Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Οι δηλώσεις Γιλμάζ και οι κωλοτούμπες της Ν. Δημοκρατίας

Φυσικά δεν περιμέναμε διαφορετική αντίδραση από την Ν.Δ. και τον εκπρόσωπό της τον κ. Π. Παναγιωτόπουλο για τις δηλώσεις Γιλμάζ πως τούρκοι πράκτορες έκαψαν τα δάση μας την 10ετία του 1990.
   
Αν υπήρχε βέβαια πολιτική ηθική και τιμιότητα στην ΝΔ θα έπρεπε να μας δόσουν στη δημοσιότητα τις ανακοινώσεις τους και το τι «έσερναν» στην τότε Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αλλά και στον αρμόδιο υπουργό Γεωργίας Στέφανο Τζουμάκα που τόλμησε και μίλησε τότε – που οι φωτιές ήταν σε εξέλιξη – για τουρκικό δάκτυλο στην πυρπόληση των ελληνικών δασών!!
Μιλούσαν τότε για ανίκανη κυβέρνηση και ανύπαρκτο κράτος που δεν μπορεί να σβήσει τις φωτιές και  «τα ρίχνει» σε τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για να κρ΄υβει την ανικανότητα και την αναποτελεσματικότητα!!!
Σήμερα άλλα λέει ο κ. Παναγιωτόπουλος….

Όσο για τις δηλώσεις Γιλμάζ ας κρατούμε μικρό καλάθι. Ακολουθεί κι αυτός την τακτική όλων των λαγών του πολιτικού συστήματος. Όσο είναι στα πράγματα και μπορούν να παρέμβουν στις εξελίξεις δε βγάζουν «τσιμουδιά»! Μόλις το σύστημα τους πετάξει ή θελήσουν να επανακάμψουν αρχίζουν να μιλούν για «άπλυτα» άλλων εποχών για να κάνουν εντύπωση….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου