Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Ο αγώνας άρχισε σύντροφοι!Σηκώστε ψηλά το κεφάλι. Το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε περισσότερο κακό από κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό στην Ελλάδα. 
Σίγουρα έκανε πολλά περισσότερα θετικά για τους πολίτες και τη χώρα στα 39 χρόνια! 
Σίγουρα εντάχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ λαμόγια, ποντίκια, καρεκλοκένταυροι, και κάθε είδους παρασιτικά υποκείμενα που διέφθειραν την παράταξη. Επόμενο ήταν! Άφησαν τη Δεξιά που βούλιαξε το 1981 και ήρθαν κι έφτιαξαν "φωλιές" μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Βρήκαν και δικούς μας πρόθυμους και κατάφεραν να οργανωθούν! 

Κάποιος να τον προσέχει!!!


Ας υποθέσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κερδίζει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου(επαναλαμβάνω : υπόθεση εργασίας) και θέλει να υλοποιήσει αυτό που έχει υποσχεθεί, δηλαδή την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας με τους ευρωπαίους. Προφανώς, δεν θα πάει κατευθείαν στην Μέρκελ, θα αναζητήσει αλλού συμμάχους. Τι πιο φυσικό να σπεύσει στο Παρίσι, αφού ο Φρανσουά Ολάντ θέλει ν’ αλλάξει το μείγμα της  «γερμανικής» πολιτικής που εφαρμόζεται στην Ευρώπη. Ας υποθέσουμε ότι τότε ο Ολάντ θα τον δεχθεί. Μπαίνοντας στο μέγαρο των Ηλυσίων ο Τσίπρας θα του πει «Μπονζούρ μεσιέ Ολαντρεού»;Αν έχει χιούμορ, θα το πει. Δεν ξέρουμε αν ο οικοδεσπότης θα το ακούσει έτσι.