Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Oι κυριακάτικες πανωλεθρίες του Σταύρου Ψυχάρη και η διαδοχή στον ΔΟΛ

Το τελευταίο διάστημα με κάθε τρόπο ο κ. Σταύρος Ψυχάρης, δείχνει στον Γιώργο Παπανδρέου τον δρόμο της εξόδου.
Τα κατάφερε κατά το ήμισυ. Ο κος Παπανδρέου δεν είναι πλέον πρωθυπουργός.
Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει τις γαστριμαργικές ορέξεις του κ. Ψυχάρη.

ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΟΘΗΡΙΑ !...

Η σύζυγος για τον ακαμάτη κι άχρηστο σύντροφό της, εμφανίζεται παροιμιακά να προτρέπει το αμίμητο "χέσε άντρα κι έλα μέσα !...", ενώ αναμιγνύοντας και το ζωικό βασίλειο, ο θυμόσοφος λαός χαρακτηρίζει τους έχοντες μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς τους, με το γνωστό "βάζει κι η αλεπού τον άντρα της με τους πραματευτάδες !...".

Οι παροιμίες έρχονται στο νου με τα καμώματα κάποιων δελφίνων του ΠΑΣΟΚ, που θεώρησαν, ξαφνικά, το μπόι τους να ψηλώνει και προέκυψαν απαραίτητοι, καθοριστές και σωτήρες.

Παπαπα! στάζει … τεστοστερόνη!!!!


 Ένας ηγέτης Δεξιού κόμματος στο λόγο του και τη μαγκιά του πρέπει να δείχνει 100% άντρας!!!

Δήλωσε:
«Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που, προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα.
Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!»

Αμ πως!!! ή είναι αρχηγός ή δεν είναι!
Μετά απ αυτό έπιασε πανικός όλους τους αντιφρονούντες στην στέπα της Ν.Δ. και  όσοι κατά λάθος τους περνά σκέψη για αντίρρηση σκάβουν λαγούμι να κρυφτούν βαθειά στη γη!!!

Ά ρε  Αννούλα Βίσση τι άντρες φτιάχνεις!!!

"Κελάηδε" ο πρώτος!!!

Πριν Αλέκτωρ λαλήσει τρείς, το παρορμητικό παιδί του ΠΑΣΟΚ "κελάησε"!!! 

Θέλω να γίνω αρχηγός στη θέση του αρχηγού! 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό: 
«Είμαι πολιτικός, στέλεχος της παράταξης μας, κόμματος μας που έχω μακρά θητεία. Νομίζω ότι είμαι χρήσιμος και για την πολιτική και για τον τόπο μέχρι σήμερα, δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω κι εγώ με τη σειρά μου την υποψηφιότητά μου, αν τυχόν τεθούν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσουμε όλοι με σεβασμό αυτές τις διαδικασίες, υπό την προϋπόθεση ότι θα κατέβουμε κάτω στον ελληνικό λαό, στους πολίτες, σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτές τις διαδικασίες, υπό την προϋπόθεση ότι φέρνουμε μια νέα πρόταση για ένα ΠΑΣΟΚ που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, τις προοπτικές και τις ελπίδες των πονεμένων συμπολιτών μας»

Η Ελευθεροτυπία του Χάους!

...τι σου κάνει η έλλειψη "ρευστότητας"!!!

"Ο Παπανδρέου ηγείτο μιας χώρας μεσαίου βάρους, αλλά αγωνίσθηκε σας πυγμάχος βαρέων βαρών"

O  Ρίτσαρντ Πάρκερ, σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, κατέγραψε πρόσφατα στην Boston Globe την άποψη του για την αλλαγή της κυβέρνησης. Χθες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή χρησιμοποιήσε ένα αρκετά εύστοχο εκφραστικό σχήμα:

– Πώς ερμηνεύετε την τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα - Παπανδρέου;
– Ενας εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ τηλεφώνησε σε έναν τέως πρωθυπουργό της Ελλάδας μόλις μία εβδομάδα μετά την παραίτησή του. Πόσες φορές έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην ελληνική Ιστορία; Το μήνυμα για τους Έλληνες είναι η παρομοίωση που κάνουμε εδώ στην Αμερική για τους πυγμάχους. Ο Παπανδρέου ηγείτο μιας χώρας μεσαίου βάρους, αλλά αγωνίσθηκε σας πυγμάχος βαρέων βαρών. Έχει τον σεβασμό ισχυρών ανθρώπων όπως ο πρόεδρος Ομπάμα. Δεν θα ξαναδείτε τέτοια εκτίμηση προς Ελληνα ηγέτη, τουλάχιστον όχι στους Έλληνες πολιτικούς που βλέπω στον ορίζοντα.