Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Τρένο στο Αγρίνιο, νοσοκομείο στην Πρέβεζα


6/06/2012 03:57:00 μμ Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική 

Παραθέτω ένα απόσπασμα από την πρόσφατη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο:

"Η ανάπτυξη όμως αυτή απαιτεί σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα και την Ευρώπη. Με οδικούς άξονες  και σιδηρόδρομο. Με αξιοποίηση του λιμανιού στο Πλατυγιάλι. Ως πύλης προς την Ευρώπη.  
Με σύνδεση με τον αγωγό φυσικού αερίου. Η αυριανή κυβέρνηση της Αριστεράς  δεσμεύεται ότι θα κάνει τα πάντα για μια νέα πραγματικότητα στην Αιτωλοακαρνανία. Γιατί δεν υπάρχουν για εμάς πολίτες δεύτερης κατηγορίας".



Παραθέτω ένα απόσπασμα από την πρόσφατη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πρέβεζα:

"Χαιρετίζουμε σήμερα τους πολίτες μιας άλλης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας απομονωμένης συγκοινωνιακά – και κυρίως σιδηροδρομικά. Ενός νομού που τον προσπερνά ο αγωγός φυσικού αερίου Ηπείρου-Ιταλίας. Που καταλήγει, όμως, στην τουριστική ζώνη Πάργας-Περδίκας. Αντί, δηλαδή, να κάνει καλό στο Νομό, κάνει κακό. Στις 18 Ιουνίου θα δικαιώσουμε τους κατοίκους που εύλογα ζητούν μια νέα χωροθέτησή του. Και δεν είναι αυτό το μόνο εύλογο αίτημα των κατοίκων στο οποίο θα ανταποκριθούμε. Θα ξεκινήσουμε και τις διαδικασίες για την ανέγερση νέου Νομαρχιακού Νοσοκομείου στην Πρέβεζα, δημόσιου και χωρίς ΣΔΙΤ. Και θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, αλλά και θα το ολοκληρώσουμε"  


Σχόλιο Παραπολιτικής: Αλέξη, τάξε μας ότι θα κρατήσεις και τον Ομπράντοβιτς στην Πανάθα και πας για αυτοδυναμία.

Σχόλιο Πρασινοφρουρού: Αλέξη, έλα σε παρακαλώ και στην Πιερία, έλα να μας κάνεις λιμάνια, τελεφερικ στον Όλυμπο, περιφερειακό και παραλιακό δρόμο, έλα Αλέξη μας μη μας αφήνεις παραπονεμένους......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου