Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δεν τους βολεύει ο ΓΑΠ...

΄Εγιναν ολοφάνερες πια οι επιδιώξεις και των έξω και των μέσα : οι μεν (μέσα) χρειάζονταν και βολεύονταν απ΄ έναν Παπανδρέου να σηκώνει το «Σταυρό του μαρτυρίου» κι αυτοί παρατεταγμένοι στα πεζοδρόμια του δρόμου του Γολγοθά του, να τον κατηγορούν και να τον χλευάζουν, για το ό,τι δεν τον σηκώνει και δεν τον μεταφέρει καλά και σωστά ! Οι δε (έξω) απαιτούσαν και επέβαλλαν, οι όποιες αποφάσεις και κινήσεις του πρωθυπουργού να λαμβάνονται και να εφαρμόζονται ερήμην και ενάντια του λαού.

Ο Γ. Παπανδρέου λειτουργώντας στα πλαίσια της Δημοκρατίας, εξήγγειλε την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για το ζήτημα της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία, και, τα ληφθέντα μέτρα λιτότητας κλειδώνει, και, νέες περικοπές επιβάλλει, και – σημαντικό – ζητάει να πληρώσουν και οι τράπεζες !
Απ ό,τι φαίνεται η δημοκρατική συμπεριφορά δεν αντέχεται, ούτε από τους αδίστακτους δανειστές, ούτε από τους ανεκδιήγητους πολιτικούς αριβίστες στο εσωτερικό, (ΟΛΩΝ των κομμάτων…), που σε υλοποίηση εντολών και κατευθύνσεων των αφεντικών τους, ξεσηκώθηκαν κατά της λαϊκής παρέμβασης στις εξελίξεις, φυσικά – όπως πάντα – στο όνομα και για λογαριασμό του …λαού !

Οι στιγμές και τα μελλούμενα, στα χέρια, πια, της ιστορίας !...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου