Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Εκλογές 20 Μαΐου,με υπογραφή... Παπαδήμου!

Με μία απόφαση, ο Λουκάς Παπαδήμος , ουσιαστικά παρατείνει το χρόνο παραμονής του στην πρωθυπουργία και ...δείχνει με έμμεσο τρόπο την πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών!
Σύμφωνα με το έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, o Λουκάς Παπαδήμος, ορίζει στον Γεώργιο Γλυνό, πρώην στέλεχος της Ευρωπαικής Επιτροπής καθήκοντα συμβούλου του, έως τις ...15.5.2012, με το ημερολόγιο να δείχνει την αμέσως επόμενη Κυριακή, 20 Μαϊου του 2012 και αυτή να φαντάζει ως η πιθανότερη πλέον ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών!

Οι δέκα μέρες που θα κρίνουν το μέλλον της Ευρωζώνης

 Ένα κρίσιμο δεκαήμερο, που είπε και ο Όλι Ρεν μπορεί να καθορίσει το μέλλον της Ευρωζώνης, ξεκινά από αύριο, 1η μέρα του τελευταίου μήνα του 2011. Στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια σύνοδος που κατά τους αναλυτές είναι η τελευταία ευκαιρία να επιβιώσει το κοινό νόμισμα. Ωστόσο, μια σειρά κρίσιμων πολιτικών και οικονομικών γεγονότων ξεκίνησε σήμερα.

Financial Times...''Στην καταστροφή της Ευρώπης πεθαίνει πρώτα ο Έλληνας''

Πραγματικά ευφυείς είναι οι διάλογοι που έγραψαν οι Financial Times για την υπόθεση της ταινίας ''Η καταστροφή της Ευρώπης''.

Διαβάστε όλο το άρθρο-σενάριο.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσκόπηση ΠΕΤΣΙΝΗ  ετοιμάζει η KAPA RESEARCH, μάλλον για την Κυριακή και το ΒΗΜΑ.

Μας έστειλαν σήμερα το ερωτηματολόγιό τους για να απαντήσω και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ξεδιάντροποι είναι.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΥΟ !!!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα σχέδια συγχώνευσης των τεσσάρων μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών της χώρας σε δύο.

Συγκεκριμένα προχωρούν οι συζητήσεις για την συγχώνευση του ΜEGA με το STAR και του ANTENNA με τον ALPHA. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί με την σημαντική μείωση της διαφημιστικής δαπάνης και τις συσωρευμένες ζημίες εκατομμυρίων, οδηγούν σε υποχρεωτικές συνενώσεις προκειμένου να πέσει το λειτουργικό κόστος και να επιβιώσουν.

«Έχουμε χρέος απέναντι στην Ελλάδα»

Άρθρο της Le Figaro αναλύει γιατί ολόκληρη η Ευρώπη χρωστάει στην... Ελλάδα


Σε ένα ιδιαίτερα φιλελληνικό άρθρο τους στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, δύο Γάλλοι καθηγητές φιλοσοφίας, ο Thierry Formet και ο Martin Steffens αναφέρονται σε «χρέος 2,500 ετών της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα». «Μιλάμε διαρκώς για το ελληνικό χρέος, χωρίς καν να λαμβάνουμε υπόψη μας ότι η Ευρώπη είναι αυτή που είναι σήμερα εδώ και 2.500 χρόνια, εξαιτίας της Ελλάδας, η οποία έθεσε τα θεμέλια της Ευρώπης και της δημοκρατίας».

Είναι μαγκιά να δηλώνεις Παπανδρεϊκός!!!

Είναι μεγάλη μαγκιά να δηλώνεις στην παρούσα χρονική στιγμή ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ! Κι όμως, εμείς το τολμάμε και μια μέρα θα δικαιωθούμε γι αυτό!

Ναι, ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ μας έβαλε φόρους, ναι έκοψε από 20%-60% σε κάθε Έλληνα ανάλογα με την κοινωνική τάξη του και τις `άκρες` που είχε μέχρι πριν ένα χρόνο για να τα `οικονομάει` νόμιμα και παράνομα... Ναι μερικούς (ανώτερους ΔΥ) τους ξεβόλεψε γιατί δεν μπορούσαν να μοιράζουν το `χρήμα` και την `εύνοια` του κράτους όπως είχαν μάθει... Αλλά όλα αυτά ήταν συνέπειες των πολιτικών του `χτες`! Τόσο των αναπτυξιακών, όσο και των `κοινωνικών` της περιόδου 1990-2009.
Οι μεν `ΠΑΣΟΚοι` του Σημίτη πίστευαν ότι η ανάπτυξη θα έρθει δίνοντας λεφτά και έργα σε 20 μεγάλες `εθνικές` επιχειρήσεις οι οποίες θα βγουν στα Βαλκάνια και αλλού και θα κυριαρχήσουν....οι δε δεξιοί πίστευαν ότι η ανάπτυξη θα έρθει μειώνοντας τους φόρους σε όλες τις επιχειρήσεις -ώστε (λέμε τώρα) να κάνουν επενδύσεις και να μειωθούν οι φόροι στα εισοδήματα άνω των 40.000 €, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση!

Είδες ο Ψυχάρης;

Κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Παντελής Καψής...
Όπως αναμενόταν (!!!) ο Παντελής Καψής ανέλαβε καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου.
Μια χαρά τα βόλεψε ο Ψυχάρης.
Ο γιος του, σύμβουλος του Σαμαρά και ο πρώην δευθυντής του μαγαζιού του Μιχαλακοπούλου, κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Κι εσείς Πασοκτσήδες συνεχίστε να αγοράζετε "Δημοκρατικές" εφημερίδες του Συγκροτήματος τέως Λαμπράκη και νυν Ψυχάρη......
βρε ούστ!!!

Άλλο πετεινός και άλλο Αετός..

και μάλιστα ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ!!!

Δυνατό παγκάρι...

Λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ, μετά από την πολύωρη απολογία του ο ηγούμενος Εφραίμ που κατηγορείται για τις «ιερές ανταλλαγές» στην υπόθεση του Βατοπεδίου.
Το ίδιο ποσό  κατέβαλε και ο μοναχός Αρσένιος για να αφεθεί ελεύθερος.
400.000 ευρώ μέσα σε μια βδομάδα.
 Ήμαρτον Κύριε...

Και κάτι άλλο. Αυτοί οι "Αγανακτισμένοι  της Κατερίνης" που την αυτοδικία την έκαναν τρόπο έκφρασης βρίζοντας και ουρλιάζοντας εναντίον των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε δημόσιες εκδηλώσεις που θα βρίσκονται όταν θα έλθει ο "Άγιος" Εφραίμ να μιλήσει στη Σχολή Γονέων - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στην Κατερίνη; Λαμόγια και σφετεριστές του δημοσίου πλούτου δεν ξεφωνίζουν όπως λένε; Άντε να δούμε πόσο αντικειμενικά "αγανακτισμένοι" είναι.....

"ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ" ΔΕΣΠΟΤΑ !...

«Αβάπτιστος» είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, «φερέφωνο ξένων αφεντάδων» ο Λουκάς Παπαδήμος, κατήγγειλε χθες ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Δεν είναι ο πρώτος, ούτε μάλλον ο τελευταίος από τους αρχιερείς της χώρας που επενδύει στον λαϊκισμό, τη μισαλλοδοξία και τη συνωμοσιολογία. Ο παρηγορητικός λόγος και η σωτηρία των ψυχών έχουν περάσει προ πολλού σε δεύτερη μοίρα.

Υπουργείο του Βυζαντινού και αργότερα του Οθωμανικού Κράτους ήταν επί 13 αιώνες η Ορθόδοξη Εκκλησία, σε ΔΕΚΟ μετεξελίχθηκε μετά την Επανάσταση. Και όπως σε κάθε ΔΕΚΟ, έτσι και πολλοί δικοί της υπάλληλοι, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους διαμαρτυρόμενοι για την μνημονιακή πολιτική, θεωρώντας εαυτούς αθώους του αίματος. Αν ήθελε να συμβάλλει στην ελάφρυνση του βάρους του ελληνικού λαού, η Εκκλησία θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί τα εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης και τα χιλιάδες ακίνητα που της ανήκουν, προκειμένου να μας απαλλάξει από τη μισθοδοσία των κληρικών. Αντ' αυτού, τα μοναστήρια (κυρίως) και η Εκκλησία (δευτερευόντως) αφήνουν την περιουσία τους να ρημάζει ανεκμετάλλευτη και μας στέλνουν το λογαριασμό.