή Ιωάννη Κουκιάδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΔ, Κώστα Μητρόπουλο, και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικόν Α.Ε., καθηγητή Σπύρο Πολλάλη, την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στη διαδικασία αξιοποίησης του Ελληνικού.

Κατήγγειλε κομματικά και «μιντιακά» συμφέροντα

Άστραψε και βρόντηξε από ραδιόφωνο του Βόλου και πιο συγκεκριμένα από το «Marconi Radio 96,1 F.M.» και την εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη, ακόμα και κατά συναδέλφων του Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο Βουλευτής Ηλείας Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

«Προκαλούμε την αντοχή και ανοχή του κόσμου», δήλωσε και συνέχισε «Δεν είμαστε παιδική χαρά. Εδώ στην Ευρώπη γίνεται πραξικόπημα και κάποιοι έχουν προτάξει εάν θα είναι αυτοί στην ομαδούλα του Α ή του Β και θα είναι εξαπτέρυγα και θα καταλάβουν μια θεσούλα σε ένα σύστημα το οποίο καταρρέει. Οι ίδιοι άνθρωποι, επί Ανδρέα Παπανδρέου, επί Σημίτη, επί Γιώργου Παπανδρέου, ποιοί ήταν αυτοί που πρωταγωνιστούσαν στο ΠΑΣΟΚ; Αυτοί που θέλουν να συνεχίσουν ως πρωταγωνιστές.