Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

«Εμφύλιος» βουλευτών- πολιτευτών στη ΝΔ

 Κίνημα «γαλάζιων» βουλευτών εναντίον πολιτευτών –και, κατά συνέπεια, επίδοξων βουλευτών- με θεσμικά πόστα που αξιοποιούνται για την επίτευξη προσωπικών στόχων και πολιτικών, βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που στην Συγγρού γίνεται προσπάθεια κατάρτισης των κομματικών ψηφοδελτίων ενόψει της προσφυγής στην κάλπη η οποία, τουλάχιστον κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, τοποθετείται το αργότερο στα μέσα Μαρτίου του 2012. 

ΕΑΣ και τα κοράκια της

Κατάφεραν να επικρατήσουν σε ένα χώρο όπου το ΠΑΣΟΚ να έκανε ...σκατά!
Βρήκαν ελεύθερο χωράφι όργωσαν όπως ήθελαν, έσπειραν ότι ήθελαν και τη σοδιά την απόλαυσαν και την απολαμβάνουν χρόνια τώρα στην καμπόυρα των αγροτών της; Πιερίας.
Ο λόγος φυσικά για τα παληκάρια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας που βρέθηκαν από τσαϊρια που έβοσκαν γελάδες στα σαλόνια με τον ιδρώτα των αγροτών....

ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !...

Κείμενο από το blog: ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ  με το οποίο συμφωνούμε και το αναρτούμε έτσι για να έχουν γνώση και στο ΠΑΣΟΚ της Πιερίας για τις απόψεις μας και για όσα ξέρουμε για το ΠΑΣΟΚ εντός και εκτός Πιερίας....
Φυσικά για μας προέχει η αποκαθήλωση του Δεξιού κατεστημένου στην Πιερία...

Τώρα, μην ανοίξω το ...blog μου σε καταστάσεις και πρόσωπα του εσωκομματικού πεδίου του ΠΑΣΟΚ, που ξέρω απ΄ έξω κι ανακατωτά. Μην αρχίσω, δηλαδή και παρουσιάζω από που έρχεται ο καθένας, τι έχει κάνει και γιατί λειτουργεί όπως λειτουργεί. Ας μην επιλέξω να επικεντρώσω στο "ποιοι και γιατί" λένε και προτείνουν, αλλά ας μείνω στο "πως" και το "τι" λένε και προτείνουν.

Να μην προφυλακιστεί ο Εφραίμ ζητά επίσημα ο ΛΑ.Ο.Σ.

Aπό το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Ηγούμενος ΕΦΡΑΙΜ τίμησε την Ελλάδα στη Ρωσία περισσσότερο από κάθε άλλον Έλληνα ανεξαρτήτως ιδιότητας.Ο σεβασμός και η εκτίμηση του Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ λέει πολλά.Γι΄άλλη μια φορά το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνισμού, το ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ στη δίνη της Διεθνούς απαξίωσης τη χώρα.Είναι η στιγμή που η Ελλάδα χρειάζεται όλους τους Έλληνες ενωμένους, δυνατούς και διαθέσιμους για τη σωτηρία της Πατρίδος.