Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το ψέμα πάει σύννεφο !!!


Το ψέμα και ο λαϊκισμός ήταν πάντα τα «όπλα» της πολιτικής «μάχης» της Δεξιάς. Παρά τα όσα συνέβησαν, παρά το ότι οι πολίτες δείχνουν πως αυτό το πολιτικό σύστημα το έχουν ξεπεράσει και ζητούν άλλου είδους πολιτική η Δεξιά δεν έχει αλλάξει. Πάντα η ίδια. Το ψέμα πάει σύννεφο και ο λαϊκισμός είναι ο βασικός τους πολιτικός λόγος.

Πρόσφατο δείγμα η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πιερίας για όσα δήλωσε ένας «Τσάμης;» για το θέμα των αλλοδαπών εργατών που έρχονται κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία για να δουλέψουν στα χωράφια.


Παριστάνει κατ’ αρχήν την «αθώα περιστερά» (!!!) λες και για πρώτη φορά έρχονται οι Αλβανοί να δουλέψουν στην Ελλάδα!
Ξεχνά το προσκλητήριο προς τους Αλβανούς να έλθουν στην Ελλάδα, του Αντώνη Σαμαρά ως Υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ξεχνούν πως τότε άνοιξε ο δρόμος για την Ελλάδα στις λεγεώνες των Αλβανών ο αγαπητός τους – τώρα – πρόεδρος της Ν.Δ.  (τότε και αργότερα τρισκατάρατος που έριξε την κραταιά κυβέρνηση της ΝΔ με την αποστασία και την δημιουργία της Πολιτικής Άνοιξης).

Λένε όμως και ψέματα

Το ποσό που πληρώνουν οι αγρότες δεν είναι 1040 ευρώ.
Είναι 150 ευρώ το παράβολο και 320 ευρώ για το δίμηνο το εργόσημο σύνολο 470 ευρώ. Φυσικά όλοι το ξέρουν πως ένα μέρος αυτού του ποσού το πληρώνουν οι αλλοδαποί.

Κι αφού κύριοι της ΝΟΔΕ έχετε τόση ευαισθησία για τους άνεργους των Αθηνών και των αστικών κέντρων γιατί δυο χρόνια τώρα και κυρίως 6 μήνες που συγκυβερνάτε δεν ξάνατε εσείς την καμπάνια ενημέρωσης για να πάνε οι άνεργοι στα χωράφια;

Γιατί όταν ψηφίστηκε ο πρόσφατος νόμος με τον οποίο βγήκε και η εγκύκλιος για την πρόσκληση των αλλοδαπών εργατών η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε «κιχ» στη Βουλή για το θέμα αλλά το υπερψήφισε;  

Βρε ουστ από δω ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ της ΧΩΡΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου