Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κωνσταντόπουλος - Παπανικολάου: Αντί να απολογηθούν μας «βγήκαν κι από πάνω»!

Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα! Δεν υπάρχει ντροπή δεν υπάρχει ίχνος αυτοσυγκράτησης!
Πήγε ο κ. Κωνσταντόπουλος στην ΕΑΣ Πιερίας και αφού βγήκε φωτογραφία με τον πρόεδρο (καλά να πάθουμε) Παπανικολάου, έστειλε μια δήλωση στα ΜΜΕ που πλήρωσε για την προεκλογική του εκστρατεία (πόσα άραγε;) να μας πει πως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η καπνοκαλλιέργεια, συνεχίζουν τα ψέματα ενός …Τσάμη περι Αλβανών εργατών γης για το κόστος της πρόσκλησης τους στα χωράφια της Πιερίας.
Ευτυχώς που δε μας είπε και το άλλο...
.. που είπε ο Τσάμης ότι τάχα το ΠΑΣΟΚ δεν έστειλε τους ανέργους των αστικών κέντρων στα χωράφια. Λες και ήθελαν και τους κρατήσαν στην Αθήνα ή στις Καφετέριες της Κατερίνης όπου η νεολαία «αναστενάζει» και τα χωράφια ερημώνουν!
Δε μας είπαν τίποτα οι Κωνσταντόπουλος και Παπανικολάου για το κατάντημα της ΕΑΣ Πιερίας που από μια Ένωση Αγροτών σε ένα νομό με πλεονεκτήματα, δυναμικές και πρωτοποριακές καλλιέργειες για να επιβιώσει και να εξασφαλίσει την διατροφή των στελεχών της κρατά υπέρογκα ποσά από τους αγρότες στο ΟΣΔΕ, ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει την τακτοποίηση των λαθών και χάνουν οι αγρότες χρήματα ή περιμένουν να τα πάρουν ένα χρόνο μετά. Και φυσικά έχει ξεπουλήσει όλα τα ακίνητα για να περνά καλά το προεδρείο!
Λάθος τόπο διάλεξες κ. Κωνσταντόπουλε να τα βάλεις με την αγροτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Εκεί που πήγες βρωμάει άσχημα και η βρώμα έχει γαλάζιο χρώμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου