Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Φτάσαμε εδώ γιατί για όλα έχει ευθύνες ο Λουκάς Παπαδήμος! Ντροπή σας ρε...


Αναρτήθηκε από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ - ΞΑΝΘΗ ..Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!

Δημοσκοπήσεις επί δημοσκοπήσεων!
Θεωρίες επί θεωριών διατυπώνονται, από τις πλέον σοβαρές ως τις πιο ανόητες, και ακόμα παραμένουν θεωρίες.
Μέσα σε ένα μήνα, κατάφεραν οι γνωστοί/άγνωστοι νταβατζήδες των Μ.Μ.Ε., να μας βγάλουν άχρηστο το νέο πρωθυπουργό της χώρας.
Το μόνο φυσικά που δεν ακούσαμε μέχρι σήμερα, είναι πως φτάσαμε εδώ, γιατί για όλα έχει ευθύνες ο Λουκάς Παπαδήμος και η `παρέα` του.
Το ακούσαμε φυσικά επί πρωθυπουργίας...

Ντόρα: Εγώ δεν είμαι ρεμπεσκιές σαν το Σαμαρά!

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη, Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στη LARISSANET:

Δημοσιογράφος: Κανονικά τώρα εσείς θα έπρεπε να γυρίσετε μέσα στη ΝΔ. Από τη στιγμή που και οι δυο ψηφίζετε για τις δόσεις που απορρέουν από το μνημόνιο και στηρίζετε και την ίδια κυβέρνηση ποιος ο λόγος να είστε χώρια;

Αχρηστεύστε τον Τειρεσία, ΤΙΜΙΑ , ΕΥΚΟΛΑ και ΝΟΜΙΜΑ...

http://news24gr.blogspot.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΜΕ FAX...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!

Στην αρχή (1997) ξεκίνησε σαν μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για να μπορεί να δίνει πληροφορίες στις τράπεζες , ώστε να αποφεύγετε η δανειοδότηση σε κακοπληρωτές και αφερέγγυους και κατέληξε σήμερα να έχει φακελωμένους στα... μητρώα του εκατομμύρια Έλληνες πολίτες , έχοντας πληροφορίες για όλες τις οικονομικές συναλλαγές , ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί αρχείο απωλειών και κλοπών σε ταυτότητες και διαβατήρια (παροτρύνοντας μάλιστα τους πολίτες μετά το αστυνομικό τμήμα να περνάνε και μια …βόλτα από τον Τειρεσία…) υποκαθιστώντας έμμεσα αλλά ουσιαστικά τομείς της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων υπηρεσιών ενός οργανωμένου κράτους .
Μπροστά λοιπόν στην αδιαφορία του κράτους για την εξέλιξη του Τειρεσία σε μια πανελλαδική εταιρεία που φακελώνει όλους μας και μπορεί να επηρεάζει τις ζωές , τα δάνεια και τις συναλλαγές μας μπορούμε πάρα πολύ απλά να τον αχρηστεύσουμε συμπληρώνοντας μια απλά αίτηση που θα αναγράφετε ότι δεν επιθυμούμε την πρόσβαση και αναγραφή των όποιων δεδομένων μας αφορούν !!!
Συγκεκριμένα η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων υποχρεώνει τον Τειρεσία (πράγμα που εσκεμμένος αποκρύπτεται ) να μην...

Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !...

Δημοσιεύτηκε στις ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ
Καθισμένος στην πολυθρόνα στο σπίτι του στην Αθήνα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου δεν θα μπόρεσε να συγκρατήσει ένα πικρό χαμόγελο παρακολουθώντας την απόλυτη απομόνωση του David Cameron, στον απόηχο του βέτο στη συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες.

Η περιφρόνηση που λούστηκε ο κ. Cameron, στον οποίο επιδεικτικά επιτέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος κ. Nicolas Sarkozy, προφανώς θα θύμισε στον κ. Παπανδρέου το σφυροκόπημα που είχε υποστεί ο ίδιος από την ευρωπαϊκή αδελφότητα στη σύνοδο στις Κάνες. Έχοντας τολμήσει να προτείνει να αποφασίσουν μόνοι τους οι Έλληνες πολίτες όσον αφορά την κλιμακούμενη αυστηρότητα των μέτρων λιτότητας που τους επέβαλε η Ε.Ε., ο κ. Παπανδρέου δέχτηκε ταπεινωτικές επιπλήξεις και στάλθηκε πίσω στην πατρίδα του για να....

Τα εγκλήματά μου (ή γιατί έφυγα από το Πανεπιστήμιο)

 Η Οδύσσεια ενός καθηγητή που ήθελε να προσφέρει...
από Τάσο Ανθουλιά


Θα μου επιτρέψετε να περιγράψω πραγματικά περιστατικά που έζησα, όχι γιατί θέλω να παραστήσω τον σπουδαίο (στην ηλικία μου δεν έχω πια τέτοια ανάγκη και δεν διεκδικώ τίποτα), αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε πώς έφτασε σε αυτό το σημείο σήμερα η Ανώτατη Παιδεία μας. Άντε και για να βγάλω κάποια στιγμή τον καημό μου που δεν κατάφερα να προσφέρω εκείνα που ήθελα και μπορούσα στον τόπο μου.

Η ιστορία αρχίζει το 1987 όταν με κάλεσαν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να διδάξω τη "Χρήση των υπολογιστών στην εκπαίδευση" στα Παιδαγωγικά Τμήματα (που θα έβγαζαν δασκάλους και νηπιαγωγούς - μην το ξεχνάτε αυτό μέχρι το τέλος της σημείωσης αυτής) στη Ρόδο.

Φυσικά, αισθάνθηκα πολύ τιμητική αυτή την πρόσκληση, αφού εγώ δεν είχα κάνει καμιά επαφή και καμιά αίτηση. Πίστεψα πως ήταν αποτέλεσμα των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων...