Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΛΥΣΣΑΞΑΝ !...

Οι υπάλληλοι των χρεοκοπημένων ολιγαρχών και αιχμάλωτων των τραπεζιτών, λυσσάνε, μέρες τώρα, βγάζοντας όλη τη χολή τους, όλο το βόρβορο των εσώψυχών τους, ενάντια στο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

Οι εντολές που έχουν είναι σαφείς και κάθετες : τον χτυπάμε αλύπητα και κάνουμε το παν για να μην περάσει το δικό του. Τα δίνουμε όλα για να επιβάλλουμε το δικό μας !
Αδιαφορώντας για τις πραγματικές ειδήσεις, που δεν τους συμφέρουν, παραπληροφορώντας για δήθεν γεγονότα και πρακτικές, δεν διστάζουν να εμφανιστούν και να το παίξουν, ακόμα και υπονομευτές των όποιων ομαλών πολιτικών εξελίξεων.

Την ίδια ώρα που χτυπιούνται (ως φαρισαίοι, βέβαια…), για την «άφρονη» πρόταση του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα, επιχειρηματολογώντας στο ό,τι έβαζε σε κίνδυνο την πορεία της χώρας, δεν διστάζουν να προπαγανδίζουν την αφυδάτωση των δυο μεγάλων κομμάτων, έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές να προκύψει αδιέξοδο και ακυβερνησία !

Μπροστά στη δική τους κατρακύλα, δεν τόχουν για τίποτα να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτες ζημιές σ΄ αυτή καθεαυτή τη χώρα. !...
logoplokies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου