Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η ελβετολαγνεία και το κουτόχορτο

"Η Ελβετία είναι πασίγνωστη, χρόνια τώρα, για τις σοκολάτες της, τα ρολόγια της, την πολιτική της ουδετερότητα και πάνω από όλα για τις τράπεζές της. Στην Ελλάδα της κρίσης ανακαλύψαμε και κάτι ακόμη που μπορεί να παραχθεί -όχι από την Ελβετία αλλά- με πρώτη ύλη από την κεντροευρωπαϊκή χώρα και εγχώρια τελειοποίηση με στόχο την εσωτερική κατανάλωση".

Πρόκειται για τα επικοινωνιακά παιχνίδια τα οποία παίζονται με αφορμή την Ελβετία και αποδέκτη το εγχώριο ακροατήριο, το οποίο είναι αλήθεια ότι -παρά τη σχεδόν απόλυτη πλέον δυσπιστία του σε ό,τι παράγεται από το πολιτικό μας σύστημα- παραμένει επιρρεπές σε συγκεκριμένης φιλοσοφίας σταθερά επαναλαμβανόμενο ρεπερτόριο θεωριών συνωμοσίας και αφιλοπατρίας.
Οι ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία έχουν πάρει εδώ και δύο χρόνια τη μορφή του «μπαμπούλα που έχει...

"ΑΚΟΥΣ ΚΕΙ"!!: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΓΟΥ Μ.ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΧΡΟΝΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ...!!!

ΤΟN "ΠΟΝΟ" ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.;;;

Πρώτο θέμα  στα Μ.Μ.Ε., δεν ήταν το ΟΧΙ Σαμαρά στό νέο εφεύρημα-παγίδα γιά την σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών...
Ήταν η διαφωνία Βορίδη στο χρόνο έκδοσης των... διαζυγίων...!!!
Είναι είπε, "αξιακό" θέμα γιά το κόμμα του... Καρατζαφέρη να μη βγαίνουν γρήγορα τα διαζύγια...
Εδώ ο κόσμος καίγεται-- καί κυρίως όσοι έχουν αποφασίσει να χωρίσουν--γιά την γρήγορη απονομή της Δικαιοσύνης καί ο Βορίδης, θέλει...

Πιστεύεις στη ζωή μετά τα Χριστούγεννα;

Γράφτηκε από την  Έλια Ζερβού
Λένε ότι τα παιδιά είναι τυχερά, επειδή δεν μπορούν να αντιληφθούν την κρίση που ταλαιπωρεί εμάς τους μεγάλους.
Αυτό, μέχρι πέρσι. Φέτος με τα κάλαντα, θα τη νιώσουν και τα παιδιά την κρίση.
Αν χτυπάνε κουδούνι και ο νοικοκύρης του σπιτιού δεν περπατάει στα νύχια από μέσα, παραμονεύοντας πίσω απ΄τις γρίλιες να τα δει να φεύγουν, το πολύ-πολύ να τσιμπάνε κάνα εικοσάλεπτο την περφόρμανς.
Για να μαζέψουν τα λεφτά που χρειάζονται, ώστε να...

2000 ευρώ ,ένα γεύμα με τον Σαμαρά

Τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσο θαυμάσια που επανήλθε η αμερικανικής εμπνεύσεως ιδέα της έκδοσης κάρτας VIP προς 2000 ευρώ έκαστη. Υποτίθεται ότι οι ευκατάστατοι οπαδοί του κόμματος θα αγοράζουν τις κάρτες οι οποίες θα εξασφαλίζουν προνόμια, όπως ένα γεύμα με τον πρόεδρο. Έχει ξεκινήσει λοιπόν μια εσωκομματική διαβούλευση για τη «βεντάλια των προνομίων» που θα συνοδεύει την κάρτα και οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Μία ιδεολογική συζήτηση με τον κ. Δ. Αβραμόπουλο. Μια ανταλλαγή απόψεων επάνω σε υπαρξιακά θέματα με τον κ. Χρ. Λαζαρίδη. Ένα μεσημέρι στο γήπεδο σε αγώνα του Ολυμπιακού μαζί με τον κ. Γ. Μουρούτη.
Όσοι δεν διαθέτουν 2000 ευρώ για πέταμα και ...

Οι ευχές-μαντινάδες των Ελλήνων για τις γιορτινές μέρες και όχι μόνο!

1. Όσα του Βενιζέλου και του Πάγκαλου τα κιλά, τόσα να σε έβρουνε καλά!
2. Όσο του Γιωργάκη το μπόι, τόσες να σε λένε γόη!
3. Όσο μισθό σου κόψανε και γέλιο, τόσο η ευτυχία να γενεί στο σπίτι σου θεμέλιο!
4. Του Μητσοτάκη τα χρόνια του...

ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ !...

Έχουμε και λέμε :

1) Για το σκάνδαλο στο δήμο Θεσσαλονίκης στη φυλακή βρίσκονται εδώ και καιρό οι Σαξώνης -Λεμούσιας (ο δεύτερος δεξί χέρι του Παπαγεωργόπουλου). Έπονται όπως φαίνεται και άλλοι.

2) Για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων στη φυλακή οδηγήθηκαν πατήρ και υιός Πρινιωτάκη καθώς και ο αξιότιμος κος Καπράνος πρόσφατα.