Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Είπαν οι γάιδαροι τον πετεινό κεφάλα!!!!

Το ‘καναν για άλλη μια φορά το πανηγυράκι τους οι «αγανακτισμένοι» της Κατερίνης. Η γνωστή αλλοπρόσαλλη ομάδα των ετερόκλητων συμφερόντων αφού μετέτρεψε την κεντρική πλατεία σε τσαντίρ μπερντέ για τρεις μέρες προσπάθησε να συγκεντρώσει κόσμο και να δείξει πως έχει δύναμη.
Δε χρειάζεται να γράψουμε εμείς πόσοι ήταν. Έγραψαν μόνοι τους. Γύρω στα 150 άτομα σε όλη τη διάρκεια του τριήμερου πανηγυριού τους. Παρά τη φασουλάδα που μοίρασαν, παρά τα κόλπα με τις μεγαφωνικές για να μαζέψουν κόσμο…

Η πόλη τους γύρισε κανονικά την πλάτη…
Κι αυτό γιατί απλά τους ξέρει. Η κοινωνία μας είναι μικρή, γνωριζόμαστε.
Δε μπορεί ένας γερμανοτσιολιάς που πληρώνεται απ την Μέρκελ και ζεί στην Ελλάδα, και στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο, να μας το παίζει Τσε Γκεβάρα, στρατηλάτης των κατατρεγμένων Ελλήνων, και εκφραστής της αγανάκτησης – που υπάρχει πράγματι- του μέσου Έλληνα πολίτη. Του Κατερινιώτη και του Πιεριέα.
Τι σχέση έχεις εσύ κ. Τσολακίδη με τα προβλήματα των κατοίκων της Ελλάδας και της Πιερίας; Πόσο σε άγγιξε εσένα η κρίση γερμανοτρεφούμενε;
Απ την άλλη έχεις τον πρώην πρόεδρο που πήρε μορφή Γιαγκούλα και βρίζει και φωνάζει τάχα μου για όσα έχασε. Δεν μας είπε όμως πόσο αγαπά την Ελλάδα και την Πιερία και πως αυτή του η αγάπη μετριέται. Με πόσες νταλίκες στην Βουλγαρία;  
Εσχάτως μας προέκυψε ξανά στην επιφάνεια και το μυγόσκατο. Αφού τρυγύρισε σε διάφορα μαγαζιά, χτύπησε πόρτες και τις βρήκε κλειστές, έγλειψε και έφτυσε αποφάσισε να αρχίσει το δημόσιο φτύσιμο για να πάρει αξία. Σου λέει αν φτύνω ένα δημόσιο πρόσωπο, ένα Βουλευτή ας πούμε, το σάλιο μου παίρνει αξία και μαζί του κι εγώ διοτί λέω πως έφτυσα τον τάδε!!!
Τέτοια η αξία τους!
Βρε, ούστ! Λαμόγια, χαραμοφάηδες, βρωμιάρηδες, παρτάλια, τεμπέληδες της έφορης  κοιλάδας, μπαχαλάκηδες της κακιάς ώρας που θα μιλήσετε εσείς και θα βρίσετε τους άλλους….
Καιρός είναι να βρείτε το δάσκαλό σας. Την κοινωνία που θέλετε να διαλύσετε!
Την Ελλάδα και τους Έλληνες που θέλετε να βλέπετε φτωχούς και χρεοκοπημένους γιατί σ αυτό επενδύσατε και θέλετε να κερδίσετε!!
Βρε ούστ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου