Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Και ο Μητσοτάκης Αντώνη είναι περήφανος για τον υπ. Περιφερειάρχη σου!!!

To πρώτο «εκλογικό» ατόπημα α διέπραξε χτες ο Αντώνης Σαμαράς και μάλιστα στην πατρίδα της συζύγου του στη Λέσβο. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ο Παύλος Βογιατζής είναι μαζί μας» είπε χαρακτηριστικά και προφανώς του άρεσε τόσο πολύ που το επανέλαβε άλλες δύο φορές!
Και οι νεοδημοκράτες του ακριτικού αυτού νησιού ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν για ποιο λόγο είναι περήφανη η Ν.Ν.Δ. (Νέα Νέα Δημοκρατία) του Αντώνη.
Για τις τοποθετήσεις Βογιατζή απέναντι στο πρόσωπο του Σαμαρά κατά την διάρκεια της κούρσας εκλογής στην θέση του Προέδρου του κόμματος;
Για την πλήρη υποστήριξη Βογιατζή στο πρόσωπο της Ντόρας και την πλήρη απαξίωση του Σαμαρά με χαρακτηρισμούς που ούτε ο … Πάγκαλος δεν θα τους έλεγε;
Για όσα «άκουσε» ο Αβραμόπουλος όταν συνεργάστηκε με τον Σαμαρά;
Εκτός και αν είναι υπερήφανοι στη Ν.Ν.Δ. για το μεγάααλο έργο που συντελέστηκε στη Νομαρχία Λέσβου και ξεπερνά τα σύνορα του διαπλανητικού μας συστήματος !!! Διαστημικό έργο! Ατό φαίνεται ότι ζήλεψαν στη Ν.Ν.Δ.
Ζήλεψαν τα 2.000.000 ευρώ χρέος του LesvosShop ! Μιας επιχειρήσεως πρότυπο που ξεκίνησε με όλες τις προϋποθέσεις για τεράστια επιτυχία και ο Νομάρχης Λέσβου το μετέτρεψε στον μεγαλύτερο εφιάλτη της θητείας του ! Σήμερα το Lesvoshop είναι η «χαρά» των δικαστών και των Εισαγγελέων που στο μέλλον θα ασχολούνται για πολλά χρόνια μαζί του!!!
Ζήλεψαν προφανώς τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι δρόμοι και τα γεφύρια στη Λέσβο που οραματίστηκε και σχεδίασε ο Βουνάτσος ως αντάρτης του ΠΑΣΟΚ!
Ο Αντώνης είναι υπερήφανος για τις ειδικότητες ιατρών που χορηγούσε η Νομαρχία στη Λέσβο .
Για όσους απέκτησαν επαγγελματικά διπλώματα οδήγησης!
Είναι πρόδηλο ότι είναι υπερήφανοι για την διάσταση που πήρε η υπόθεση της Αγριλιάς ! Μια υπόθεση που το zougla.gr ανέδειξε ως ένα σκάνδαλο ολκής για το οποίο ο Νομάρχης φέρει ακέραιη την ευθύνη! Φαίνεται ο Αντώνης δεν έμαθε τίποτα από το Βατοπέδι! Μπράβο Πρόεδρε …
Είναι προφανές ότι η υπερηφάνεια των Νέο-Νεοδημοκρατών ξεχειλίζει με την τοποθέτηση ως υπ.Περιφερειάρχη του Π.Βογιατζή, μιας και ιδεολογικά Πρόεδρος συμφωνεί φαίνεται με τις θέσεις του Νομάρχη για τα Ελληνοτουρκικά και το Σκοπιανό! Αντώνη , πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για όσα έχει δηλώσει ο εκλεκτός Περιφερειάρχης σου κατά καιρούς στην Τουρκία, ειδικά τότε που προτίμησε να αδελφοποιηθεί με την τουρκική πόλη Αλτινολούκ αντί με την Κυπριακή μας Κερύνεια !! Γι αυτό ειδικά πρέπει να είσαι τόσο εσύ όσο και ο Δημητράκης , εξόχως υπερήφανοι και εντόνως Εθνικά συγκινημένοι !!
Όπως ρίγη συγκίνησης , θα πρέπει να σου προκάλεσε και η διαχείριση της υπόθεσης των λαθρομεταναστών και τα δισεκατομμύρια που ξόδευε η νομαρχία τόσα χρόνια !
Αλλά αλήθεια, μήπως η ΝΝΔ ζήλεψε το γεγονός στη Λέσβο η Νομαρχία για ΟΚΤΩ χρόνια δεν έκανε ούτε ένα έργο δικό της και εκτέλεσε τα έργα του ΠΑΣΟΚ και ονειρεύεται να κάνει το ίδιο και πανελλαδικά αφού πρώτα υποβαθμίσει την περιφέρεια Β. Αιγαίου μετατρέποντας την σε οικονομικό προτεκτοράτο της Τουρκίας ;
Πριν γίνει πρόεδρος της ΝΝΔ ο Αντώνης στη Λέσβο τον στήριζαν ως υποψήφιο μόνο δύο νεοδημοκράτης . Ο Γ. Γιαννέλλης και ο Α. Χατζηκομνηνός. Και μόνο αυτοί οι δύο δικαιώθηκαν για την επιλογή τους. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι υποστήριζαν με πάθος την Ντόρα! Ο Χατζηκομνηνός που ήταν Δήμαρχος Μυτιλήνης τα έτη 2003-2007, ήθελε διακαώς το χρίσμα του υπ.Δημάρχου Μυτιλήνης. Και ο Περήφανος Αντώνης τον καθάρισε σαν αυγό δίνοντας το χρίσμα σε άλλον . Έτσι φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται στη ΝΝΔ την πολιτική ! Ευθύτητα και σταθερότητα στις επιλογές.
Εκτός και εάν τα έχουν μοιράσει με το ΠΑΣΟΚ και θα πάρει η ΝΝΔ την Περιφέρεια και το ΠΑΣΟΚ τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας (σε έκταση) .
Εάν είναι έτσι, τότε έχει δίκιο ο Αντώνης που καμαρώνει για τον Παύλο !
Άντε και εις ανώτερα παιδιά! Ποιος ξέρει… μπορεί να έχει ξεκινήσει η ίδρυση της Νέας Νέας Νέας Δημοκρατίας ! Κοινώς ζήτω η Ν.Ν.Ν.Δου !!!!
Αναρτήθηκε από enimerosipressnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου