Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

.. το είδαμε κι αυτό!

Τα λαμόγια βγήκαν παγανιά και βρίζουν για να κάνουν εντύπωση, αλλά -ευτυχώς -η κοινωνία μας είναι μικρη και ξέρει με ποιούς έχει να κάνει!!!

Η αγέλη των λαμόγιων αφού αλυχτούσε επι μιά βδομάδα μέσα από ξεφωνιμένα "μπλόκς" τους (τον καθρεφτη τους, όπου κοιτούν τον εαυτό τους και λένε: "Όρε μεγάλε πόσο τεράστιος είσαι!!!") ή τις σελίδες τους στο facebook (όπου κάθε φορά που έγραφαν μια βρισιά την έβλεπαν και φτιάχνονταν!!!), βγήκε να κάνει φασαρία και να προκαλέσει διαλέγοντας την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους!
Στήθηκαν απέναντι απ την εξέδρα των επισήμων και άρχισαν να βρίζουν και να προκαλούν ασύστολα. Δυο τρεις ήταν αυτοί και άλλοι δυο τρεις της παρέας που φρόντισαν να βγάλουν φωτογραφίες και να βιντεοσκοπήσουν τις βρισιές των "συντρόφων" τους!
Φυσικά απο κει και πέρα φρόντισαν - ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ!!! - να διαθέσουν την "παράστασή" τους στα αθηναϊκά ΜΜΕ και blogs που έτσι κι αλλιώς "διψούν" για αίμα, σπέρμα και μπάχαλο!!!
Κι άντε ρε λαμόγια να παραδεχτούμε ότι φταίνε οι Βουλευτές!!
Πάτε και βρείτε τους - αν έχετε τα κότσια, το λόγο και τα επιχειρήματα - και πέστε τα τους κατ ιδίαν!!
Όταν η πόλη γιορτάζει και τιμά τους ήρωες που την απελευθέρωσαν η δική σας παρουσία οι βρισιές σας και η χυδαιότητά σας,  είναι  εθνική προδοσία, είναι ξεδιάντροπο φτύσιμο των ηρώων και φυσικά ταυτίζεστε με τους ελάχιστους που πάντα όταν η Ελλάδα πολεμούσε για ιδανικά και ελευθερία αλυχτούσαν σε μια άκρη ζητώντας να σώσουν το χοντροτόμαρό τους για ένα ξεροκόματο....


.... είδατε πως είστε ελάχιστοι. Όση φασαρία κι αν κάνετε με τα "κούφια" τύμπανά σας δεν πρόκειτε να βρείτε ανταπόκριση.... λαμόγια του κερατά, μυγόσκατα της κακιάς ώρας... ζλάπια που βρήκατε αντάρα και βγήκατε να χαρείτε... !!!


...εε καιρός είναι να τ ακούσετε στη γλώσσα σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου