Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Αβίαστα, αβάδιστα, αβασάνιστα. Με αβαντάζ.

Είναι πλέον αποδεδειγμένο. Αν κάνουμε επιπόλαιες επιλογές, θα αντιμετωπίσουμε επιπόλαιες συμπεριφορές και θα λάβουμε ανεύθυνες απαντήσεις. Γι’ αυτά μπορεί να μην πολεμήσαμε, αλλά δικά μας είναι και αυτά πληρώνουμε.  Η μοίρα, ο Θεός ή οι αόρατες δυνάμεις (ό,τι βολεύει) δεν αστειεύονται, θα προσαρμοστούν στο δικό μας επίπεδο επιπολαιότητας γιατί πρέπει πάση θυσία να πάρουμε το μάθημά μας.

Αντώνης ... ο συναινετικός!


ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ...

 ...ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι καλά...

Eίπε, σήμερα  στους βουλευτές του ότι:
1) ΔΕΝ συγκυβερνά και ότι συμμετέχει στην κυβέρνηση για ...συμβολικούς λόγους και μόνο.
και
2)  Ότι οι υπουργοί της ΝΔ ΔΕΝ θα υπογράφουν τίποτα και οτι ΔΕΝ θα κάνουν τίποτα στη νέα κυβέρνηση.

 Απαίτησε δηλαδή και πήρε τα κρισιμότερα υπουργεία, -Αμυνας και Εξωτερικών-, για να τα ΝΕΚΡΩΣΕΙ την πιο κρίσιμη στιγμή, όπως ο ίδιος λέει, για την Ελλάδα...

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ του κώλου λέω εγώ...

alzap

Σαμαράς: Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Διάβασα  ολόκληρη τη σημερινή τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και τη βρήκα απολαυστική. Μου θύμισε την περίφημη ατάκα των απανταχού "ατάκτων" τη στιγμή της...σύλληψης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βάφτισε το κρέας...ψάρι και υποστήριξε ότι δεν συγκυβερνά κι ότι απλά συμμετέχει σε μια "μεταβατική κυβέρνηση ειδικού σκοπού" την οποία και θα στηρίξει μόνο ως προς τα όσα έχουν σήμερα συμφωνηθεί.

Θα είναι πραγματικά παράδοξο αν η χώρα σωθεί από μια κυβέρνηση - Φρανκεστάιν με σχεδόν 50 μέλη και χωρίς την απόλυτη στήριξη των τριών κομμάτων.
parapolitiki

Χατζηγάκης: Η Ν.Δ κατέληξε σε απολειφάδι τύπου Πολιτικής Άνοιξης

Την πόρτα της εξόδου από την Κ.Ο. της ΝΔ έδειξε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στον κ. Σωτήρη Χατζηγάκη στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματός τους ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλες αμφισβητήσεις.
Η δήλωση του βουλευτή Τρικάλων και παλαιού στελέχους της παράταξης που προκάλεσε την διαγραφή του είναι η εξής :
«Θέλω να εκφράσω την έντονη αντίθεσή μου με ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια που με την ταμπέλα της λαϊκής Δεξιάς, προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αστικό κόμμα με πολλές τάσεις. Έχει και λαϊκή δεξιά και φιλελεύθερη δεξιά και έχει βεβαίως και μεσαίο χώρο».

ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ...

Ημείς, οι υπογεγραμμένοι Μητροπολίται των ΜΜΕ εντολήν ελάβομεν παρά λαμογίων διαπλεκομένων, κερδοσκόπων, μεγαλοαπατεώνων και κάποιων πολιτικών να αναγνώσωμεν βαρύτατον αφορισμόν κατά του ενόχου ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Γεωργίου Παπανδρέου, του προδώσαντος το έθνος μας εις τους Αγγλογάλους του ατίμως συνεννοηθέντος μετ’ αυτών ίνα στείλωσι την προχθεσινήν νόταν είς την Ελλάδα, μόνον και μόνον δια να πικρανθούν οι  λατρευτοί μας  Τραπεζίτες, Μεγαλοεργολάβοι και Πετρελαιάδεςς και εκβιασθούν  όπως υπομείνουν  επί την αρχήν τον ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΝ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΝ ΤΡΑΓΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον ηθικόν αυτουργόν της προκυρήξεως  του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ , τον ηθικόν αυτουργόν των βασάνων ας υπέστησαν οι ανδραγαθήσαντες μεγαλοεπιχειρηματίες  μας εις χείρας του ανάνδρου ΣΔΟΕ.

"Αν θέλουν οι Έλληνες, μας παίρνουν και τα σώβρακα" ...

Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας στο London School of Economics, Albrecht Ritschl, αποστομώνει το κατεξοχήν ανθελληνικό “Spiegel”:

«Με βάση την οικονομική επιφάνεια που είχαν οι ΗΠΑ κατά την εποχή εκείνη, αναλογικά τα γερμανικά χρέη της δεκαετίας του ‘30 ισοδυναμούν με το κόστος της κρίσης του 2008. Αν τα συγκρίνουμε λοιπόν με τα ελληνικά χρέη, τότε, πιστέψτε, με τα χρέη της Ελλάδας είναι μηδαμινά. Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της χώρας, η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ου αιώνα και ίσως της νεότερης οικονομικής ιστορίας».

Αυτά, μεταξύ άλλων, λέει ο καθηγητής, υποστηρίζοντας ότι οι Γερμανοί χρωστάνε στην Ελλάδα μόνο από τα κατοχικά δάνεια το γιγαντιαίο ποσό των 91,99 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που, αν το πλήρωναν, όπως ορίζουν οι τρεις διεθνείς συμφωνίες Ρώμης, Λονδίνου, Παρισιού, θα εξαφανιζόταν εξ’ ολοκλήρου σχεδόν το σημερινό ελληνικό χρέος.
piterpan

Ο Αντωνάκης είναι ΟΦΣΑΙΝΤ!

Όλοι πλέον παραδέχονται ότι ο χειρισμός της κατάστασης από τον Αντώνη Σαμαρά ήταν ο πλέον υπεύθυνος.
Έβαλε πάνω απ όλα την πατρίδα και το μέλλον της στην Ε.Ε., και αποτέλεσε τις τελευταίες μέρες ρυθμιστής των εξελίξεων για τη δημιουργία μεταβατικής Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό το Λουκά Παπαδήμο.
Μέσα σε όλα αυτά:
-Απαίτησε να ματαιωθεί το δημοψήφισμα που τόσο πολύ το ήθελε ο Γιώργος Παπανδρέου... και το πέτυχε!
-Ζήτησε να φύγει ο Γιώργος Παπανδρέου από την εξουσία... και το πέτυχε!
Κι άλλα πολλά!

Παπανδρέου-Σαμαράς: Ποιος... «τελείωσε» ποιον;

Ένας βαρύς, κάτωχρος, άκεφος, σχεδόν απελπισμένος Σαμαράς βγήκε  στα κανάλια και με «διάγγελμα» απόγνωσης επιχείρησε να πείσει τους απογοητευμένους ακραίους λαϊκοδεξιούς, ότι αποφάσισε να συμμετάσχει στη Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ μόνο και μόνο για να... «παραιτήσει» τον Παπανδρέου! Βαρύ το «τίμημα», ειδικά όταν ο Γιώργος κατόρθωσε το...
ίδιο πράγμα πριν από 2 χρόνια απέναντι στον Καραμανλή, χωρίς να υποχρεωθεί ούτε σε συγκυβέρνηση, ούτε σε τραγικές υπαναχωρήσεις από όσα διακήρυσσε...

ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ... και όχι μόνο
Ο Αλαφούζος, προσπαθεί να ελέγξει το διαδίκτυο, με γνωστούς στη πιάτσα κολαούζους του, που τα παίρνουν από παντού και πουλάνε εκδούλευση ότι γνωρίζουν τον χώρο του Internet  αλλά στήνουν δουλειές, εν αγνοία των αφεντικών που τους πληρώνουν για να βρίζουν τους αντιπάλους!
Στο Φάληρο ξέρουν κάτι για την βρώμικη δουλειά που στήνουν μέσω blogs;
Βέβαια η μεγάλη αρένα του διαδικτύου και των  Blogs είναι τώρα πλέον το μεγάλο πεδίο των μαχών της υποτιθέμενης ενημέρωσης....
Όποιος καταφερει και πάρι το "πάνω χέρι" είναι σα να έχει εφημερίδα τηλεόραση και ραδιόφωνο μαζί...


Την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ συγκαλεί ο Σαμαράς

 Θα προσπαθήσει να συμαζέψει τα ασυμάζευτα!!
Μεγάλη αναταραχή στην Κοινοβουλρυτική Ομάδα της Ν.Δ. Πολλές Νομαρχαικές Επιτροπές στα πρόθυρα της ομαδικής παραίτησης!!!
Η "συγκυβέρνηση" έφερε φουρτούνες στον Αντώνη Σαμαρά. Για να προλάβει τα χειρότερα και να ηρεμήσει την κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Αντώνης Σαμαράς θα τους μιλήσει σήμερα  στις 13:00 το μεσημέρι, λίγο πριν την έναρξη των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης Παπαδήμου.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προσπαθήσει να υποστηρίξει πως η πολιτική του κόμματος δεν αλλάζει και θα εξηγήσει ότι η στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου ήταν το τελικό αποτέλεσμα μίας συνολικής στρατηγικής. Η στρατηγική βέβαια της Ν.Δ. και του Σαμαρά είναι γνωστή: "Βλέποντας και κάνοντας, μποροστά στα δύσκολα"!