Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Σύνοδος Κορυφής...

Ανθηροστόμου και Υακίνθης, αν-οσίων











και αποκορύφωση…

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...




Τόσα κομμάτια το μπορείς
στ΄ αλήθεια να κολλήσεις;
Αυτά που βλέπεις γύρω σου
σ΄ αφήνουν να ελπίσεις;

.

Αχθοφόρος...

 ...μεγάλου ονόματος...

ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΘΗΡΩΝ !...


 Δημοσιεύτηκε από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ


Η ελληνική φούσκα που δημιουργήθηκε καθ΄ όλη τη διάρκεια της μεταπολεμικής περιόδου, ήρθε κι έσκασε στο τέλος της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, γεμίζοντας τον τόπο, μ΄ όλο τον συρφετό των προβλημάτων, που έκρυβε μέσα της.

Αυτή η ώρα του λογαριασμού, που για χρόνια ολόκληρα, όλοι σιγοψιθύριζαν κι όλοι εξόρκιζαν και την έσπρωχναν προς το μέλλον, έφτασε, και το ντιν - νταν του ρολογιού της ιστορίας, μας ξεκούφανε !

H εφημερίδα του Γιάννη Πάριου κάνει δώρο μια Realnews

Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Μια Realnews δίνει δώρο για ακόμα Κυριακή η εφημερίδα του Γιάννη Πάριου κι έτσι τρια εκατομμύρια ιδιωτικοί υπάλληλοι μπορούν να ενημερωθούν για την περικοπή του 13ου και του 14ου μισθού τους.

Αν δεν κάνω λάθος είναι η 68η φορά τα τελευταία 2 χρόνια που τα ΜΜΕ τους...υπόσχονται ότι θα κοπεί ο μισθός τους.

Σημ.Πρασινοφρουρού: Πολύ καλό το σχόλιο της "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ". Τελικά η κρίση θα φτάσει στους "σκελετούς" που ονομάζονται ΜΜΕ ή θα πρέπει να τελειώσουν πρώτα τα CD του Πάριου;

Έμαθαν ότι ψαχνόμαστε πλάκωσαν και οι δημοσκόποι

του Λεωνίδα Καστανά, mhmadas.blogspot.com

Το ΠαΣόκ καταρρέει αλλά αυτό δεν φαίνεται να το απασχολεί. Οι εντός, μάλλον το απολαμβάνουν, ίσως γιατί εξυπηρετούνται έτσι οι προσωπικές τους στρατηγικές. Ίσως, γιατί είναι ανίκανοι πια να διασωθούν. Η πλήρης απαξίωσή του από το εκλογικό σώμα, η οργή που βλέπεις στα μάτια φίλων και εχθρών του, αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις, έστω και ενίοτε τεχνηέντως ενισχυμένη. Όλοι περιμένουν να τελειώνει η παρούσα κυβέρνηση, για να χιμήξουν στις κάλπες.

ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ Ε.Λ.Κ. !...


To ανέκδοτο της ημέρας

Μιας και επί Παπαδήμου σε αυτή τη χώρα δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα και σύμφωνα με τα ΜΜΕ όλα πάνε μια χαρά, ας ασχοληθούμε και με τα πραγματικά σημαντικά.

Απολαύστε λοιπόν στη διπλανή φωτογραφία το ανέκδοτο της ημέρας από το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου.

Αποδοκιμασία για τα "σαμαρικά" στελέχη

Με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Μιχελάκη, τα σαμαρικά στελέχη πιάνουν πάτο δημοφιλίας σε δημοσκόπηση της Μetron Analysis που μάλιστα δημοσιεύεται στον...Ελεύθερο Τύπο. Εξίσου αντιπαθείς στους πολίτες μοιάζει και οι Μαρκόπουλος, Στυλιανίδης και Λυκουρέντζος ενώ οι κακοί "νεοφιλελεύθεροι" Χατζηδάκης και Μητσοτάκης βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη θέση.