Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η Μπάρμπι εφορμά!!

Το αυτονόητο, γίνεται κατόρθωμα. Η υποχρέωση μετατρέπεται σε ηρωισμό! Κάπως έτσι παίζεται το παιχνίδι του Δεξιού κατεστημένου στην Πιερία και δυστυχώς τα ΜΜΕ δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δημοσιεύουν αυτούσιες τις ανακοινώσεις της Νομαρχίας – τώρα της «Μπάρμπι» της Αντιπεριφέρειας, του Δήμου, του Επιμελητηρίου και φυσικά των Βουλευτών.
Έτσι βλέπεις κείμενα που σε 20 σειρές γράφουν 10 φορές το όνομα και τον τίτλο της Δεξιάς Μπάρμπι της Αντιπεριφέρειας όπου με στόμφο και ηρωικά λόγια μας λέει πως θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Πιερίας αν προκύψουν Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες ή πως είναι κατόρθωμα που θα συνεχίσει να μετρά την ποσότητα των νερών στην Πιερία.
Αυτό έλειπε Μπάρμπι, να σε έχουν ψηφίσει οι πολίτες της Πιερίας και να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα των άλλων κι όχι της Πιερίας. Εκτός κι αν το φωνάζεις τόσο δυνατά για να σε πιστέψουμε ή να το πιστέψεις και συ…
Όσο για τα ολοσέλιδα για το αυτονόητο πως θα συνεχιστούν οι υδρολογικές μετρήσεις δε χρειάζεται να σπαταλάτε τόση μελάνι.
Κι αν θέλετε να προσφέρετε πραγματικά στην Πιερία και στις επόμενες γενιές της  κάντε μια σοβαρή μελέτη αειφορικής διαχείρισης του υδατικού δυναμικού του νομού…

Άντε γιατί από φωτογραφίες, φούμαρα και αέρα κοπανιστό χορτάσαμε 12 χρόνια από τον προκάτοχό σου εκεί στη Νομαρχία….
… αλλά κι εσύ Μπάρμπι τέκνο δικό του είσαι σ αυτά τα πατήματα έ3μαθες να πολιτεύεσαι …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου