Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πέρα από τα (επώδυνα) μέτρα….

Δεν  ήταν  η  προχθεσινή  η  κρίσιμη  μέρα . … ούτε  η  χθεσινή. Η  κρίσιμη  μέρα  μπορεί  να  είναι  σήμερα… μπορεί  και  όχι.  Πρέπει  να  ομολογήσω  ότι  υπάρχει  κάτι  που  με  ανησυχεί  και  που  δεν  βλέπω  να  πολυσυζητιέται.  Η  κουβέντα  γίνεται  για  τον  13ο ,  τον  14ο,  τις  επικουρικές,  τις  απολύσεις  στο  Δημόσιο,  τον  κατώτατο  μισθό,  την  επανακεφαλαιοποίηση  των  τραπεζών  κλπ. Σημαντικά- σημαντικότατα. Ιδίως  για  τον  άνθρωπο  που  μετά  από  μια  διετία  συνεχούς  περιορισμού  του  εισοδήματος  του  θα  του  κόψεις  ακόμα  2-3-4  κατοστάρικα  από  το   μηνιαίο   εισόδημα  του.

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη!!!

                                              του Ηλία Μακρή 

Ο Σαμαράς "μάχεται" και η ΝΔ εξηγεί στον ελληνικό λαό τα «ανεξήγητα»:

«Έστω και την ύστατη στιγμή και με πίεση δική μας έγινε για πρώτη φορά διαπραγμάτευση. Μετά τις εκλογές, θα είναι πιο εύκολο για μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή να πετύχει αλλαγές. Θα είναι το πιο ισχυρό όπλο για ένα νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργό, τον οποίο θα βοηθήσει αρκετά στις όποιες διαπραγματεύσεις»

ΣτΣ: Νομίζω είναι σαφές. Όσοι χωράνε στα καταφύγια θα σωθούν.

ΑΠΡΟΠΟΣ

Όταν η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας

Η γέννηση της ιδέας μιας ενωμένης Ευρώπης ήταν το προϊόν της ανάγκης για την δημιουργία ενός πολιτικο-οικονομικού πλαισίου που θα οδηγούσε σε μια μακρόπνοη ειρήνη στην τραυματισμένη Γηραιά Ήπειρο. Η Ευρώπη, που είχε πληρώσει βαρύ φόρο αίματος με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, προσπαθούσε να συμμαζέψει τα συντρίμμια της και να ορθοποδήσει οικοδομώντας ένα μέλλον ευημερίας και ασφάλειας.

Η υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης το 1957 από Βέλγιο, Γαλλία, Δυτική Γερμανία, Λουξεμβούργο και Ολλανδία ήταν ένας ιστορικός σταθμός, ένα στάδιο στην πορεία προς την σύγχρονη ΕΕ που γνωρίζουμε σήμερα. Αν και η Συνθήκη της Ρώμης αποτελούσε πρακτικά την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Ατομικής Ενέργειας, δύο συμφωνίες οικονομικής φύσης, ουσιαστικά λειτουργούσε ως το...

Τα ζόμπι των δελτίων των 8...!

"Εάν ο κ. Παπαδήμος και οι πολιτικοί αρχηγοί που τον εγκατέστησαν στο Μέγαρο Μαξίμου είναι τόσο βέβαιοι για το πρόγραμμα-τερατούργημα των δανειστών, ας το θέσουν σε Δημοψήφισμα. Είμαι βέβαιος ότι παρά τους εκβιασμούς και τις απειλές, ο σοφός ελληνικός λαός θα αρνηθεί να αυτοκτονήσει…"
(Του Μιχάλη Ιγνατίου - της γνωστής συμμορίας "megamou")
http://www.aixmi.gr/index.php/tromokratoun-to-la0-gia-na-perasoun-to-mnimonio/

Τον Οκτώβριο επειδή έπρεπε να φύγει ο Παπανδρέου, το δημοψήφισμα ήταν κακό!
"Έθετε σε κίνδυνο το μέλλον μας"!!
"Δεν μπορεί να αφήσεις το λαό να αποφασίσει για κάτι τόσο σημαντικό"!!

Τώρα "ο σοφός ελληνικός λαός θα...

Έρχετε η χειρότερη Δεξιά απ όσες γνωρίσαμε!!!

 Πω πω !! Τι σαϊνια είναι αυτοί εκεί στη Συγγρού!! Όλα τα παρακολουθούν όλα τα έχουν υπο έλέγχο!! Μόλις η δημοσιογράφος της ΕΡΤ έκανε σχολιασμό πως οι εκπρόσωποι της Τρόικας απ την αρχή δεν επέμεναν στην περικοπή του 12ου και 13ου μισθού, θεώρησαν πως το σχόλιο ήταν κατά του Αρχηγού Αντώνη!! που δήλωσε πως "παλεύει μόνος" για την υπεράσπιση του 12ου και 13ου μισθού!!!

Άμεσα ανέλαβε δράση ο καπεταν Ενημέρωσης!!
και ιδού το αποτέλεσμα: