Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Γιαννίτσης: Αφανής πόλεμος κατά του πρωθυπουργού

Υπάρχει ένας αφανής πόλεμος με στόχο τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμα, ανέφερε σήμερα από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης.

"Παράλληλα με τις προσπάθειες αυτής της κυβέρνησης για να πάει μπροστά η Ελλάδα, υπάρχει ένας αφανής υπόγειος πόλεμος, με στόχο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, μέσα και έξω από τη χώρα, πάνω από τα κεφάλια του ελληνικού λαού και αυτοί που τον κάνουν δεν έχουν ονοματεπώνυμο", τόνισε ο κ. Γιαννίτσης.
Ταυτόχρονα, έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι "το 1994 ο Λουκάς Παπαδήμας έδωσε αποφασιστικά μια τιτάνια μάχη και την κέρδισε, για να μην υποτιμηθεί η δραχμή, παρά τις τεράστιες κερδοσκοπικές πιέσεις"."Η κοινωνία έχει υποχρέωση να έχει μνήμη και να αντιστέκεται στις λοβοτομές. Υπάρχουν δυνάμεις που δρουν υπόγεια, παίζουν ή φλερτάρουν με την εμβάθυνση της κρίσης", σημείωσε ο κ. Γιαννίτσης και πρόσθεσε:"Προσωπικά αισθάνθηκα την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ακόμα και αν η μάχη χαθεί. Και άλλοτε το έκανα. Αισιοδοξώ ότι αυτή η κυβέρνηση θα κάνει υπεύθυνα τη δουλειά της και θα παραδώσει στο πολιτικό σύστημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου