Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Καρτα VIP της ΝΔ για γεύμα με τον Σαμαρά!

Αυτή είναι η νέα κάρτα VIP της NΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Πληρώστε συνδρομή ΤΩΡΑ χίλια ευρώ, και θα γευματίσετε μέχρι και με τον Αντώνη Σαμαρά!!! AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο xanthi-blogs !!!

Mε μια κάρτα για λίγους, που ακόμα και στην εποχή μας έχουν χρήματα, θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που έχει η new Ν.Δ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του xanthi-blogs, η κάρτα VIP αρχικά θα εκδοθεί σε 2.000 αντίτυπα και θα κοστίζει μόνο 1.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ
Όσοι την αποκτήσουν, θα έχουν το προνόμιο να παρακαθίσουν σε δείπνο με τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος(βλέπε γνωστό `κωλοτούμπα` ή αλλιώς  Αντωνάκης ο `φασολάκης`), ενώ θα έχουν πρόσβαση σε ειδικού τύπου ενημέρωση(βλέπε εφορία, τραπεζικούς λογαριασμούς στην ελβετία κ.τ.λ.), καθώς και άμεση επαφή με τους βουλευτές (για να δίνουμε προτεραιότητα στα δικά μας τα γαλάζια τα παιδιά!!!)
Η `ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ` αυτή ήταν πρόταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, που πρόσφατα πήγε στη Ρωσία και προσπάθησε να γλ-@#@$ τους `αδελφούς` Ρώσους για το καλό της πατρίδας, προκειμένου να μπει ζεστό χρήμα στο ταμείο της new Ν.Δ.
Σε περίπτωση μάλιστα που υπάρχει ανταπόκριση, θα εκδοθούν άλλες 2.000 κάρτες, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιος φίλος της new Ν.Δ. που θέλει να δειπνήσει με τον Αντωνάκη το `φασολάκη` ή τους αντιπροέδρους του, με ένα συμβολικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ να μπορεί να έχει αυτή... την τιμή αλλά στο μενού δεν περιλαμβάνεται το γλυκό !!!
BONUS από την κάρτα VIP της new Ν.Δ. 

Με την έκδοση της κάρτας...

Πρώτο δώρο το βιβλίο του `Εθνάρχη` με τίτλο:
` Έτσι κέρδισα τις εκλογές του 1961 ... γνωστές κι ως εκλογές βίας και νοθείας`

Δεύτερο δώρο το επίσης βιβλίο του `Εθνάρχη` με τίτλο:
`Λίγο πριν τη ΧΟΥΝΤΑ... γιατί έφυγα με άλλο επίθετο στο Paris`
Τρίτο δώρο:
`Ένα γεύμα στου Μπαϊρακτάρη, με το στέλεχος μας και πρώην πρωθυπουργό της χώρας Κωστάκη Καραμανλή, με κεντρικό θέμα συζήτησης... `νταβατζήδες``

Τέταρτο δώρο:
` Ένα λάβαρο και μια σημαία της Ε.Ρ.Ε.`

Πέμπτο δώρο:
` ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο συνέδριο: Όλα τα κιλά... όλα τα λεφτά``

Έκτο δώρο:
` Το βιβλίο του Κωστάκη Καραμανλή με τίτλο: 2004-2009 - Έτσι `βυθίσαμε` το ελληνικό κράτος και το οδηγήσαμε στη χρεωκοπία`
Έβδομο δώρο:
` Όλα τα cd του `μεγάλου` μας Μίκη Θεοδωράκη`

και πολλά άλλα...
Αναρτήθηκε από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου