Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Έρχετε η χειρότερη Δεξιά απ όσες γνωρίσαμε!!!

 Πω πω !! Τι σαϊνια είναι αυτοί εκεί στη Συγγρού!! Όλα τα παρακολουθούν όλα τα έχουν υπο έλέγχο!! Μόλις η δημοσιογράφος της ΕΡΤ έκανε σχολιασμό πως οι εκπρόσωποι της Τρόικας απ την αρχή δεν επέμεναν στην περικοπή του 12ου και 13ου μισθού, θεώρησαν πως το σχόλιο ήταν κατά του Αρχηγού Αντώνη!! που δήλωσε πως "παλεύει μόνος" για την υπεράσπιση του 12ου και 13ου μισθού!!!

Άμεσα ανέλαβε δράση ο καπεταν Ενημέρωσης!!
και ιδού το αποτέλεσμα:
Την πολιτική δίωξη στελεχών της ΕΡΤ ζητά ο Γιάννης Μιχελάκης

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα η δημόσια τηλεόραση αδυνατεί να διασφαλίσει τα αυτονόητα, δηλαδή, την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητα στη μετάδοση των ειδήσεων.

Οι διορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ, ιθύνοντες της ΕΡΤ, συνεχίζουν απτόητοι τα περίεργα παιχνίδια, όχι μόνο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αλλά και «μαύρης» προπαγάνδας. Οι εμπνευστές της έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια. Δεν πάει άλλο.

Είναι επιτακτική ανάγκη για αλλαγές -εδώ και τώρα- στη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Η αντικειμενική ενημέρωση από την ΕΡΤ αποτελεί δημόσιο αγαθό. Γι’ αυτό και η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να λειτουργεί σαν όργανο ενός κόμματος που καταρρέει».
...Μην τολμήσει δηλαδή δημοσιογράφος κρατικού καναλιού και πει κάτι που γι αυτούς είναι εναντίον της ΝΔ. Μην τολμήσει και πει την άποψή του!  Τον έθαψαν!!!! 
Εμείς φυσικά έχουμε 2 χρόνια που μας βρίζουν μας αποσιωπούν που μας λοιδορούν και δεν βγάλαμε σαν ΠΑΣΟΚ ούτε ένα σιχτίρισμα δεν κάναμε σε κανέναν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου