Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κατήγγειλε κομματικά και «μιντιακά» συμφέροντα

Άστραψε και βρόντηξε από ραδιόφωνο του Βόλου και πιο συγκεκριμένα από το «Marconi Radio 96,1 F.M.» και την εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη, ακόμα και κατά συναδέλφων του Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο Βουλευτής Ηλείας Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

«Προκαλούμε την αντοχή και ανοχή του κόσμου», δήλωσε και συνέχισε «Δεν είμαστε παιδική χαρά. Εδώ στην Ευρώπη γίνεται πραξικόπημα και κάποιοι έχουν προτάξει εάν θα είναι αυτοί στην ομαδούλα του Α ή του Β και θα είναι εξαπτέρυγα και θα καταλάβουν μια θεσούλα σε ένα σύστημα το οποίο καταρρέει. Οι ίδιοι άνθρωποι, επί Ανδρέα Παπανδρέου, επί Σημίτη, επί Γιώργου Παπανδρέου, ποιοί ήταν αυτοί που πρωταγωνιστούσαν στο ΠΑΣΟΚ; Αυτοί που θέλουν να συνεχίσουν ως πρωταγωνιστές.
Από την κάποτε χούντα των Συνταγματαρχών, θα πάμε στην χούντα των καναλαρχών. Ανέτρεψαν τον Γιώργο Παπανδρέου.
Κάποιοι που έχουν μία προνομιακή στήριξη, δεν ξέρω τί άλλου είδους σχέση, με τα ΜΜΕ της Αθήνας, με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ που είναι εξαρτημένα απόλυτα από συγκεκριμένες τράπεζες και τραπεζίτες, έχουν συμπτύξει ένα μέτωπο στην κορυφή της πυραμίδας της χώρας, δηλαδή στο πολιτικό - εκδοτικό - τραπεζικό σύστημα και θέλουν οπωσδήποτε, οπωσδήποτε να είναι αυτοί οι οποίοι θα κυβερνάνε.
Οι σπόνσορες είναι συγκεκριμένοι σ' αυτή την κατεύθυνση, συγκεκριμένο κανάλι των Αθηνών. Συγκεκριμένοι άνθρωποι που έχουν βάλει τα παιδιά τους, τα αδέρφια τους σε επιτελικές θέσεις στο πολιτικό σύστημα», κατέληξε.
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου