Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Γεωργίου προς Αβραμόπουλο«Δεν θα κάνω την γλάστρα σε παρελάσεις. Θα παραιτηθώ»

Φορτισμένο είναι το κλίμα στις σχέσεις του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας Γιώργου Γεωργίου με τον προϊστάμενο του υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο καθώς αν και έχουν περάσει εβδομάδες από την ορκωμοσία της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργίου δεν έχει πάρει ακόμα απολύτως καμία αρμοδιότητα.
Στη συνάντηση που είχε χθες το πρωί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ο πρέσβης κ. Γεωργίου ο οποίος εκπροσωπεί τον ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, στράφηκε προς την πλευρά του κ. Αβραμόπουλου με τον οποίο έχει καλή προσωπική σχέση και του είπε: « Με όλο το σεβασμό αλλά δεν πρόκειται να παριστάνω το διακοσμητικό στοιχείο σε στρατιωτικές τελετές.

Αν δεν λύσετε το θέμα με τις αρμοδιότητες είμαι αποφασισμένος να παραιτηθώ»!
Ο κ. Αβραμόπουλος μπορεί να μην έδωσε απάντηση στον κ. Γεωργίου για τις αρμοδιότητες αλλά ο παριστάμενος στη συζήτηση Γιάννη Ραγκούσης μετέφερε πληροφορίες ότι η επεξεργασία των αρμοδιοτήτων βρίσκεται σε τελικό στάδιο από το Μέγαρο Μαξίμου και ότι σύντομα ο πρέσβης δεν θα έχει διακοσμητικό ρόλο.
Ανάλογα σκληρή πάντως με αυτή του κ. Γεωργίου ήταν και η στάση του πρόεδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος προειδοποίησε δημοσίως τον υπουργό Άμυνας να προχωρήσει σε θέματα ουσίας πέρα από τις δημόσιες σχέσεις.
Ο κ. Αβραμόπουλος πάντως κινείται στην κατεύθυνση της άμεσης επίλυσης του θέματος έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η συνεργασία με τους αναπληρωτές υπουργούς του που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου