Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Πύρρος Δήμας πρώτος στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Καλησπέρα σας. Θα σας παρουσιάσω το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ένα ψηφοδέλτιο αγωνιστικό, αντιπροσωπευτικό, αυθεντικό, ένα ψηφοδέλτιο που αποτυπώνει τη δημιουργική και αισιόδοξη Ελλάδα αλλά και την Ελλάδα που πατάει γερά στο έδαφος της πραγματικότητας, που γνωρίζει τι περνάει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα.

Χρειαζόμαστε όμως έναν τόνο αισιοδοξίας,  χρειαζόμαστε μια ...

Κωνσταντόπουλος - Παπανικολάου: Αντί να απολογηθούν μας «βγήκαν κι από πάνω»!

Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα! Δεν υπάρχει ντροπή δεν υπάρχει ίχνος αυτοσυγκράτησης!
Πήγε ο κ. Κωνσταντόπουλος στην ΕΑΣ Πιερίας και αφού βγήκε φωτογραφία με τον πρόεδρο (καλά να πάθουμε) Παπανικολάου, έστειλε μια δήλωση στα ΜΜΕ που πλήρωσε για την προεκλογική του εκστρατεία (πόσα άραγε;) να μας πει πως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η καπνοκαλλιέργεια, συνεχίζουν τα ψέματα ενός …Τσάμη περι Αλβανών εργατών γης για το κόστος της πρόσκλησης τους στα χωράφια της Πιερίας.
Ευτυχώς που δε μας είπε και το άλλο...

Συγκλονίζει η καταγγελία του ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ

Μέλος της ΚΠΕ κατηγορεί την ΔΗΜΑΡ για διαπλοκή! Σοβαρές καταγγελίες για διαπλοκή της ΔΗΜΑΡ με επιχειρηματικά συμφέροντα και “ΠΑΣΟΚοποίηση” του κόμματος κάνει ο Δημήτρης Πετροπουλάκης, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και μέλος της ΚΠΕ, αποκαλύπτοντας παρασκήνιο που δεν ταιριάζει στην Ανανεωτική Αριστερά.
Ο Δ. Πετροπουλάκης εμπλέκει την ΔΗΜΑΡ στα επιχειρηματικά σχέδια για φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, καύση βιοαερίου στη Μάνη κ.α., ενώ χαρακτηρίζει τη ΔΗΜΑΡ “ΠΑΣΟΚ του 1978”!
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Πριν από τρία χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για να φτιάξουμε μια νέα αριστερή πολιτική έκφραση μακριά από αγκυλώσεις και να δώσουμε...

Μόνο με το ΠΑΣΟΚ έχει εγγυημένο ειισόδημα ο Αγρότης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζουμε σήμερα τη σειρά των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου. Μετά την παρουσίαση που έχω κάνει για θέματα κοινωνικής πολιτικής, για θέματα διοχέτευσης ρευστότητας στην αγορά, για θέματα σχετικά με την ακρίβεια και τον «πληθωρισμό του φτωχού», ερχόμαστε σήμερα σε ένα θεμελιώδες ζήτημα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

To Νέο Εθνικό Παραγωγικό Μοντέλο

Πρόκειται για την πρόταση που επεξεργάστηκε ομάδα εργασίας με συντονιστή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τον Κώστα Σκανδαλίδη για την αγροτική μας πολιτική. Αυτό που ζητάμε είναι ένα νέο εθνικό παραγωγικό μοντέλο. Το νέο εθνικό μοντέλο παραγωγικό δεν μπορεί παρά να βασιστεί κατ' αρχάς στη διεύρυνση της παραγωγικής βάσης αρχίζοντας από τον πρωτογενή τομέα, από τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία.