Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Γκαστρωμένη η κάλπη, αλλά τέρατα δε βγάζει...


Τα παιδιά που ενώ έμαθαν να παίζουν με τη μπάλα και με τις γάζες, πρόσφατα ανακηρυχτήκαν σε δημοσιογράφους, επικοινωνιολόγους, δημοσκόπους… αλλά και σε δημοκόπους!!!
Βάλθηκαν τελευταία μέρα προ των εκλογών της 7 Νοεμβρίου να τραβήξουν την κουρτίνα για να μη δουν οι πολίτες της Κατερίνης το χάλι του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και  κυρίως του ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ.
Δεν απαντούν στα αδυσώπητα γιατί που κυρίευσαν κάθε στέλεχος και οπαδό του Χιονίδη και φώλιασαν  μέσα τους την ανασφάλεια και αμέσως μετά την ομιλία της Παρασκευής φούντωσε ο πόλεμος για το ποιος θα διασωθεί στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Δεν απαντούν:
Γιατί δεν μπόρεσαν  να γεμίσουν  ένα στενό με 1000 ανθρώπους , παρά το ότι κινητοποίησαν όλο τον μηχανισμό του δήμου, εκβίασαν, απείλησαν με απολύσεις και έταξαν εκατοντάδες προσλήψεις.
Γιατί  ολόκληρος δήμαρχος είχε να μας πει μόνο 15 λεπτά παροιμίες και γνωμικά αντί ένα μεστό πολιτικό λόγο (μήπως δεν άντεχε; ) Μήπως η «ντοπαμίνη» και  η «Βικεταμίνη» τον πιάνουν τελευταία μόνο για 15 λεπτά; 

Τέλεισε το πανηγυράκι σας, τέλος το παρτάκι σας. 
τα κουβαδάκια σας και στην αυλή σας. Τα δημοτικά πράγματα θέλουν ΤΙΜΙΟΥΣ - ΚΑΘΑΡΟΥΣ - ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ _ ΙΚΑΝΟΥΣ και ΑΞΙΟΥΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου