Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η πληκτική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη

Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Σε ένα πολιτικό σκηνικό, όπου τον τόνο δίνουν τα κατορθώματα του Κίμωνα Κουλούρη, του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Τάσου Μαντέλη, ο Φώτης Κουβέλης δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσει. Αν μη τί άλλο, είναι σοβαρός, είναι ευπρεπής, δεν έχει μπλεχτεί σε σκάνδαλα. Ένας ...

Τι έλεγε ο Βελόπουλος για τον Καραμπέρη που συνελήφθη...‏

Στη συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει στην Βέροια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος, είχε παρουσίασε παράλληλα και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Μάρκο Καραμπέρη.
Στις δηλώσεις που έκανε ο τότε Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος...

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ !...

Τα ζητήματα της κρίσης και στη χώρα και στο ΠΑΣΟΚ, ανέλυσε με τον δικό του τρόπο και από τη δική του οπτική, ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα που ακολουθεί, ο ομιλητής αναλύει και επεξηγεί όσα έγιναν με αφορμή την πρόταση του Γ. Παπανδρέου για το Δημοψήφισμα.

«…Η λογική των μονόδρομων και της μονοφωνίας ισχύει για άλλα καθεστώτα που δεν μπορούν να αποτελέσουν ποτέ μέρος της φυσιογνωμίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. επανέφερε στη μνήμη μας μέρος της ιδρυτικής μας διακήρυξης που αναφέρεται στην ανεξάρτητη πολιτική της χώρας. Πολύ καλά έκανε. Διότι η ευρωπαϊκή ελίτ μετά την..

ΑΚΟΥΣΕ ΠΡΟΕΔΡΕ...

Λοιπόν άκουσε Πρόεδρε,
αν νομίζεις ότι υπάρχουν περιθώρια επιλογών κάνεις λάθος. Μεγάλο λάθος.

Αν σου λένε ότι έχεις το δικαίωμα να παρατηρείς τον βιασμό της αλήθειας, το φτύσιμο κατάμουτρα εκατομμυρίων ανθρώπων, είναι γελασμένοι.

Άκουσε Πρόεδρε και πρέπει να το καταλάβεις. Είσαι υποχρεωμένος να το καταλάβεις.

Παρακολούθησα, όσο άντεξε το νευρικό μου σύστημα την σημερινή ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Πρετεντέρη. Ήμουν και τις δύο μέρες στη συνεδρίαση του...