Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Έλληνας και ο Γερμανός....

Ανέκδοτο!!!

Στο ίδιο κουπέ ενός τρένου βρίσκονταν ένας Έλληνας και ένας Γερμανός.
Απέναντι τους κάθονταν μια γριά 80 χρόνων και μια πολύ ωραία και σέξι γκόμενα με κοντή φούστα και αβυσσαλέο ντεκολτέ, 20άρα περίπου.
Τη λιγουρεύονταν ο Έλληνας με τον Γερμανό, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, γιατί ήταν η γριά μπροστά.

Κάποια στιγμή το τρένο περνάει μέσα από ένα σκοτεινό τούνελ και ξαφνικά ΣΠΛΑΑΑΤΣ!!! Ακούγεται μια πολύ δυνατή σφαλιάρα που έπεσε.
Σκέφτεται ο Έλληνας:
«O πούστης ο Γερμανός πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα και αυτή τον χαστούκισε.»
Σκέφτεται ο Γερμανός:
«O άτιμος ο Έλληνας πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα κι αυτή κατά λάθος χαστούκισε εμένα»
Σκέφτεται η κοπέλα:

το τελευταίο πράγμα εδώ

Το blog είναι πολιτικής απόχρωσης αλλά έχει κι αδυναμίες σε κείμενα. Ένα κείμενο αλιεύσαμε στο http://tovytio.wordpress.com και το αναδημοσιεύουμε....

Νεκροί
Καθόμαστε σε μαγαζί των Εξαρχείων και τρώμε. Μπαίνει μέσα ηλικιωμένη γυναίκα. Κρατάει μπλε σακούλα και ένα πακέτο χαρτομάντιλα στα χέρια. Μας λέει να πάρουμε ένα, για πενήντα λεπτά. Λέμε όχι, ευγενικά ή απλά αδιάφορα. Λέει κάτι ακόμη δείχνοντας τα πιάτα μας, δεν το πιάνουμε ακριβώς, μιλάει μέσα απ’ το στόμα της. Αρνιόμαστε από συνήθεια. Πηγαίνει στους διπλανούς. Της δίνουν το πολυπόθητο πενηντάλεπτο. Δείχνει και σε κείνους το τραπέζι. Κάτσε, της λένε. Παίρνει το πιάτο με το μακαρόνια που έχει...

Tην έβγαλαν με ...τυριά και μπίρες!

Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη σύναξη των πέντε βουλευτών της ΝΔ στην Πλάκα (Γκιουλέκα, Μαρκόπουλου, Τζαβάρα, Βόζεμπεργκ και Κόλλια) πληροφορούμαι ότι συνεχίζονται ακόμη τα ...παράπονα εκ μέρους ορισμένων εκ των παρισταμένων. Διότι εκλήθησαν μεν από τον οικοδεσπότη Κ. Γκιουλέκα για δείπνο, αλλά τελικώς... την έβγαλαν με ...τυριά και μπίρες!
Δημοσιεύτηκε στο press.gr

Ζητείται χαλίφης στη θέση του χαλίφη

Του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ
  Προς τι ο καημός κι ο αλληλοσπαραγμός; Για την καρέκλα; Αλλά ποια καρέκλα, εκείνη του… 10%, αν είναι ακόμη τόσο; Φαντάζομαι πως όχι… Δεν είναι η καρέκλα του Παπανδρέου, ακριβώς. Είναι να ξαναμπούν ως φορέας στο παιγνίδι. Βγήκαν οικειοθελώς... γιατί πέραν των άλλων αδυνατούσαν να φαντασθούν το «πόσο πολύ» και τώρα που συνειδητοποίησαν ότι ο επόμενος στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μείνει με το δάνειο ανά χείρας, το ξανασκέφθηκαν.
Συζητήσεις επί συζητήσεων, με πρόσχημα τα πολιτικά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά φθαρμένα κι απαξιωμένα από τους ίδιους, παντελώς αδιάφορα για τις πλειοψηφίες που άλλοτε απευθύνονταν, όποτε οι ίδιοι έκριναν αναγκαίο να τους απευθύνουν δι’ ολίγον το λόγο… Συζητήσεις επί συζητήσεων και για τον Πρόεδρο και για τον αυτός θα ’ναι ακηδεμόνευτος ή πρώτος μεταξύ ίσων κ.λπ.-κ.λπ. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου εν ολίγοις, προκειμένου το...

Σκληρή δήλωση Βενιζέλου-Παπαϊωάννου για την παραίτηση των οικονομικών εισαγγελέων

Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Με θεσμική έκπληξη πληροφορηθήκαμε από αναρτήσεις στο διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης ότι οι αντεισαγγελείς εφετών κ.κ. Γρηγόριος Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, επιφορτισμένοι, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, με τα καθήκοντα του Οικονομικού Εισαγγελέα και του αναπληρωτή του, υπέβαλαν προς τον εποπτεύοντά τους αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Νικ. Παντελή την «παραίτησή» τους από τα καθήκοντα αυτά. Ως αιτία της κίνησής τους αυτής φέρεται, σύμφωνα με τις παραπάνω «πηγές», το γεγονός ότι «ήδη με σχέδιο νόμου που πρόκειται να κατατεθει και μας κοινοποιήθηκε, όλως προφασιστικώς και με δήθεν επιχειρήματα ως αιτιολογία, επιχειρείται η αντικατάστασή μας και η απαλλαγή από την παρουσία μας».

Με τη δημόσια αυτή κίνηση των παραπάνω αντεισαγγελέων εφετών επιχειρείται να δημιουργηθεί η εντύπωση της παρέμβασης στο έργο τους. Αυτό πλήττει βαθειά το κύρος της..

Καρτα VIP της ΝΔ για γεύμα με τον Σαμαρά!

Αυτή είναι η νέα κάρτα VIP της NΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Πληρώστε συνδρομή ΤΩΡΑ χίλια ευρώ, και θα γευματίσετε μέχρι και με τον Αντώνη Σαμαρά!!! AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο xanthi-blogs !!!

Mε μια κάρτα για λίγους, που ακόμα και στην εποχή μας έχουν χρήματα, θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που έχει η new Ν.Δ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του xanthi-blogs, η κάρτα VIP αρχικά θα εκδοθεί σε 2.000 αντίτυπα και θα κοστίζει μόνο 1.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ

Παπανδρέου: Εσωκομματικές εκλογές σε τέσσερις μήνες… και βλέπουμε!

Ως «μη ρεαλιστικό» σενάριο χαρακτήρισε την πρόταση Βενιζέλου για άμεση εκλογή νέου προέδρου τον μήνα Ιανουάριο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Πάνος Μπεγλίτης, μετά την ενδεκάωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είχε προτείνει στην εισήγησή του οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα, ώστε να μην συμπέσει με τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης που αφορούν την ελληνική οικονομία. Ο εκπρόσωπος Τύπου όμως επεσήμανε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί, ενώ δεν ξεκαθάρισε για το ποια είναι η θέση του κ. Παπανδρέου επί των τοποθετήσεων των υπουργών και των βουλευτών, οι οποίοι ζήτησαν να ξεκινήσουν αμέσως οι διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας.

Ο κ. Μπεγλίτης ανακοίνωσε νέα σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου στις 4 Ιανουαρίου για να ανακοινώσει τότε τις προθέσεις του ο κ. Παπανδρέου. Στελέχη που...

Μιντιάρχες επαναστάτες του γλυκού νερού

Κανένας κλάδος της ελληνικής οικονομίας δεν έχει πληγεί περισσότερο από την κρίση, όσο εκείνος των ΜΜΕ. Από τους 8.000 περίπου δημοσιογράφους της χώρας μας, πάνω από 1.500 έχουν χάσει τη δουλειά τους την τελευταία διετία, σύμφωνα τουλάχιστον με τους ισολογισμούς των εισηγμένων επιχειρήσεων Τύπου. Άλλοι 1.500 στο «ALTER» και την «Ελευθεροτυπία» είναι ουσιαστικά άνεργοι, αφού καίτοι παραμένουν τυπικά στα μισθολόγια των επιχειρήσεών τους, δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες, ενώ είναι αμφίβολο αν θα πληρωθούν ποτέ.

Απλήρωτοι εδώ και μήνες, ή αντιμέτωποι με δραματικές καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων τους, βρίσκονται και εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοι σε μικρές πολιτικές, οικονομικές, περιφερειακές και αθλητικές εφημερίδες, site, κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς και – κυρίως – περιοδικά. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν ακόμη δουλειά, έχουν υποστεί μειώσεις της τάξης του 20% στις αποδοχές τους και έχουν αναγκαστεί να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις (για να καταλάβετε για τι επίπεδα μισθών μιλάμε, φανταστείτε ότι ....