Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Για να ξέρουμε τι πρεσβεύει σήμερα το ΚΚΕ

Έτσι για να ξέρουμε τι πρεσβεύει σήμερα το ΚΚΕ που μιλά για την Λαϊκή Οικογένεια, τα βάρη που φορτώνεται η Εργατική Τάξη κλπ κλπ 

Είναι ίσως από τα ελάχιστα κόμματα που έστειλαν συλλυπητήρια για το θάνατο του ισόβειου δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ιλ της Βόρειας Κορέας!
Μάλιστα δεν την ονομάζουν βόρεια Κορέα αλλά Κορέα υποκρύπτοντας έτσι ακόμη και συμφωνία για τις επεκτατικές διαθέσεις του αισχρού δικτατορικού προς την Νότια Κορέα..

Το τηλεγράφημα όπως ....
.....δημοσιεύτηκε στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!!!

Για να συγκρίνουμε τώρα την αντικειμενικότητα και την πραγματικότητα με την οπτική γωνία των κουμουνιστών της Ελλάδας που έμειναν ακόμη στα "κονσερβοκούτια" αντιγράφουμε το δημοσίευμα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ για τον θάνατο του ΧΑΒΕΛ

ΤΣΕΧΙΑ
Πέθανε ο αντικομμουνιστής Χάβελ
ΠΡΑΓΑ.--
Πέθανε, την Κυριακή το πρωί, σε ηλικία 75 χρόνων, εξαιτίας προβλημάτων στους πνεύμονες, ένας από τους πρωτεργάτες της αντεπανάστασης στην Τσεχοσλοβακία και πρώτος Πρόεδρος της χώρας μετά την ανατροπή του σοσιαλισμού, Βάτσλαβ Χάβελ. Γεννημένος το 1936 από ιδιαίτερα εύπορη οικογένεια, ο Χάβελ - που υπήρξε θεατρικός συγγραφέας και ποιητής - έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπονόμευση του σοσιαλισμού από το 1968, τη λεγόμενη «Ανοιξη της Πράγας», την πρώτη απόπειρα ανατροπής που παρουσιάστηκε με το οπορτουνιστικό προσωπείο του «σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο». Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της λεγόμενης «Χάρτας 77», ένα κείμενο που αξιοποιήθηκε από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για την παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας. Από το 1968 έως το 1989 περιόδευσε σε δυτικές χώρες με τη μάσκα του διανοούμενου «αγωνιστή». Μετά την ανατροπή, το Νοέμβρη του 1989, υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος της Τσεχοσλοβακίας, ενώ μετά τη διάσπαση της χώρας, το 1993, παρέμεινε Πρόεδρος της Τσεχίας έως το 2003. Δρομολόγησε την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ το 1999, καθώς και στην Ευρωπαϊκή Ενωση το 2004, με αρνητικές συνέπειες για το λαό και επαινέθηκε από όλες τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για τις ...πολύτιμες υπηρεσίες που τους προσέφερε, καθώς και άλλοι αντεπαναστάτες δήθεν αγωνιστές της ελευθερίας όπως ο Πολωνός Λεχ Βαλέσα.






"Αγωνιστής" ο Χάβελ, αντιυπεριαλιστής αγωνιστής ο δικτάτορας  Κιμ Γιονγκ Ιλ
Δεν χρειάζεται νομίζω σχολιασμός!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου