Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πόσοι οι Σύμβουλοι;

Μια και ξεκινήσαμε από την Αντιπεριφέρεια ας μείνουμε εκεί.
Σε μια περίοδο ύφεσης, ανέχειας και δραματικής κατάστασης στην οικονομία και με ένα δημόσιο που για να περιοριστεί υπάλληλοι βλέπουν την πόρτα της εξόδου, υπάρχουν Δημόσιες Υπηρεσίες και Λειτουργοί που δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.
Συνηθισμένοι το φαύλο κράτος  που μέχρι το 2009, λειτουργούσε άσωτα και σπάταλα και θεωρώντας ίσως πως αυτοί είναι στο απυρόβλητο συνεχίζουν να προκαλούν.

Ατόπημα !!!

Δεν το σχολίασε κανένας, όπως κανένας δεν σχολιάζει τελικά αρνητικά τα όποια ατοπήματα του Δεξιού κατεστημένου στην Πιερία.
Αναφερόμαστε στο μήνυμα που έστειλε η "Δεξιά Μπάρμπυ" της Πιερίας για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Πιεριας:

ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !...

Τους τελευταίους 18 μήνες, η Γερμανία έχει δοκιμάσει όλα τα κόλπα για να περιορίσει τη συμμετοχή της στις ευρωδιασώσεις. Έχει επιβάλει εξοντωτικές λιτότητες σε χρεοκοπημένες χώρες. Έχει βάλει στη μέση το ΔΝΤ. Έχει προσπαθήσει να πετάξει το μπαλάκι στην Κίνα. Έχει ανακαλύψει μια απίθανη και μάταιη εμμονή με τη μόχλευση του European Financial Stability Facility.

Όλα αυτά τα κόλπα έχουν αποτύχει παταγωδώς και η ήπειρος πλησιάζει την άβυσσο, ενώ και η ίδια η Γερμανία υφίσταται την ταπείνωση μιας αποτυχημένης δημοπρασίας ομολόγων.

Έχει έρθει η στιγμή να αποφασίσει μια και καλή: πόσα χρειάζεται να πληρώσει για να σώσει την Ευρώπη ;

Οι επιστολές του Γιώργου Παπανδρέου

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε, δύο επιστολές, την πρώτη προς τους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Herman van Rompuy, Jose Manuel Barroso, Jean-Claude Juncker, Mario Draghi και Christine Lagarde, αντιστοίχως, και την δεύτερη προς τους Ηγέτες των 26 κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman van Rompuy, η οποία κοινοποιείται στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ακολουθούν τα κείμενα των δύο επιστολών.

Παρέλαση ρεμαλιών!!!

Όλα τα ρεμάλια, έρμαια της αταλαντοσύνης τους και ψωμολυσσώντας από τα «επαγγελματικά» κεσάτια, (ποιος να δώσει δουλειά σε τέτοιους !...), παρελαύνουν στην εκπομπή του αρχιρεμαλιού, για ν΄ απαγγείλουν τις χοντρομαλακίες, που τους γράφει ο ρακένδυτος εκατομμυριούχος.

Κάνοντας ένα ...

Άλαλα τα χείλη των ασεβών

Πολυόμματα χερουβείμ και εξαπτέρυγα σεραφείμ.

Οι θρησκείες παράγουν τρεις κατηγορίες οπαδών. Τους πιστούς, τους αδύναμους και τους απατεώνες. Δεν σχετίζεται με τη θρησκεία, ούτε με το ποιος την εκπροσωπεί. Οι πιστοί έλκονται στα θρησκευτικά δόγματα από τη δύναμη που ασκεί η μεταφυσική τους αγωνία. Από πού προέρχονται, πού πάνε και ποιον θεωρούν πιο αξιόπιστο διαμεσολαβητή στο υπαρξιακό δίλημμα. Οι αδύναμοι θρησκεύονται με την προσμονή της βοήθειας, με την ελπίδα της ισχυρής παρέμβασης που θ’ αναπληρώσει την αδύναμη φύση τους και ίσως τον εγωισμό που τους αυτοχαρακτηρίζει ως σημαντικά πλάσματα που αξίζουν τη θεϊκή βοήθεια. Οι απατεώνες απλώς είναι απατεώνες. Ανταλλάσσουν, αγοράζουν και βέβαια πουλάνε ακόμη και τη μάνα τους στ’ όνομα του Θεού που δεν πιστεύουν, αφού βλέπουν πως δεν τους έχει κάψει ακόμη.

Εδω είμαστε!!!

Όσοι μας ψάχνετε, εδώ είμαστε. Ποιο δυνατοί και με συγκεκριμένους στόχους !!!
Όσοι χάρηκαν που "χαθήκαμε" για λίγο λυπούμαστε!!!

Το non paper των δυο ετών του Πατριωτικότερου

                                                                                                                            Από:  parapolitiki

Δυο χρόνια πατριωτισμού και λεβεντομαγκιάς συμπλήρωσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς με την ιδιότητα του προέδρου της Ν.Δ και τα επικοινωνιακά σαϊνια της Συγγρού μοίρασαν το παρακάτω non paper στα γαλάζια στελέχη (και σταγονίδια):

Στις 29 Νοεμβρίου του 2009, ο Αντώνης Σαμαράς έγινε ο έβδομος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και  ο πρώτος εκλεγμένος από τη βάση του κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία υπερδιπλασίασε τα μέλη της, αφού 800.000 πολίτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, στήθηκαν υπομονετικά στις ουρές, για να πάρουν την τύχη της Παράταξης στα χέρια τους, εκλέγοντας με πρωτόγνωρο τρόπο, από τον πρώτο γύρο, τον νέο πρόεδρο στην ηγεσία της Παράταξης.

Στις 29 Νοεμβρίου του 2011, συμπληρώνονται δύο χρόνια, από την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην Ηγεσία της Ν.Δ.

Τι έγινε όμως σε αυτά τα δύο χρόνια υπό τη νέα Ηγεσία;