Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μουγκός ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες!!!

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΔΕΞΙΑ;...
Την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, όταν όλα παίζονται, κάθισε σε μια γωνιά και έκανε την πάπια. Μοναδικό του μέλημα να μη φάει ξύλο.

 Άχνα δεν έβγαλε ο Ελληναράς που πήγε στις Βρυξέλλες για να δώσει τη μάχη για την πατρίδα, για να εξηγήσει στους Ευρωπάιους συντρόφους του στο Λαϊκό Κόμμα πόσο λάθος κάνουν.
"Στην σημερινή συνεδρίαση δεν ετέθη θέμα Ελλάδας. Έγινε μόνο μια θεώρηση του γενικότερου προβλήματος με εμμονή στην συνθετότητά του..." μας λέει ο αρθρογράφος.

Δεν τέθηκε λέει το θέμα της Ελλάδας. Και ποιος περίμενες να το θέσει τρισμέγιστε Ελληναρά;  Ο Μπερλουσκόνι  ή η Μερκελ; Ποιος θα ανοίξει τη συζήτηση αν δεν την ανοίξεις ΕΣΥ; Γι αυτό δεν πήγες εκεί;

Έφυγε χαρούμενος γιατί αφού έληξε η συνεδρίαση του είπε καλημέρα στα όρθια ο Μπερλουσκόνι και κανα δυό ακόμα… Δείτε στη φωτο πόσο ανακουφισμένος δείχνει που τη γλύτωσε και ΔΕΝ συζητήθηκε το θέμα που καίει τη χώρα του...

Καταλαβαίνουν όλοι πια ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ επαναδιαπραγμάτευση    θα κάνει ο Σαμαράς.

Αλλά   έτσι δεν ήταν πάντα  η Δεξιά;  Εθνικοφροσύνη και μεγάλα λόγια στη θεωρία και στα μετόπισθεν με  δηλώσεις, απόντες και κότες στα όποια  πεδία των μαχών για την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου