Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

κ. Αμοιρίδη τι λες στους Πόντιους αδελφούς για την "συνάδελφό" σου κ. Ρεπούση;

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο κ. Αμοιρίδης Ιωάννης ήταν Βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ  από το 2007 εκλέχτηκε και το 2009.  Ένα πρωί, στις αρχές του 2012, αποφάσισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν τον εκφράζει ή καλύτερα δεν τον εκλέγει Βουλευτή στην Πιερία στις εκλογές που θα ακολουθούσαν και κοιτάζοντας Αριστερά και Δεξιά προτίμησε να πάει στην ανερχόμενη τότε δύναμη το κόμμα του κ. Κουβέλη την "Δημοκρατική Αριστερά", γνωστή και ως ΔΗΜΑΡ.
Φυσικά δεν παραιτήθηκε απο Βουλευτής λες και τις ψήφους τις πήρε αυτός μόνος του κι όχι επειδή ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό ήταν πράγματι μια ψευδαίσθηση που είχε ο κ. Αμοιρίδης γιατί προεκλογικά επαίρονταν πως θα πάρει 5-6 χιλιάδες ψήφους τουλάχιστον. Βέβαια πήρε πολύ λιγότερες αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε πως στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012 "ξεγέλασε" πολλούς κυρίως με κείνο το "συνεργαζόμενος" με την ΔΗΜΑΡ.
Τώρα βέβαια, μετά τις εκλογές, εμφανίζεται ως κανονικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ στα ΜΜΕ και υποστηρίζει το πολιτικό του μέλλον μέσα από την πολιτική πορεία της ΔΗΜΑΡ, του Φ. Κουβέλη και των συντρόφων και των συντροφισσών.
Μια από τις συντρόφισσες που εκλέχτηκε μάλιστα και Βουλευτής στην Αθήνα είναι η γνωστή κ. ΡΕΠΟΥΣΗ με τα βιβλία της και τα γραφόμενά της περί "συνωστισμού" στην Σμύρνη, πως οι Έλληνες δεν υπήρξαν ποτέ θύματα κανενός άλλου λαού και άλλα τα οποία οι πατέρες μας στον Πόντο όταν τ ακούν στριφογυρίζουν στους τάφους τους αν έχουν κι απ αυτούς, γιατί πολλοί που σφαγιάστηκαν απ τους τούρκους, δεν ευτύχησαν ούτε ένα τάφο να 'χουν!
Την Κυριακή 20 Μαίου 2012, γιορτάσαμε την μνήμη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και στην Κατερίνη.
Ο κ. Αμοιρίδης δεν φάνηκε στην κατάθεση των στεφανιών παρά μόνο λίγο στην εκκλησία. Ακόμη δεν είδαμε στις εφημερίδες μήνυμα για την Επέτειο της Γενοκτονία των Ποντίων.

Τι έγινε κ. Αμοιρίδη; Εσείς στέλνατε μηνύματα για "ψύλλου πήδημα"! Τώρα ξεχάσατε το ολοκαύτωμα  των προγόνων μας;  Ξεχάσατε την Γενοκτονία των μανάδων μας, των πατεράδων μας, των αδελφών μας;
Ή μήπως συμφωνείτε πλέον με την "συναγωνίστρια και συντρόφισσά μας - πλέον - πολιτικά" κ. Ρεπούση;
Με την ευκαιρία τι λέτε στα αδέλφια μας τους Πόντιους για την κ. Ρεπούση;
Συμφωνείτε με όσα έχει γράψει και όσα λέει κατά καιρούς για την Ελληνική Ιστορία και ιδιαίτερα για την Γενοκτονία των Ποντίων;
 Ότι αποκαλεί π.χ. το Κεμάλ Ατατούρκ ηγέτη του απελευθερωτικού κινήματος του τουρκικού έθνους!
... και θα βγεις να ζητήσεις, στις 17 Ιουνίου,  ποντιακή ψήφο κ. Αμοιρίδη για την ΔΗΜΑΡ;
Γιατι; για να κάνουμε την κ. Ρεπούση Βουλευτή κ. Αμοιρίδη; Αυτήν που παραχαράσει την ιστορία και προσβάλει την Γενοκτονία των Ποντίων; http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7843452374553399418#editor/target=post;postID=6506061093132275751

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου