Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο αγώνας άρχισε σύντροφοι!



Σηκώστε ψηλά το κεφάλι. Το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε περισσότερο κακό από κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό στην Ελλάδα. 
Σίγουρα έκανε πολλά περισσότερα θετικά για τους πολίτες και τη χώρα στα 39 χρόνια! 
Σίγουρα εντάχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ λαμόγια, ποντίκια, καρεκλοκένταυροι, και κάθε είδους παρασιτικά υποκείμενα που διέφθειραν την παράταξη. Επόμενο ήταν! Άφησαν τη Δεξιά που βούλιαξε το 1981 και ήρθαν κι έφτιαξαν "φωλιές" μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Βρήκαν και δικούς μας πρόθυμους και κατάφεραν να οργανωθούν! 

Το αποτέλεσμα το είδαμε! Ίσως δούμε κι άλλα πέρα από τον Τσοχατζόπουλο! 
Αυτό δε σημαίνει ότι όλη η διαφθορά στην Ελλάδα είναι ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Οι μεγάλοι δάσκαλοι και οι ντοκτοράδες είναι στη Δεξιά που ρήμαξε τον τόπο πολλές δεκαετίες πριν το ΠΑΣΟΚ και σε όλες περιόδους ανταλλάχτηκε στην εξουσία με το ΠΑΣΟΚ! 
ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!! ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΠΟΝΕΣΑΜΕ 
Η Δεξιά δεν πλήρωσε και είναι έτοιμη να συνεχίσει να βουλιάζει την Ελλάδα, στη ρεμούλα και τη διαφθορά! Είδατε πως μαζεύονται ένας - ένας όλα τα καρεκλοκενταυράκια !!! 
Απ την άλλη όσα "ποντίκια" έιδαν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν τους χωράει γιατί άρχισε να "ξεσκατίζει" την Δημόσια Διοίκηση και το σάπιο κράτος έφυγαν και πήγαν στον Τσίπρα. Άρχισαν να χτίζουν εκεί "φωλιές". Το ξέρουν καλά το "παιχνίδι"!!! 
Και φυσικά έχεις και όλους αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ, ( αναρχοαυτόνομους, άπλυτους και άπληστους, αιώνιους φοιτητές, άεργους χαραμοφάιδες μια ζωή, που το μόνο που έμαθαν είναι να κάνουν καταλήψεις και να ζουν σε βάρος της κοινωνίας, και κάθε καρυδιάς καρύδι που δεν έχουν αναλάβει ποτέ ευθύνες, κι αν πείνασαν το έπαθαν γιατί δεν ήθελαν να δουλέψουν) Όλους αυτούς που νομίζουν πως η διακυβέρνηση της χώρας είναι μια ακόμη κατάληψη της Νομικής ή του Πολυτεχνείου!! Αλίμονό μας!!
ΕΜΕΙΣ; τι κάνουμε Σύντροφοι; 
Το ΠΑΣΟΚ ξεκινά απ την ΑΡΧΗ!! 
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΈΤΑΙ!! 
Όσοι πιστέψαμε και δώσαμε τη ζωή μας τους αγώνες με την σημαία και την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ είναι ευκαιρία να ξεκινήσουμε ξανά! 
Χωρίς λαμόγια, χωρίς τρωκτικά.!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου