Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Όχι άλλα βοθρολύματα εναντίον του ΠΑΣΟΚ από τυχάρπαστους!

Μας είπαν πως στο Αιγίνιο πριν την πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε παρακείμενο καφενείο ένας βάρβαρος που συστήθηκε ως "συνταξιούχος δάσκαλος" επιτέθηκε φραστικά σε στελέχη και υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Ήταν τόσο χυδαία η φρασεολογία του που όπως σωστά τον απάντησαν οι παραβρισκόμενοι "αυτή χαρακτηρίζει τον ίδιο" ενώ το ότι - όπως δήλωσε - είναι συνταξιούχος δάσκαλος, άρα αγωγός παιδείας και διαμορφωτής πολιτών, ίσως βρίσκουμε απάντηση το ερώτημα "γιατί καταντήσαμε έτσι ως χώρα;". Γιaτί δυστυχώς ανεχτήκαμε τέτοιους δασκάλους!!
Οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να βρίζουν εναντίον των πολιτών, να χύνουν όπου θέλουν τον βόθρο που έχουν μέσα τους και να μολύνουν την κάθε κοινωνική ή πολιτική εκδήλωση.
Πήρε βέβαια όπως μάθαμε την απάντησή του ο "δάσκαλος" και καποιοι άλλοι που επιχειρησαν να τον υπερασπιστούν, από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Κάποτε ο Γιώργος Παπανδρέου είπε:
"Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες"!!!
Άλλα ήθη άλλα προβλήματα τότε. Όχι όμως και να αφήσουμε τον κάθε τυχάρπαστο να μας "κάτσει στο σβέρκο" και να κλωσσάει με τις ενέργειές του "το αυγό του φιδιού"!!!
Αντιδράστε!!!!
Απομονώστε τα θλιβερά ανθρωπάκια που με την συμβολή των "κίτρινων ΜΜΕ" θέλουν να γίνιυν ήρωες απολαμβάνοντας την δημοσιότητα της "ηρωικής τους πράξης"
Φτάνει πιά! Όχι άλλα βοθρολύμματα απ το στόμα τους κατά του ΠΑΣΟΚ!! Στείλτε τους στο "βιολογικό καθαροισμό"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου