Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σε τι πολίτευμα ακριβώς πιστεύετε; Στο μπάχαλο;

Διαβάσαμε την νέα ανακοίνωση της περιώνυμης Ε.Ο.Δ.ν.Π. (κάτι με Ε.Ο.Ν. της εποχής του Μεταξά ή άσχετο;)  που απευθύνεται στις αρχές του τόπου να πάνε μαζί στην παρέλαση «απ το δρόμο» και όχι «από τον παράδρομο των Βουλευτών»….

Και φυσικά ακολουθεί του υβρεολόγιο και η απαξίωση των βουλευτών και ουσιαστικά του θεσμού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αφού όπως λένε η μοναδική αιτία όλων των δεινών του τόπου είναι οι βουλευτές!
Δύο παρατηρήσεις:
1.    Αγαπητοί της ΕΟΔνΠ, πρώτα να μάθετε σωστά τις αρχές του τόπου! Δεν μπορεί να προπαγανδίζεται την εξαφάνιση των βουλευτών  και να μην γνωρίζεται τις βασικές αρχές και τους τοπικούς εκπροσώπους.
(όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα το όνειρό σας και θα γίνει μετά εφιάλτης απ αυτούς που θα μείνουν να μας οδηγήσουν στο μπάχαλο πιυ προφανώς πιστεύεται!)

2.     Αφού θέλετε να φύγουν οι βουλευτές, ξεκαθαρίστε μας με ποιο τρόπο θέλετε να λειτουργήσει αυτή η χώρα. Έτσι για να ξέρουμε, να αξιολογήσουμε ως πολίτες την πρότασή σας και γιατί όχι να συνταχούμε μαζί σας αν έχετε πράγματι κάτι καλύτερο να προτείνετε. Διότι με το κράξιμο και το βρίσιμο χωριό δε γίνεται!!!

Σημαντική Σημείωση: 
Για τα όσα γράφει η ανακοίνωση της ΕΟΔνΠ δεν γνωρίζουμε αν ο γραφέας της έχει την έγκριση των μελών της ΕΟΝνΠ. Αν δηλαδή έχει προηγηθεί Γενική Συνέλευση των μελών ή συνεδρίαση του Δ.Σ. Αν π.χ. ο κ. Κουκοδήμος που είναι Βουλευτης και μέλος της ΕΟΔνΠ είναι ενήμερος; Επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει τα όσα κάνει τον τελευταίο καιρό η "ηγετική ομάδα" της ΕΟΔνΠ εναντίον των Βουλευτών;

Και φυσικά με καμιά περίπτωση η όποια εθελοντική δράση, οι πολίτες που ενεργοποιούνται, ευαισθητοποιούνται και δρουν συλλογικά ακόμη και μέσα από την ΕΟΔνΠ δεν αντιμετωπίζεται από μας αρνητικά. Το αντίθετο μάλιστα.
Μάλλον όμως κάποιοι "αξιοποιούν" και εκμεταλεύονται την διάθεση των πολιτών για συλλογικότητα και αντίδραση σε ότι δεν είναι σωστό, χυδαιολογόντας και απαξιώνοντας το κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, χωρίς ωστόσο να μας λενε και σε τι πιστεύουν τελικά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου