Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ξεφτιλίστηκε ο ανιστόρητος Μιχελάκης

Κοίτε ρε, τι άνθρωποι σήκωσαν κεφάλι και θέλουν και να κυβερνήσουν!!!

Αυτά παθαίνει κανείς όταν προσλαμβάνει αμετροεπείς και κίτρινους δημοσιογραφίσκους να εκπροσωπούν ένα ιστορικό κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία. Ο Μιχελάκης μπέρδεψε το Κίνημα του 1909 με την εκτέλεση των Έξι στο Γουδή το 1922.
Για το θέμα, σχολίασε η Τσούγδω στο Facebook με τον καλύτερο τρόπο:
«Τελικά ο άνθρωπος είναι στόκος. Αφού λέμε Γουδή δεν υπάρχει διαφοροποίηση. Το ίδιο ισχύει και για τη Συγγρού, όλοι με ένα πράγμα την έχουμε συνδέσει».

.....δέστε κι ακούστε τον ανιστόρητο!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RzFVxZBenYE

Tσίπρας: Είμαστε 11 εκατομμύρια και είναι 154

Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος ενός κόμματος που στις τελευταίες εκλογές συγκέντρωσε 315.000 ψήφους, δηλαδή το 4,6% των συνολικών ψήφων. Χθες, ξεκίνησε τη δήλωση του στο κέντρο της Αθήνας τονίζοντας:
"Σήμερα μιλάει ο λαός. Και όταν μιλάει ο λαός τα πολλά λόγια είναι περιττά, είναι φτώχια. Είμαστε 11 εκατομμύρια και είναι 154 και άμα είναι 154. Η λαϊκή οργή έχει γίνει πια ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω".
Αλέξη, δεν ήξερα ότι εκπροσωπείς 11 εκατομμύρια Έλληνες. Εγώ πάντως δεν είμαι μαζί σου. Αν θες διόρθωσε τη δήλωση σου και την άλλη φορά πες "είμαστε 10.999.999 και μην είσαι τόσο σίγουρος για όλους, ρώτα τους!!"

Αλώβητο το δεξιο κατεστημένο της Πιερίας ...

Παρακολουθούμε τα τελευταία δύο χρόνια, αμήχανοι ίσως, την επίθεση των "μπαχαλάκιδων" σε ότι έχει να κάνει με ΠΑΣΟΚ, στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία. Λες και ότι χάλι έχουμε στο νομό φταίει το ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα το Δεξιό κατεστημένο βασιλεύει στην Πιερία τα τελευταία 13 χρόνια τουλάχιστον (!!) και κανένας δεν ασχολείται μαζί του, κανένας δεν το κρίνει....
Η Πιερία έχασε τα τελευταία χρόνια πολλές ευκαιρίες, ενώ έχει υποβαθμιστεί και περιθωριοποιηθεί εξ αιτίας παραλείψεων και ανικανότητας αυτού ακριβώς του Δεξιού κατεστημένου!!!

Εφεδρεία στο Δημόσιο: Οι αλλαγές στο νόμο

Εξαιρέσεις από το καθεστώς της εφεδρείας για συγκεκριμένους κλάδους προβλέπονται με τροπολογίες που κατατέθηκαν στο πολυνομοσχέδιο.

Εξαιρείται το ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ, το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων, των φορέων πρόνοιας του ΕΚΑΒ και των ασφαλιστικών ταμείων, καθώς και οι διοικητικοί υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών που υπηρετούν στο εξωτερικό και το καλλιτεχνικό προσωπικό της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Συνεχίζει με 153

Ξεκίνησε με 160 και τη Λούκα Κατσέλη σε ηγετικό ρόλο στα θέματα Οικονομίας και συνεχίζει με 153 και με τη Λούκα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας.

Κανείς πρωθυπουργός δεν θα ήταν ευτυχής με έναν τέτοιο αριθμό εδρών αλλά ο πρωθυπουργός καλείται να αντιμετωπίσει πολύ πιο σύνθετα πρόβληματα αυτή την περίοδο. Τα δυο αυτά χρόνια, η Λούκα μόνο προβλήματα του δημιούργησε, αν και είχε επενδύσει σε αυτήν πολλά.

Στο σημερινό εσωκομματικό χάρτη του ΠΑΣΟΚ, το 154 από το 153 δεν έχει μεγάλη διαφορά καθώς δεν υπάρχουν πια πολλές μονάδες αλλά κυρίως ομάδες. Ήδη η ομάδα Βενιζέλου ζήτησε σήμερα μαζικά κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και η Βάσω τόνισε ότι ψηφίζει για τελευταία φορά κόντρα στη συνείδηση της. Ουδείς μπορεί να προβλέψει το μέλλον...

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για νέες αναβολές των αποφάσεων

«Αν δεν αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων στην Ευρώπη, με καθοριστικές αποφάσεις την Κυριακή, τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ευρώπη συνολικά, θα βρεθούμε όλοι στη δίνη μιας κρίσης χωρίς προηγούμενο, με θύματα τους απλούς πολίτες σε όλη την Ευρώπη, αλλά φοβάμαι ίσως και σε όλο τον πλανήτη», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.