Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Γκαστρωμένη νύχτα!!

.. για να δούμε πως θα αντιδράσουν. ¨εχουν πλάκα πάντως οι ανευθυνουπεύθυνοι της Ν.Δ.
Απειλούν με παραίτηση όλων των βουλευτών της Ν.Δ.
Όπως θέλετε λεγεντοπαιδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα...

Αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό από τις «βόμβες» Παπανδρέου

 Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης, πάει σε δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση!

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση προανήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ύψιστη πράξη δημοκρατίας και πατριωτισμού. «Ας δώσουμε το λόγο το λαό και στους πολίτες. Είναι η ώρα να απαντήσει ο πολίτης υπεύθυνα. Θέλει να την υλοποιήσουμε ή να την απορρίψουμε; Αν δεν την θέλει ο λαός, δεν θα εφαρμοστεί. Εάν ναι, θα προχωρήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ψήφος εμπιστοσύνης

.. μια ακόμη κίνηση.
Τελικά κι αυτήν θέλουν να την ευτελίσουν...
μας λένε μέρες τώρα πως δεν υπάρχει κυβέρνηση
Η ψήφος εμπιστοσύνης θα δείξει....
Αντε τώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους μέσα κι έξω απ το ΠΑΣΟΚ ...

ΟΥΤΕ Η ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...

...δεν κατάφερε σε ΟΛΗ την καριέρα της όπως αυτες που κάνει ο πανικόβλητος Σαμαράς τις τελευταίες ώρες.

Μέχρι το απόγευμα  έλεγαν τον Παπανδρέου ΠΡΟΔΟΤΗ που συμφώνησε μια ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία. Εδω και δύο ώρες μας λένε ότι ο Παπανδρέου είναι επικίνδυνος γιατί ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ την υπογραφή της,(προδοτικής θυμίζω), συμφωνίας και την παίζει, (την προδοτική συμφωνία ξαναθυμίζω), "κορώνα γράμματα"...

Άλλοι εθνικόφρονες μας έλεγαν μέχρι το απόγευμα ότι δεν υπάρχει δίλημμα συμφωνία ή επιστροφή στη δραχμή. Μας έλεγαν ότι είναι κατασκεύασμα του Παπανδρέου. Εδώ και δύο ώρες μας λένε ότι ο Παπανδρέου ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  με το...δημοψήφισμα. (καταστρέφει δηλαδή μια συμφωνία που αυτοί οι ίδιοι την ονομάζουν προδοτική και καταστροφική)

Λοιπόν αυτοί οι τύποι, όλοι μαζί, θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας...

Σε δημοψήφισμα η νέα σύμβαση....

... τους άδειασε ο Παπανδρέου.
Ανακοίνωσε Δημοψήφισμα για την νέα Σύμβαση, κοινώς το "κούρεμα"
Αντε τώρα Σαμαρά, άντε να σε δω τι θα πείς;
τι γραμμή θα δώσεις; ναι ή όχι; έχεις κότσια;

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ...

...μπορούν να μας  εξηγήσουν σε απλά ελληνικά;
Α) Aφού είναι  σίγουροι ότι θα καταψηφίσουν την ενδεχόμενη συμφωνία...
και
Β) Αφού είναι σίγουροι ότι ΘΕΛΟΥΝ εκλογές ...γιατί διαφωνούν με τις 180 ψήφους;

Να ξεκολλήσει απ τις λάσπες το "φορτηγό" η "Ωραία Ελλάς"

Σήμερα οι πατριωτικές κορώνες περί εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, επειδή θα παρακολουθεί ο κ. Ράιχενμπαχ την υλοποίηση των δεσμεύσεων που συμφωνήθηκαν, ηχούν περίεργα στα αυτιά των περισσοτέρων καθώς γνωρίζουν πως αυτές οι κορώνες συσπειρώνουν κυρίως εκείνους που πλούτισαν κηδεμονεύοντας την Ελλάδα της μιζέριας και των «μαυρογιαλούρων», που άντλησαν και αντλούν δύναμη από τα κομματικά μικρομάγαζα και που αρνούνται πεισματικά να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις.

Πόσοι συμφωνούν στη Ν.Δ. για εκλογές;

Θυμάστε τον εκλεκτό σύμβουλο του Κ. Καραμανλή κ. Γιάννη Λούλη;
τον χάσαρε ε;
να που εμφανίστηκλε και μάλιστα με άρθρο που "σπάει κόκκαλα" για το Σαμαρά και τη Ν.Δ.
απολάυστε τον!!!!

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ" !...
 του Γιάννη Λούλη

Εκλογές και Ν.Δ.

Η Ν.Δ. επιμενει εμφαντικά να πάει ο τόπος σε εκλογές
απ την άλλη μόλις τους είπαν να ψηφιστεί η νέα σύμβαση με 180 βουλευτές άρχισαν να ουρλίαζουν!
Τι θέλουν τελικά;

Τουρισμός: 235 εκ. τα έσοδα Σεπτεμβρίου

Με βάση τα αποτελέσματα της Έρευνας Ταξιδιωτών τα έσοδα από τον τουρισμό το μήνα Σεπτέμβριο 2011 ανήλθαν σε €235,8 εκ. σε σύγκριση με €220,5 εκ. τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου σημειώνοντας αύξηση 6,9%.

Για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2011 τα έσοδα από τον τουρισμό υπολογίζονται σε €1.454,1 εκ. σε σύγκριση με €1.271,0 εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2010 σημειώνοντας αύξηση 14,4%.

Άλλο χρέος 120% του ΑΕΠ το 2009 και άλλο το 2020…

Οι πολιτικοί λειτουργούν συχνά όπως οι σκηνοθέτες: φωτίζουν την πραγματικότητα, έτσι ώστε από τη μια να φανερωθεί ό,τι επιθυμούν να αναδείξουν και από την άλλη να μείνει στο σκοτάδι ό,τι επιθυμούν να κρύψουν.

Βέβαια, αυτή η πρακτική τους δεν αποτελεί κάποιο μεγάλο μυστικό. Οι πολιτικοί φροντίζουν να μας ενημερώσουν με διάφορους τρόπους ότι βλέπουν τα πράγματα μέσα από το υποκειμενικό τους πρίσμα αφού, μεταξύ άλλων, υπηρετούν ιδεολογίες, υπακούν στη γραμμή του κόμματος τους, και είναι, κατά κανόνα, όχι αντικειμενικοί αλλά επιεικείς στην κριτική τους για τους ομοϊδεάτες τους και αυστηροί με τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Τρισέ: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες υποτίμησαν την ελληνική κρίση

Οι ευρωπαίοι ηγέτες απέτυχαν να αντιληφθούν την κρισιμότητα της κατάστασης του ελληνικού χρέους, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για το δανεισμό της χώρας, δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Σε συνέντευξή του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΚΤ τόνισε ότι οι ηγέτες της ευρωζώνης δεν έχουν εκτιμήσει σωστά την έκταση του προβλήματος του ελληνικού χρέους.

Ο ψηφοφόρος και ο πολίτης

Γράφει η Τσούγδω

Υπάρχει μία συνήθεια στην Ελληνική κοινωνία, να κολλάει ο ένας ταμπέλες στον άλλον βάσει των επιλογών που κάνει κατά καιρούς. Αυτές οι ταμπέλες δεν αφορούν μόνο σε μόνιμες επιλογές, αλλά και σε παροδικές επιλογές που είναι πολύ πιθανόν να αλλάζουν ανάλογα με τις συνθήκες. Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό με τις κομματικές και τις ιδεολογικές επιλογές. Το εάν κάποιος θα είναι αριστερός, δεξιός, σοσιαλιστής, φιλελεύθερος κλπ είναι μία επιλογή ζωής, όμως το τι κόμμα θα επιλέξει να ψηφίσει είναι μία παροδική επιλογή.

Μπλόκο σε καταθέσεις Ελβετίας ...

Θα καταβάλουν το 25%-35% του κεφαλαίου με αντάλλαγμα τη διατήρηση της ανωνυμίας τους
Φόρο από 25% έως και 35% επί των κεφαλαίων που διατηρούν σε ελβετικές τράπεζες σχεδιάζει να επιβάλει σε έλληνες καταθέτες το υπουργείο Οικονομικών, με αντάλλαγμα τη διατήρηση της ανωνυμίας τους.
Σε αντίθετη περίπτωση, και αφού ολοκληρωθεί η υπό κατάρτιση συμφωνία με την Ελβετία, οι συγκεκριμένοι καταθέτες θα κληθούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων τους  αντιμετωπίζοντας ενδεχομένως ακόμα και τις διατάξεις του νόμου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, με φόρο έως και 40% και ποινικές διώξεις.

Παπαγαλίες...