Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Λάσπη στον ανεμιστήρα!!!

Το τι γράφεται και λέγεται στο διαδύκτιο δεν υπάρχει πλέον όριο!!!
Όχι απλά ότι του κατέβει του καθενός! Αυτό θα ήταν το πιό απλό κι αν θέλετε αντιμετωπίσιμο, αφου η άποψη ενός πολίτη μπορεί  να εκφραστεί και απ την αλλλη να διατυπωθεί η άλλη άποψη ώστε ο αναγνώστης των  μπλοκς να μάθει μέσα από τις διαφορετικές απόψεις και να καταλήψει στη δική του άποψη.
Εδω τώρα πλέον υπάρχει οργάνωση, υπάρχει σχέδιο!
Βάζουμε μια εικόνα, γράφουμε κάτι και αυτό το αναμεταδίδουμε με τόση ταχύτητα μεταξύ των μπλοκς που θέλει δε θέλει ο ψύχραιμος πολίτης θα το δει παντού να δει να έχει π.χ. 30.000 like στο FB άρα η άποψη επικράτησε ως σωστή!

Το είδαμε αυτό με τη φωτογραφία των Βουλευτών στο εντευκτήριο της Βουλής. Μια φωτογραφία με βουλευτές να κάθονται και να συζητούν σε ένα χώρο που γι αυτό το σκοπό υπάρχει, όπως υπάρχουν και τηλεοπτικές οθόνες οι οποίες δείχνουν ότι μεταδίδεται εκείνη την ώρα από τα διάφορα τηλεοπτικά κανάλια!
Μια φωτογραφία λοιπόν του χώρου, με το σχόλιο ότι οι Βουλευτές βλέπουν ποδόσφαιρο (πόσο κακό είναι αλήθεια:) χωρίς αυτό όμως να φαίνεται στη φωτογραφία ότι πράγματι συμβαίνει και έκανε το γύρο των  μπλοκς και αναπαράχθηκε χωρίς κανείς να διατυπώσει ούτε μία επιφύλαξη.
Το ίδιο πήγε να γίνει και με την φωτογραφία των υποτιθέμενων ΜΑΤ  που έπιασαν ταραξίες οι οποίοι φορούσαν  - κατα το σχόλιο - ίδιας μάρκας παπούτσια με τα ΜΑΤ. Άρα ήταν κι αυτοί δικοί τους παρακρατικοί κλπ κλπ!!!
Τελικά καποιος πιο ψύχραιμος στάθηκε στο σύνολο της στολής και του κράνους των ΜΑΤ που φαίνεται καθαρά πως δεν είναι από την Ελλάδα γιατί τέτιοα κράνη και στολές δε φορούν τα ελληνικά ΜΑΤ!!!
Η λάσπη όμως στον ανεμιστήρα και στις δυο περιπτώσεις ρίχτηκε! Κι όπου πάει. Κι όχι μόνο όπου πάει αλλά φροντίζουν με συγκεκριμένα μπλοκς που λειτουργουν ως αναμεταδότες να φτάσει παντού!!
Έχουμε και στην Πιερία τέτοια μπλοκ!  Έχουν το ρόλο του αναμεταδότη ανεμιστήρα για να σκορπίζουν την λάσπη που αφορά συγκεκριμένα άτομα. Ενώ άλλα τα έχουν στο απυρόβλητο με το αζημίωτο φυσικά!!
Ακούσαμε πως στην Αθήνα κουκουλοφόροι πήγαν στο ΑΣΤΥ και ζήτησαν απο τον ιδιοκτήτη χρήματα για να μην το κάψουν.
Κάτι ανάλογο γίνεται και με τα μπλοκς. Ήδη οι εκβιασμοί άρχισαν!!
Κι εσύ ανυποψίαστε πολίτη κάθε μέρα μπαίνεις στο κάθε μπλοκ τάχα για να ενημερωθείς και ουσιαστικά παίζεις το παιχνίδι τους! Ανεβάζεις την επισκεψιμότητα στο μπλοκ και τους κάνεις τζάμπα μάγκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου