Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Save Γιώργος ! Γιατί είμαστε με τον Γιώργο και όχι τους αποστάτες -συνεργούς !

Παίρνουμε θέση με τον Γιώργο ! Σαν πρόσωπο ...και όχι με τους αποστάτες -συνεργούς !
Ενώ ήταν μούτσοι και λοστρόμοι στο καράβι ...τώρα που βουλιάζει θέλουν να βουλιάξουν το σκάφος μαζί με τον καπετάνιο !
 Και τρέχουν σαν τα ποντίκια για να σωθούν πολιτικά ! Είναι όλοι συνένοχοι και πρέπει η διαγραφή να είναι απόλυτη για όλους !

Σ όσους είναι θυμωμένοι...

καμιά φορά τίποτα δεν είναι τυχαίο...
μπήκα στο http://opengov.us2.list-manage2.com/track/click?u=50a810fa15871d639c2f21bf4&id=165a20acec&e=496506963f
και διάβασα: 
Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Παραγωγή και διάθεση ξυδιού»
Σκοπός του προτεινόμενου σχεδίου νόμου είναι η δημιουργία σύγχρονου και προσαρμοσμένου στα σημερινά δεδομένα νομοθετικού πλαισίου που θα καθορίζει τα θέματα που αφορούν την παραγωγή και διάθεση του ξυδιού.
Για τους θυμωμένους λοιπόν που ουρλιάζουν στα ΜΜΕ και όπου βρουν μικρόφωνο:
Ξύδι!!!!!

Σενάριο στα σενάρια...

Τι θα συμβεί εάν γίνουν όσα θέλουν "οι αποστάτες και οι εφιάλτες"
Εαν η χώρα πάει σε εκλογές, όπως θέλουν οι κήρυκες της ανωμαλίας και ανατρέψουν την κυβέρνηση:

1ον. Η χώρα θα πάει σε στάση πληρωμών, αφού ΔΕΝ θα εκταμιευθει η 6η δόση και ΔΕΝ θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις (το λιγότερο) - και φυσικά ΔΕΝ θα γίνουν εκλογές αφού ΔΕΝ θα υπάρχουν λεφτά για...εκλογές!

Η Εύα...πρωθυπουργός!

Γιατί να μην κάνουμε την...Ευα πρωθυπουργό; Λυγερόκορμη, με πολιτική σκέψη ξυράφι, διεθνή αποδοχή (σηκώνει το τηλέφωνο και όλοι οι ηγέτες κάθονται σούζα), με χρόνια σκληρής δουλειάς στο πεζοδρόμιο, στο εσωτερικό της χώρας ο ανδρικός πληθυσμός - τουλάχιστον -σηκώνεται...όρθιος..Τι άλλο θέλουμε; Ξύπνησε σήμερα το πρωί, και είπε: Γιώργο, να φύγεις. Θέλω άλλον πρωθυπουργό, κοινό...(κοινής αποδοχής). Γιώργο, τι έκανες στο κορίτσι;

ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ..

...παρακαλώ θερμά τους ΠΛΑΣΙΕ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ να κρατήσουν τα προσχήματα και ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ και όχι μέσα από ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Δεν χρειάζεται τόση ξετσιπωσιά, τέτοιο ξεβράκωμα...

Spiegel: "Μπράβο κύριε Παπανδρέου για το δημοψήφισμα!"

«Η Ευρώπη σάστισε. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει ο λαός να αποφασίσει για τη σωτηρία της χώρας. Ο Παπανδρέου ποντάρει σε ένα και μοναδικό χαρτί. Η απόφασή του είναι σωστή» γράφει σε πρωτοσέλιδο άρθρο το Spiegel Online υπό τον τίτλο «Μπράβο κύριε Παπανδρέου!» και εξηγεί γιατί θεωρεί πως η απόφαση του πρωθυπουργού είναι ορθή.

Απορία...

Έχω μιά απορία.
Γιατί το χάος στις διεθνείς αγορές (βλέπε κερδοσκόπους) που επέφερε η κίνηση Παπανδρέου είναι κακή, ενώ το χάος και τον μπάχαλο των χουντοδεξιοαριστερών 6 μήνες τώρα είναι ευεργετικό για τη χώρα;
... και κάτι άλλο. Όλοι αυτοί οι μπαχαλάκηδες εναντίον των κερδοσκόπων και της τρόϊκας δεν ήταν; γιατί φωνάζουν τώρα εναντίον του Παπανδρέου που έδωσε χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε κερδοσκόπους και τρόϊκα;

Ευχαριστούμε ...

πολύτιμη η κίνησή σας!!!

Ο Γιώργος έκανε τον πιο αριστοτεχνικό πολιτικό ελιγμό !


Από ιδρύσεως του νέου ελληνικού κράτους είχε να φανεί τέτοιος αριστοτεχνικός πολιτικός ελιγμός!
Φυσικά ......
Μόνο ο Γ. Α. Παπανδρέου μπόρεσε και έφερε με μια μόνο κίνηση όλα τα προδοτικά καθάρματα με την πλάτη στον τοίχο!
Το ερώτημα είναι απλό και απότοκο της κοινής λογικής για κάθε σοβαρό δημοκράτη σοσιαλιστή πολίτη :
"Σωτηρία της πατρίδας και ανάπτυξη ή αποχώρηση από το ευρώ και καταστροφή;"

Επειδή κάθε λογής καθαρματάκι (φασίστες δεξιοί , "δεν πληρώνω-αλήτες , αριστεροαναρχικά σκουπίδια και λοιποί εχθροί της πατρίδας και της ζώσας κι σοσιαλιστικής κοινωνίας μας) έχει επιστρατευτεί σήμερα και μας έχουν γεμίσει το μυαλό με την παπαροφιλολογία τους που στόχο έχει να επιβιώσει το παρακράτος που καλά κρατεί!

Τώρα τι λέτε αποβράσματα και μιαροί λαδοπόντικες ;

Πως νιώθετε τώρα επιδοτούμενα όρνεα , μούργα και καθιζήματα , αποβλητέα μιαρά κόπρανα του κοινωνικού σώματος;
Νιώθετε τον πανικό και το τσιρλιπιπί που έχει καταλάβει όλους τους πολιτικούς πάτρωνες σας ;
Σας αρέσουν οι δηλώσεις-αναλύσεις των πανικόβλητων σπεκουλαδόρων , των οποίων τα σχέδια προάγετε (επί χαρτζιλικίου);


Δεν τους βολεύει ο ΓΑΠ...

΄Εγιναν ολοφάνερες πια οι επιδιώξεις και των έξω και των μέσα : οι μεν (μέσα) χρειάζονταν και βολεύονταν απ΄ έναν Παπανδρέου να σηκώνει το «Σταυρό του μαρτυρίου» κι αυτοί παρατεταγμένοι στα πεζοδρόμια του δρόμου του Γολγοθά του, να τον κατηγορούν και να τον χλευάζουν, για το ό,τι δεν τον σηκώνει και δεν τον μεταφέρει καλά και σωστά ! Οι δε (έξω) απαιτούσαν και επέβαλλαν, οι όποιες αποφάσεις και κινήσεις του πρωθυπουργού να λαμβάνονται και να εφαρμόζονται ερήμην και ενάντια του λαού.

Ο Γ. Παπανδρέου λειτουργώντας στα πλαίσια της Δημοκρατίας, εξήγγειλε την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για το ζήτημα της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία, και, τα ληφθέντα μέτρα λιτότητας κλειδώνει, και, νέες περικοπές επιβάλλει, και – σημαντικό – ζητάει να πληρώσουν και οι τράπεζες !
Απ ό,τι φαίνεται η δημοκρατική συμπεριφορά δεν αντέχεται, ούτε από τους αδίστακτους δανειστές, ούτε από τους ανεκδιήγητους πολιτικούς αριβίστες στο εσωτερικό, (ΟΛΩΝ των κομμάτων…), που σε υλοποίηση εντολών και κατευθύνσεων των αφεντικών τους, ξεσηκώθηκαν κατά της λαϊκής παρέμβασης στις εξελίξεις, φυσικά – όπως πάντα – στο όνομα και για λογαριασμό του …λαού !

Οι στιγμές και τα μελλούμενα, στα χέρια, πια, της ιστορίας !...

Η κυβέρνηση δεν πέφτει μόνη της....

Τα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες μόνο αυθόρμητα δεν μπορούν να θεωρηθούν, πόσο μάλλον όταν με την απόφαση της Συνόδου Κορυφής και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος θα άλλαζαν σημαντικά οι τρεις χάρτες, ο τραπεζικός, ο μιντιακός και ο πολιτικός.

Ανεξαρτητοποιούνται οι διαχρονικά εξαρτημένες από κάθε λογής χορηγούς πολιτικές καρικατούρες για να φέρουν πίσω το σάπιο καθεστώς που τους ανέδειξε. Μπορεί και να καταφέρουν.
Ψυχραιμία....

τους τάπωσε!!!

πέστο με μια γελοιογραφία
από τα ΝΕΑ

Απάντηση στον Αλέξη...

το ζήτησες; πάρτο αγόρι μου!!!!

Το φερέφωνο του μπάχαλου...

"Χτύπησε" πάλι ο "μπαχαλάκιας" της Πιερίας.
Ζητάει από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην στηρίξουν την κυβέρνηση - προφανώς να μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή - για να έλθουν καποιοι άλλοι να μας σώσουν...
Για πέσ μας Προφήτη Ηλία μας ποιός θέλει νάρθει να μας σώσει;
ποιός είναι ο ικανότερος;
πάντως το μπάχαλο του "δεν πληρώνω" που εκπροσωπείς μόνο σε συντεταγμένο και δημοκρατικό κράτος και κοινωνία δεν μας οδηγεί!!

ο πληκτρολόγος ...ξαναχτύπησε!

επιμένει ο πληκτρολόγος - δημοσιογράφος. (katerinipress) 
...έτσουξε η απάντηση που πήρε και δεν τολμά να ασχοληθεί μαζί μας λέει...
προσπαθεί βέβαια να κάνει αυτό που πάντα έκανε η Δεξιά  στη χώρα μας και τα τσιράκια της.
προσπαθεί να βάλει νταμπέλα. "παπαγεωργιου" , "αμοιρίδης" , "μίχου" και άλλες δυνάμεις.... πιστός στο δόγμα "διαίρει και βασίλευε"

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !...

Κάποιοι είχαν νομίσει πως θα μπορούσαν να υλοποιούν επ΄ άπειρον τα καταχθόνια σχέδιά τους, για την υπονόμευση του κυβερνητικού έργου και της ίδιας της κυβέρνησης, παίζοντας - στο πιο εξευγενισμένο – το ρόλο του κουτσαβάκη. Οι κάθε είδους, πολιτικοί και δημοσιογραφικοί, λεχρίτες είχαν βολευτεί μια χαρά στο ν΄ ασκούν την αντικυβερνητική πολεμική τους, απολαμβάνοντας, όμως, παράλληλα τα καλά και τα οφέλη των, όποιων, επιτυχιών της κυβέρνησης.

Από χθες το βράδυ οι κώλοι έσφιξαν και οι γλώσσες άρχισαν να τραυλίζουν, αποκαλύπτοντας τις τρικυμιώδεις διεργασίες στα κρανία.