Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Ευρώπη μετά την κρίση

Η τελική κατανομή των συνόρων των νέων κρατών μετά την οικονομική κρίση....

Σία Τρέμη: Μegalicius!

Η πολυπόθητη νέα κυβέρνηση που ευ¬αγγελίστηκαν – και τόσο πολύ μόχθη¬σαν για να αναλάβει τις τύχες της χώ¬ρας – το Μεγάλο κανάλι και ο ΣΚΑΪ, είναι πραγματικότητα. Η κυρία Τρέμη, ο κύριος Πρετεντέρης και τα λοιπά υψηλού κύρους, ευ¬θύνης και αντικειμενικότητας παιδιά του Με¬γάλου καναλιού, τα οποία ίδρωσαν και βράχνιασαν για το δημόσιο και εθνικό συμφέρον, δικαιώθηκαν και το έθνος τούς χρωστά χάριτες. Ο κύριος και κατ’ εξοχήν εχθρός του έθνους Γ. Παπανδρέου αποκαθηλώθηκε και ακολουθεί megalicious προσπάθεια περαιτέρω αποκαθήλωσής του και από την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !...

Τα μίσθαρνα και καλοταϊσμένα όργανα των χρεοκοπημένων ΜΜΕ, οι δημοσιογραφίσκοι, που την είδαν, ξαφνικά, δημοσιολόγοι και ειδήμονες επί παντός επιστητού, συνεχίζουν, με κάθε ευκαιρία, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης.

Οι μιμητές της Μαντάμ Σουσού, παρλαπίπες του megaλου καναλιού εξακολουθούν να θεωρούν και να υποστηρίζουν, πως για ό,τι συμβαίνει σήμερα και για την σκληρή στάση των ευρωπαίων απέναντι στη χώρα και τα παιχνίδια τους γύρω από την 6η δόση, φταίει ο Γ. Παπανδρέου και η πρότασή του για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος.

Το μεγάλο σκάνδαλο με τις ιστοσελίδες του Δημοσίου...

2.2 εκ ευρώ κόστισε ΜΟΝΟ το σάιτ του ΙΚΑ!!! Οι οικονομικοί εισαγγελέις ακούνε;

Θέμα που αποκαλύφθηκε στη ραδιοφωνική "Πέτρα Σκανδάλου"

Ποσά-πρόκληση, που σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογούνται από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρονται στους πολίτες, έχουν δαπανηθεί για την δημιουργία ιστοσελίδων δημόσιων υπηρεσιών και επιμελητηρίων.