Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η εκδίκηση της Δεξιάς

Μετά το τέλος της δικτατορίας, τα έχασαν όλα. Η δύναμη των ιδεών, των αξιών, της αισθητικής και του πολιτισμού της Αριστεράς, κυριάρχησε. Μετά από δεκαετίες βίας, διωγμών και καταπίεσης, οι προοδευτικοί πολίτες δεν ήταν πια στο στόχαστρο των αρχών, αλλά αντίθετα ήταν οι μόνοι περήφανοι για το παρελθόν τους και τους συντρόφους τους.
Αποχουντοποίηση δεν έγινε ποτέ, όπως νωρίτερα δεν υπήρξε τιμωρία όσων συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές. Δωσίλογοι, βασανιστές, χαφιέδες και εκτελεστές, χάθηκαν μέσα στο πλήθος, αλλάζοντας παλτό.
Η ελληνική Δεξιά δεν αποκήρυξε ποτέ το παρελθόν της, δεν έκανε αυτοκριτική...

Η Ν.Δ. ΕΒΓΑΛΕ "ΛΑΔΙ" ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ !...

΄Εχοντας πιστέψει, μέσα στην αφέλειά τους, πως θα πάρουν αυτοδυναμία, οι αδέξιοι δεξιοί της Συγγρού, περνούν, μέρα με τη μέρα, σε κινήσεις και αντιδράσεις εμφανώς σπασμωδικές και ανερμάτιστες. Δεν είναι, μόνο, οι κάθε είδους φρούδες υποσχέσεις, για παροχές και επαναδιαπραγματεύσεις, που μοιράζουν, είναι και ο τρόπος, που επέλεξαν να μεθοδεύσουν τις επιθέσεις τους κατά του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος πέρα από το ό,τι βρωμάει παλαιοκομματίλα, βρίθει από ψευτιές και ανοησίες.

Πολιτική χυδαιότητα η στάση της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Απαντώντας στα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αγγίζει τα όρια της πολιτικής χυδαιότητας η στάση της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ δεν δίστασε ευθύς εξαρχής να διαγράψει τον κ. Τσοχατζόπουλο από τις τάξεις του.
Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλησε ποτέ να συνδέσει τον κ. Σαμαρά προσωπικά, ούτε με το Βατοπαίδι, ούτε με τους «κουμπάρους», ούτε με ..