Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

....τόση χολη πιά!!!

.... σίγουρα στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν είναι λάτρεις του Γ. Παπανδρέου. Σίγουρα υπάρχει σκεπτικισμός για την επόμενη μέρα.
Όμως αυτή η χολή που ρίχνουν οι ΠρετεντεροΤσιμοΚαψήΤρέμηδες δεν μπορεί να τα ανεχτεί κανένας. Και μόνο που "φτύνουν" τόσο ξεδιάντροπα πάνω στο θεωρούμενο για αυτούς "πτώμα Παπανδρέου" επαληθεύει πως όσα φημολογούνται για το ρόλο τους επιβεβαιώνονται!!!

Παπαδήμος: Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Τι είχε δηλώσει ο νέος πρωθυπουργός για τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου
Αν και τυπικά ήταν απλός συντονιστής μίας από τις συζητήσεις με θέμα «Η Ευρώπη, η Ελλάδα και το Ευρώ» και όχι ομιλητής, ο Λουκάς Παπαδήμος συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα στο συνέδριο για τα δέκα χρόνια της Έδρας «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» που διοργανώθηκε πριν από μερικές ημέρες στη σχολή Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Ταφτς στη Βοστώνη.

ΟΥΦ!!!

... εεε μααα!!!

Η επιθυμία ως εκτίμηση

1. η λύση διακυβέρνησης θα είναι αμιγώς πολιτική. Αν μετέχει ο Παπαδήμος θα είναι πλαισιωμένος, αλλά το βρίσκω δύσκολο.
1.1 για τις λίγες ώρες που οι πολιτικοί νόμισαν ότι ο κ. Παπαδήμος θα γινόταν Πρωθυπουργός, μετατράπηκαν σε αγέλη αντιπολιτευόμενων. Το πρόβλημα δεν τους ανήκε πλέον. Η μόνη έγνοια τους έμοιασε να είναι μόνο η επανεκλογή τους. Άρα, μία μη πολιτική λύση, σαν αυτή του κ. Παπαδήμου θα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα για το 6μηνο της θητείας του, θέτωντας την χώρα σε κίνδυνο.

Η...κάθοδος του Αγ.Πνεύματος φέρνει Παπαδήμο;

Αν και με όλα αυτά που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό, ουδείς έχει τη διάθεση να αναφερθεί σε κάτι με σιγουριά, όλα δείχνουν ότι τα δυο μεγάλα κόμματα καταλήγουν στη λύση Παπαδήμου.

Αναρωτιέμαι ποιοι και γιατί μεσολάβησαν και ωθούν έναν πρωθυπουργό να ανακαλέσει μέχρι και το περιεχόμενο της (ιστορικής) δήλωσης παραίτησης του. Πώς φθάσαμε άραγε από την "ιδιαίτερα θεσμική λύση" στο Λουκά Παπαδήμο;

Τι ρόλο έπαιξε το δελτίο ειδήσεων του Mega; Τι ρόλο έπαιξε το στημένο show Καρατζαφέρη; Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ. Μακάρι πάντως να αποδειχθεί ο Λουκάς Παπαδήμος ένας καλός πρωθυπουργός για τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτικών, αν τελικά καταλήξουμε σε αυτόν.
parapolitiki

ΛΥΣΣΑΞΑΝ !...

Οι υπάλληλοι των χρεοκοπημένων ολιγαρχών και αιχμάλωτων των τραπεζιτών, λυσσάνε, μέρες τώρα, βγάζοντας όλη τη χολή τους, όλο το βόρβορο των εσώψυχών τους, ενάντια στο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

Οι εντολές που έχουν είναι σαφείς και κάθετες : τον χτυπάμε αλύπητα και κάνουμε το παν για να μην περάσει το δικό του. Τα δίνουμε όλα για να επιβάλλουμε το δικό μας !