Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τι έγινε τελικά;

Η συγκυβέρνηση διαφαίνονταν αφού οι δύο φάνηκε να συμφωνούν. Το ΠΑΣΟΚ βρήκε τον Φιλιππο και η ΝΔ έπρεπε να βρει τον Ναθαναήλ. Τελικά δε βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ.
Αυριο η συνέχεια λοιπόν, αν υπάρχει συνέχεια....

Αναβλήθηκε για αύριο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών!

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα γίνει αύριο το πρωί στις 10:00! Υποτίθεται ότι μια ανάλογη σύσκεψη θα γινόταν και σήμερα αλλά μάλλον ακυρώθηκε μετά την αποχώρηση Καρατζαφέρη.

Ουσιαστικά δηλαδή, η σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μετατράπηκε σε σύσκεψη μονάχα των τριων, δηλαδή των Παπούλια-Παπανδρέου-Σαμαρά.

Χάος και στη Ν.Δ! Σφοδρές αντιδράσεις γαλάζιων βουλευτών!

Περήφανα και με το όνομα τους, αρκετοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν στους πολιτικούς συντάκτες έξαλλοι από την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να συμφωνήσει στο πρόσωπο του Φίλιππου Πετσάλνικου!

Απειλούν μάλιστα ότι δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση! Ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύεται πιο αυτοκαστροφικός κι από τον Τζορτζ Μπεστ...

Από το "όχι σε όλα" στο "ό,τι να 'ναι"

Η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας για το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας συνοψίζεται καταπληκτικά στη φράση "ό,τι να 'ναι".

Δηλώνουν συνεχώς ότι θα μπορούσαν να δεχθούν τον οποιονδήποτε! Περισσότερες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο Παπανδρέου από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρά από τον Σαμαρά!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ !...

Ιδιότροπος, αναξιόπιστος και ιδεολογικά καθοδηγούμενος είναι κάποια από τα επίθετα που έχουν κατά καιρούς εξαπολυθεί από τον Τύπο για τον κ. Παπανδρέου, ειδικότερα κατά τις τελευταίες του εβδομάδες στην πρωθυπουργία. Προτού υιοθετήσουμε αυτήν την κριτική, θα πρέπει να εξετάσουμε τα κίνητρα των επικριτών. Ο κ. Παπανδρέου, ενώ είχε ξεκινήσει τιτάνιες πολιτικές μάχες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, σιωπηρά προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την πλέον δυσεπίλυτη αιτία της ελληνικής τραγωδίας: το έγκλημα και τη διαφθορά.

Άλλη μια μέρα...

Τετάρτη σήμερα...
Αν υπολογίσουμε πως από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, μέχρι σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου έχουμε 4 μέρες που τα δυό κόμματα δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε κυβέρνηση κοινής αποδοχής, φανταστειτε τι θα γινόταν αν είχε παραιτηθεί ο Γ. Παπανδρέου το βράδυ της Παρασκευής. Η χώρα δεν θα είχε κυβέρνηση 4 μέρες!
Αυτό ήθελε ο Σαμαράς αλλά δεν του βγήκε....