Κυριακή 22 Απριλίου 2012

36 κόμματα στις εκλογές! Ακόμη και της παρέας, της τσόντας, των φιλάθλων...

36 κόμματα στις εκλογές!κόμματα της παρέας, της πλάκας, της τσόντας, των φιλάθλων, ποια κόμματα ή ανεξάρτητοι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν τελικά στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012
Όχι 24 αλλά ...36 κόμματα ή ανεξάρτητοι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν τελικά στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012,  όπως προκύπτει από τις κατατεθείσες δηλώσεις υποβολής στον Άρειο Πάγο, των οποίων η προθεσμία υποβολής έληξε την Κυριακή! Βέβαια, αναμένεται να ακολουθήσει η διαδικασία ελέγχου της νομιμότητας των δηλώσεων και η ανακήρυξή τους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι αποκλεισμοί .

Εκτός από τα ...

O Σαμαράς λέει ψέματα κι ο .... Μιχελάκης τον διαψεύδει!!!

Λύστε τον!!!

Χωρις Λόγια
Από logoplokies

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στην Πιερία


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Πιερίας. Την παρουσίαση έκανε η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Λαμογιάννη Γαβριέλα

«Οι  εκλογές που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες από το 1974 και μετά, γιατί στις εκλογές αυτές δεν κρίνεται η επόμενη τετραετία,  Κρίνεται η μοίρα και η πορεία της χώρας  τουλάχιστον για τις επόμενες δύο δεκαετίες.
Οι εκλογές της 6ης  Μαίου πρέπει να είναι η αφετηρία και  η αρχή της οριστικής εξόδου από την κρίση. Αλλιώς η πατρίδα θα χάσει ένα μεγάλο-ιστορικό στοίχημα και θα γυρίσει δεκαετίες πίσω.
Το κεντρικό διακύβευμα  των εκλογών είναι το αν η Ελλάδα θα ακολουθήσει  την ευρωπαϊκή της πορεία , την πορεία μέσα στο ευρώ ή αν θα ακολουθήσουμε μια τυφλή πορεία προς κάπου αλλού ,μια τυφλή πορεία που κανείς δεν λέει ποια βήματα περιέχει, ποιος είναι ο στόχος και ποιες είναι οι εγγυήσεις.
Ο εκλογικός μας στόχος είναι η νίκη, Ο εκλογικός μας στόχος είναι  η πρωτιά.
Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα, να έχει την ευθύνη των χειρισμών για την οριστική έξοδο από την κρίση, να παίξει τον πρώτο και κύριο ρόλο , ώστε να μπορέσει ...

Στις εκλογές κρίνεται η μοίρα του τόπου για τα επόμενα 20 χρόνια

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ; Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.

Στις εκλογές κρίνεται η μοίρα του τόπου για τα επόμενα 20 χρόνια. Χρειαζόμαστε ένα τόξο δυνάμεων εθνικής ευθύνης με προοδευτικό πρόσημο και αυτό εξαρτάται από τον Έλληνα πολίτη, που κρατάει όλα τα κλειδιά στα χέρια του με τη ψήφο της 6ης Μαΐου.

1. Πολλοί πιστεύουν ίσως ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι ευρωεκλογές ή μια μεγάλη επίσημη δημοσκόπηση με κάλπη. Ότι υπάρχει μια δεδομένη πλειοψηφία και μια δεδομένη κυβέρνηση. Άρα ο πολίτης στις εκλογές έχει να ....

Περιμένουμε το "Ζαππειο 4" απ τον κ. Σαμαρά

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχετικά με την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Σαμαρά, στο Ζάππειο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περιμένουμε με ενδιαφέρον το «Ζάππειο 4» γιατί το σημερινό «Ζάππειο 3» δεν ήταν παρά η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Σαμαρά να εξηγήσει τις ανακολουθίες, τις ασυνέπειες και  τις αντιφάσεις του σε σχέση με το «Ζάππειο 1» και το «Ζάππειο 2».
Ο κ. Σαμαράς δεν βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για την κυβέρνηση της ΝΔ και την κατάσταση στην οποία αυτή παρέδωσε τη χώρα τον Οκτώβριο του 2009.
Επανέλαβε το γνωστό μοτίβο: Αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και δική του πρωθυπουργία με λευκή εντολή.
Αδυνατεί προφανώς να αντιληφθεί ότι κανένα κόμμα  μόνο του δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση, να θωρακίσει την πατρίδα από τους διεθνείς κινδύνους και να δώσει ξανά  ελπίδα και προοπτική στους Έλληνες,
 Αντί ο κ. Σαμαράς να τοποθετηθεί σε σχέση με τις συγκεκριμένες προτάσεις που έχει  ήδη παρουσιάσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για το πως θα μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση τον Ιούνιο,  για την κοινωνική πολιτική, για την ανεργία των νέων, για το κοινωνικό δίκτυ προστασίας, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους υπερχρεωμένους επαγγελματίες, για τη διευθέτηση των δανείων, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και του πληθωρισμού του φτωχού, σιώπησε ή σιωπηρά υιοθέτησε προτάσεις που έχει ήδη εξαγγείλει το ΠΑΣΟΚ.
Δεν βρήκε επίσης ο κ. Σαμαράς να πει τίποτε για τα όσα συγκεκριμένα έχει προτείνει ο κ. Βενιζέλος προς τον Πρόεδρο της ΕΕ, για άμεσες παρεμβάσεις αναπτυξιακής στήριξης. Ο κ. Σαμαράς υπέπεσε στο ασυγχώρητο πια ατόπημα των εύκολων προεκλογικών  εξαγγελιών. Των τζάμπα υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα. Οι εποχές όμως άλλαξαν. Οι πολίτες καταλαβαίνουν.