Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Βλέπει τη σκιά του και λέει: "είμαστε πολλοί!!"

Κοιμάτε κι ονειρεύεται ο Αμοιριδάκος. Το χαιδεμένο παιδί της ανεκτικής Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης!! Πάντα τον είχε στα όπα όπα και πάντα αυτός ήταν "στα κάγκελα"!!!

Τώρα μας "απειλεί" πως το "ποτάμι" του λαού της Πιερίας που τον ακολουθεί, θα μας πνίξει ως ΠΑΣΟΚ το οποίο λέει "πέφτει σαν άδειο σακί"

Κοιμήσου κι ονειρέψου παλικάρι μου. Οι Δημοκράτες Πασοκτσήδες έχουν ανοχή, πολύ ανοχή σε τερτίπια σαν αυτά που έκανες μέχρι το τέλος του 2011, και ξέρεις εσύ....
Δεν ανέχονται όμως το βρύσιμο και το φτύσιμο... και κυρίως την αχαριστία
Έγραφε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο γραφείο του "ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ" το επιβεβαίωσες αυτό Αμοιριδάκι και θα υποστείς τις συνέπειες!!

"ΕΚΛΕΙΣΑΝ" ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ... ΑΛΕΚΑ...!!!

ΑΝΤΕ, ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ και ΚΑΛΟΥΣ...ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ...!!!


Οι μάσκες έπεσαν…

Ο  Καμμένος βέβαια πρώτος έχει ομολογήσει ότι θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια κυβερνητική πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλωστε έχει δηλώσει κατά λέξη ότι:

«Υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων.

Δικαιώνει τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Λαφαζάνης: Θα 'πρεπε να ερωτηθεί ο λαός με δημοψήφισμα για τη Β' δανειακή σύμβαση...
"Το Β' μνημόνιο δεν είναι νόμιμο. Δεν ρωτήθηκε ο λαός", είπε ο Λαφαζάνης και πρόσθεσε "θα έπρεπε να το θέσουν στη κρίση του λαού με δημοψήφισμα"! (Λαφαζάνης στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στον ΑΝΤ1)
Μα, αυτό δεν είπε ο Παπανδρέου στις Κάννες και τον ξέσκισαν οι Μερκοζί και στην Ελλάδα όλα τα κόμματα, μη εξαιρουμένων και των ΤσιπροΣυριζαίων?

Παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Ν. Πιερίας στο Αιγίνιο


 Την Παρασκευή 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και ομιλία των υποψηφίων βουλευτών  του ΠΑΣΟΚ Ν. Πιερίας στο Πολύκεντρο Αιγινίου στις 8 η ώρα το βράδυ.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η Νομαρχιακής Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πιερίας ενημερώνει τους πολίτες της Πιερίας ότι το Εκλογικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ θα λειτουργεί στα γραφεία της Ν.Ε. που βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας 7.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2351021244 & 2351046078