Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ!

 Από ALZAP

Μαζέψτε τη δύναμη που σας απομένει. Βάλτε στην άκρη και φυλάξτε προσεκτικά την λιγοστή υπομονή που μπορεί να περισσεύει. Ψάξτε βαθιά μέσα στην ψυχή σας τα κρυμμένα γιατί, βεβαιωθείτε ότι δεν χάθηκαν οριστικά. Θα τα χρειαστούμε όσο ποτέ άλλοτε...

Κοιτάξτε στα μάτια τα προσφιλή σας πρόσωπα που έρχονται στιγμές που σας κοιτάζουν με απορία.

Θυμηθείτε. Τα έχουμε ξαναζήσει όλα αυτά. Θυμηθείτε. Τους έχουμε ξαναδεί όλους αυτούς. Κάποιοι είναι οι ίδιοι, στο ίδιο έργο πρωταγωνιστές. Κάποιοι είναι στον ίδιο ρόλο με άλλα ονόματα.

Το Δικαστήριο της Χάγης απεφάνθη

Καταδίκη της Ελλάδας για παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας με την FYROM.

Ανάγνωση πεσόντων:

Σαμαράς Αντώνιος ... ΠΑΡΩΝ
Καρατζαφέρης Γεώργιος ... ΠΑΡΩΝ
Ψωμιάδης Παναγιώτης ... ΠΑΡΩΝ
Μητροπολίτης Άνθιμος ... ΠΑΡΩΝ
Καραμανλής Κωνσταντίνος (jr) ... ΠΑΡΩΝ
Νεοελληνικός επαρχιωτισμός ... ΠΑΡΩΝ
Βλαχοσκεπτόμενη μεταπολίτευση ... ΠΑΡΟΥΣΑ
Εθνοπατριωτική ανοησία ... ΠΑΡΟΥΣΑ
Τζάμπα μαγκιά και bese ... ΠΑΡΟΥΣΑ

Απο Ellinaki

Άσε μας ρε Κουκοδήμο!!!

Διαβάσαμε σήμερα στις τοπικές εφημερίδες μια ερώτηση του Βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ εγκαλεί την Διοίκηση του Νοσοκομείου ότι κάνει απράνομες μετακινήσεις προσωπικού και επικεντρώνεται στις μετακινήσεις προσωπικού της Σχολής Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου προς το Νοσοκομείο. Τις θεωρεί αυθαίρετες και άδικες.

Άσε μας ρε Κουκοδήμο!!

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ !...

Η ευρωπαϊκή κρίση είναι ταυτόχρονα κρίση τραπεζική και κρίση δημόσιου χρέους. Οσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα οξύνεται γιατί χάνεται η εμπιστοσύνη των περιβόητων αγορών στην ικανότητα της πολιτικής εξουσίας να επιβάλει μια βιώσιμη λύση. Οπως γνωρίζουμε, το ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα έχει τους δικούς του, εξαιρετικά αργούς ρυθμούς. Αργεί ακόμη περισσότερο, όταν οι αποφάσεις που χρειάζεται να πάρει έχουν σοβαρές αναδιανεμητικές συνέπειες μεταξύ των κρατών-μελών. Σε απλά ελληνικά, ποιος ή ποιοι θα πληρώσουν τον λογαριασμό; Στη σημερινή κρίση όλοι υποψιάζονται ότι ο λογαριασμός πιθανότατα θα είναι πολύ μεγάλος.

Η Αριστερά έχει μια λαμπρή παράδοση και ένα μίζερο παρόν.

Δεν είναι σε θέση εδώ και πολύ καιρό να ξαναενώσει τα κομμάτια της. Δεν θέλει καν. Ακόμη κι όταν υπάρχουν φανερά σημεία σύγκλισης ή και ταύτισης, η ενότητα δεν είναι επιθυμητή. Εφευρίσκονται λόγοι για να μην υπάρξει ενότητα. Κανείς/καμιά δεν ρίχνει τη μούρη του/της.
Τι πιθανότητες έχει μια πολιτική δύναμη που δεν μπορεί να ενώσει και  να ενωθεί;

Δεν θέλει εδώ και πολύ καιρό να συνεργαστεί με κανέναν. Να συνεργαστεί ισότιμα εννοείται - γιατί στο καπέλωμα είναι πρώτη. Τους άλλους τους βλέπει σαν τσόντες ή βλέπει τον εαυτό της σαν τσόντα σε σχέση με τους άλλους. Μιλά πάντα για "συσχετισμούς" που πρέπει να αλλάξουν. Τι εννοεί άραγε; Εννοεί ότι αν δεν είναι αυτή δεν θα είναι κανένας άλλος. Στο μεταξύ δεν υπάρχει περίπτωση κυβερνητικής συνεργασίας, ανοχής, έμμεσης υποστήριξης έστω μιας άλλης συνεργασίας.