Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Συνολικά 29 συλλήψεις για οφειλές προς το Δημόσιο και μη απόδοση Φ.Π.Α.

Επειδή πολλοί - κι απ το χώρο του ΠΑΣΟΚ πάρα πολλοί - λένε "να μπουν οι κλέφτες φυλακή"  ή "βάλτε έναν κλέφτη, ένα λαμόγιο στη φυλακή" να τα αποτελέσματα και καλά είναι να το διαδώσουμε:

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο εκτέλεσης παραγγελιών των εισαγγελικών αρχών, έχουν προβεί μέχρι τώρα στη σύλληψη και μεταγωγή στις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές συνολικά 29 ατόμων για οφειλές προς το Δημόσιο και μη απόδοση Φ.Π.Α..
Οι συλλήψεις έγιναν (14) στο Λεκανοπέδιο Αττικής, (12) στην πόλη της Θεσσαλονίκης, (1) στην Πάτρα και (2) στη Ρόδο.
Το συνολικό ποσό των οφειλών ανέρχεται στα 32.081.389,06 ευρώ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Ανοίγει ο δρόμος για το...Επιχειρείν

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ - ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ

Εταιρείες με κεφάλαιο μόλις ενός ευρώ θα μπορούν να ιδρύονται σύντομα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης θα ονομάζονται Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες και θα διέπονται κατά τα λοιπά από τους όρους λειτουργίας των σημερινών ΕΠΕ. Η νέου τύπου εταιρεία δίνει τη δυνατότητα, σε κάποιον να ανοίξει επιχείρηση, μόνος του ή με συγγενείς και φίλους, αφού καταβάλλει κάποιος από αυτούς τουλάχιστον 1 ευρώ, ως κεφάλαιο. Ευνοεί κυρίως τη δημιουργία οικογενειακών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.

Ως κεφάλαιο της εταιρίας θα συνυπολογίζεται επιπλέον:
•η εργασία που θα προσφέρει όποιος συμμετέχει
•το ακίνητο το οποίο παραχωρεί στην εταιρία κάποιος
•η εγγύηση που παρέχει κάποιος για λήψη δανείων κ.λπ.

Στήνουν νέο κόμμα...και διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ αν δεν φύγει ο Γιώργος

Τα φερέφωνα βγήκαν παγανιά!

Ο αγώνας της διαπλοκής τώρα δικαιώνεται

Ο αγώνας για την δικαίωση της διαπλοκής και την παραμονή της στον σβέρκο του ελληνικού λαού, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Ο Αντώνης Σαμαράς, μια βδομαδα μετά την επισημοποίηση της πρόσληψης στη Ν.Δ. του γιου του Ψυχάρη, παραχωρεί μεγάλη συνέντευξη (που αλλού;) στο ΒΗΜΑ.

Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Ο βοσκός και ο λύκος

Από «Ελληνάκι»

Έπεσε λοιπόν η «χούντα» του ΓΑΠ, και κάπως έτσι ισοπεδώσαμε άλλη μία λέξη μαζί με τη μνήμη όσων βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν πριν 40 χρόνια στη διάρκεια της πραγματικής χούντας. Με παρόμοιο τρόπο, οι «μισθοί πείνας» της προηγούμενης δεκαετίας, δεν μπορούν να βρουν αντίκρισμα στη σημερινή πραγματικότητα όπου κάποιοι μισθοί έχουν όντως μειωθεί σε επίπεδο πείνας. Ίσως η μοναδική ανάμνηση που απέμεινε στους συνδικαλιστές που ωρύονταν πριν δέκα χρόνια για το εισόδημά τους, να είναι το τετραψήφιο νούμερο του μισθού τους που, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδεχομένως σήμερα να έχει γίνει τριψήφιο. Και τώρα, πώς θα ονομάσουν αυτό το νούμερο αφού η «πείνα» εξαντλήθηκε την περίοδο των παχιών αγελάδων;

Δελφίνοι και υπευθυνότητα

Από ΤΣΟΥΓΔΩ
Μόλις προχθές, τελείωσε το θρίλερ με την 6η δόση καθώς το Eurogroup ανακοίνωσε οτι τελικά και μετά από πολλές καθυστερήσεις και παλινωδίες, θα εκταμιευθεί. Έχουν περάσει ήδη 48 ώρες και κανένα νέο δράμα δεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεπολιτών.
Τις τελευταίες ημέρες όμως ομάδα πολιτών στους οποίους έχει δοθεί ο χαρακτηρισμός "δελφίνοι" ζουν το δικό τους προσωπικό θρίλερ/δράμα/ανάσταση, το οποίο θεωρούν οτι ενδιαφέρει άμεσα τον χειμαζόμενο Έλληνα πολίτη, από τον οποίον απ' οτι φαίνεται έχει αφαιρεθεί και το δικαίωμα στην ηρεμία.

Η "Μπάρμπι" σηκωσε μύτη.... και χτύπησε σε ....κολώνα ΕΒΕ

Το χαρήκαμε χθες στο ΔΙΟΝ. Απ τις ελάχιστες φορές που ακούσαμε κάτι με ικανοποίηση από την γαλάζια τη...βούλα της Πιερίας!
Άνοιξε ο σαματάς μεταξύ αντιπεριφερειάρχου και προέδρου ΕΒΕ.
Η "Μπάρμπι" τις τελευταίες μέρες επειδή την κάλεσαν στη Βουλή νόμισε πως πήγε σα Βουλευτής. Έβγαλε τόσο εκτενείς ανακοινώσεις για την πεοετοιμασία και την παρουσία που ούτε οι Βουλευτές στον σκληρό ανταγωνισμό της προβολής και του ανταγωνισμού μεταξύ τους δεν κάνουν!
Φυσικά το ΔΙΟΝ έξειξε για άλλη μιά φορά πως της "στρώνει" πούπουλα και ροδοπέταλα να περπατάει στο δρόμο της δημοσιότητας και της προβολής! Μέχρι και ο παρλαπίπας που μιλά μόνος του με τις ώρες κάνοντας ψυχανάλυση δημόσια στον εαυτό του σίγησε για μιλήσει για την έφοδο της στη Βουλή η "Μπάρμπι"!!!

Η Τρέμη και οι Βαρδινογιάννης-Αλαφούζος που θα φαγωθούν πρώτοι από το Tέρας που δημιούργησαν...

Aκόμη ηχούν στ’ αυτιά μας οι χολερικές ατάκες της Όλγας Τρέμη για τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και η μεθοδευμένη επίθεση του Mega εναντίον του πρώην πρωθυπουργού με την προκλητική προβολή περσόνων όπως η Μιλένα Αποστολάκη, η Σοφία Γιαννακά, ο Μίμης Ανδρουλάκης, η Άννα Διαμαντοπούλου και άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες.
Σε όλους αυτούς η παρουσία του Παπανδρέου δεν τους επιτρέπει να ξεδιπλώσουν την ιδεολογική τους πλατφόρμα και τη νέα πρόταση για το ΠΑΣΟΚ plus.

Μαλακοπίτουρας...

Με έπιασε μεγάλη σιχαμάρα το πρωί. Είναι δυνατόν να μιλάει εναντίον του "συστήματος" ο Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος όπως είναι γνωστό τοις πάσι, είναι ένα από τα διαπρεπέστερα και εξέχοντα μέλη του? Έγινε υπουργός Πολιτισμού, κατ΄απαίτηση του Λαμπράκη.
Ήταν μια νούλα στο υπουργείο αυτό. Τσιμπούκι, μούρη, φρού φρού κι αρώματα. Τον έφτυναν όλοι.
Σήμερα επαίρεται για την θητεία του επειδή...προήδρευσε με φόρμα και λαστιχένια παπούτσια, στη Σύνοδο των υπουργών Πολιτισμού της Ε.Ε.

Η «τζογαδόρισσα» Μέρκελ και η καταστροφή της Ευρώπης

Το επόμενο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Bloomberg Business Week, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου έχει στο εξώφυλλό του την Μέρκελ κάτω από τον υπέρτιτλο «Poker Face». Δείτε το εξώφυλλο.

Στο εξώφυλλο που ήδη κάνει τον γύρο του Διαδικτύου η γερμανίδα καγκελάριος εμφανίζεται να τζογάρει με το μέλλον της Ευρώπης ενώ ο υπότιτλος αναρωτιέται χαρακτηριστικά: «Είναι η γυναίκα που έχει τη δύναμη να σώσει την Ευρώπη από την καταστροφή. Οπότε γιατί δεν την χρησιμοποιεί;».


Απόφαση-σοκ του Υπουργείου Οικονομικών βάζει stop στην φοροδιαφυγή με τα κάλαντα!!!

Τέρμα αυτά που ξέρατε μπόμπιρες βολεψάκηδες, τέρμα στα "μαύρα", στα "τυχερά" των γιορτών, να ξεχάσετε τις λοβιτούρες σας που οδήγησαν την Ελλάδα ένα βήμα πριν τον γκρεμό...
Με κατεπείγουσα εγκύκλιο του Βαγγέλη Βενιζέλου, που να με αξιώσει ο Θεός να τον δω και πρωθυπουργό μια μέρα, μπαίνει φρένο στην ξεδιάντροπη φοροδιαφυγή των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.
Έχετε σχεδόν δύο εβδομάδες μικροί φοροφυγάδες έως τις 15 Δεκεμβρίου που εκπνέει η προθεσμία, γιαυτό βιαστείτε να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες στις κατά τόπους Εφορίες.

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ ? Ο,ΤΙ ΄ΧΑ ΠΑΝΤΑ !...

Το ό,τι οι εξελίξεις σε πολιτικό επίπε-δο, με τη δημιουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου, έφεραν το Σαμαρά σε δύσκολη θέση, είναι αναμφισβήτητο, αλλά η στάση που κρατάει ο ίδιος και οι απόπειρές του να θολώσει τα πράγματα και να τα παρουσιάσει διαφορετικά απ΄ ό,τι είναι, κάνει τη θέση του ακόμα δυσκολότερη.
Η νέα Ν.Δ. αντιτάχθηκε στο Μνημόνιο που καθόρισαν οι δανειστές, δίνοντας το πρώτο πακέτο των δισ, διαφωνώντας με το "μίγμα των πολιτικών" που επέβαλλε και εφαρμόστηκαν. Τώρα, όμως, δέχτηκε και θα ψηφίσει τις πολιτικές που απορρέουν από τη δανειακή σύμβαση του δεύτερου πακέτου των δισ, δηλαδή, το δεύτερο Μνημόνιο, το οποίο, όχι μόνο θα είναι - κατά τα φαινόμενα κι αναμενόμενα - σκληρότερο από το πρώτο, αλλά θα αποτελεί και την απόλυτη συνέχεια του πρώτου, καθαγιάζοντάς το.